Да драсна и аз някой ред за онлайн магазините за гуми.

Има и корктни и доста некоректни спред мен. Взех си на скоро гуми от
http://medina-med.com/shop/ понеже гледам, че и там са намалили цените на някой по масови размери гуми с ДОТ 2013. Взех ги през фирмата на брат ми, че да ми свали ДДС-то. Та с намалената цена и минус ДДС мислех, че доста добра цена ще се получи за 4 бр. Поръча ми ги той заедно с другите гуми за служебните автомобили общо 16 броя на цените обявени в сайта. Обаче когато дойде фактурата се оказа, че моя размер гуми е с 3,50 лв отгоре на гума

, а служебните са с 5 лв отгоре на гума. И както обикновено тъпото обяснение, е че не бил им обновяван сайта скоро. А тия цени понеже ги следя са от месец и нещо, когато всички търговци намалиха цените на летните гуми с ДОТ 2013

Дрън-дрън, това е номер на почти всички онлайн магазини за гуми! Не искам да ги изреждам, на някой даже видях, че им се правят и комплименти в темата. Циганията на българина няма равна на себе си. Лъжат най-безобразно, и винаги има прецакани. Защо да не си приберат още 150-200 лв отгоре, под предтекст, че не бил им обновяван сайта и били стари цени, което е ЛЪЖА. Не съм за тия плюс 15 лв който съм дал. Но не съм само аз, а всекидневно десетки като мен се прецакват по този начин. Но тази практика на търговците не се е промненила толкова години, та сега едвали!!! НЕКА ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПАЗАРУВА ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ ГУМИ, ДА СЕ ПОИНТЕРЕСУВА ТЕЗИ ЦЕНИ КОИТО СА ОБЯВЕНИ В САЙТА, ДАЛИ СА АКТУАЛНИ! За да не даде 15, 20, 30 или други непредвидени суми отгоре! Извинявам се, ако съм обидил някой БГ търговец!!!