даже и тия дето ги произвеждат не го вярват!musura написа:dimitarpetrov написа:DEBICA FRIGO 1 и 2 - много доволен
това ли са най-добрите зимни гуми според теб
Зимни гуми - кои според вас са най - добрите
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
batmilko написа:предлагам в тая анкета да се добавят и марките масла
Вярвам в разумното начало на всеки дебат и конструктивното мислене при взимането на мнение относно чуждия избор - има гуми и за 60 и 600 лв. едната - най добрата зимна гума е тема за сериал от типа "Докато свят светува" - тургайте
овреме - walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Това , кои са най-добрите зимни гуми/каква да е марката?/ е много празен въпрос.Важното е гумите да са подходящи и с грайфер.И още по- важното е никога да не им имате доверие , че ТЕ ще ви спасят,щото били много маркови и скъпи. Ако си се залетел много, каква ще да е марката , като стъпиш малко на лед и тънък слой кал -и аре- "WENT THE HORS INTO THE RIVER"-/уйдйе конят в ряката/
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
pirelli winter carving - не ми харесват... иначе летни пирели имам и са супер... тия зимните обаче изобщо не ми аресват... много се плъзгат, превъртат , при по остър завой колата си продължава където я влече инерцията... малко преувеличено е всичко но не съм доволен... а ги взех за 124 едната и то преди да почне масовата смяна със зимни гуми (после се качиха)
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Миналата седмица обух вектрата с един чифт такива:
Януари месец ще ги преместя отзад и ще си купя още 2 (че не стигнаха паричките
)
Снощи дори останах доста доволен (тъй като ми се наложи да пътувам до Търново)
Котленския проход беше доста влажен на места заледен - но не ми поднесе, дори си позволих на места да правя опити и тестове (нова кола, нова гума....ЛУДА ГЛАВА) ДОВОЛЕН СЪМ!
Януари месец ще ги преместя отзад и ще си купя още 2 (че не стигнаха паричките
Котленския проход беше доста влажен на места заледен - но не ми поднесе, дори си позволих на места да правя опити и тестове (нова кола, нова гума....ЛУДА ГЛАВА) ДОВОЛЕН СЪМ!
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
vesellin написа:Миналата седмица обух вектрата с един чифт такива:
Януари месец ще ги преместя отзад и ще си купя още 2 (че не стигнаха паричките)
Аз 4 сложих такива и минавам и заминавам без никакви проблеми!!!
-
rukuku
- Автомобил:
- Двигател:
vesellin написа:Миналата седмица обух вектрата с един чифт такива:
Януари месец ще ги преместя отзад и ще си купя още 2 (че не стигнаха паричките)
И аз потвърждавам за Кумхото. С 4 такива гумета съм. Тази събота и неделя - изминати 700-800 км. Пътни условия - от сух асфалт, през мокро, киша, сняг, заледено, както и участък от 10-ина кимолетра, който си беше направо на огледало. Гумите не ме предадоха в нито една ситуация. Страшно доволен.
Служебния автомобил - Good Year Ultra Grip 7 - в интерес на истината леко съм разочарован. Определно се представят една идея по-зле от Кумхото.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”