Давате ли предимство на пешеходците?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Давате ли предимство на пешеходците?

да
143
76%
не
6
3%
само когато съм на кеф
35
19%
а те имат ли права?!
4
2%

Общо гласове: 188
Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Пет 09 мар 2007 20:51

Tishku написа:Почти винаги, защото до преди година и нещо и аз бях пешеходец и знам какво е.... Гласувах с Да :arrow:

Да защото съм ученик и като не съм с баща ми знам какво е когато тря да пресечеш някоя по голяма улица само с пешаходна и кат не направат път е кофти за тва ние с баща ми правим път :)

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 09 мар 2007 20:52

Старая се но по някога съгрешавам.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пет 09 мар 2007 21:22

Гласувах с да, макар че има пешеходци които трявба да бъдат блъснат, газени, влачени и това което е останало да бъде изринато в канавката.
Пропускам винаги пешеходците но не съм някакакъв робот да следя какво прави малоумника пред мен, идиота зад мен, търбогъзето до мен и да се движа спазвайки някакви правила защото полицията дебне и като за капак на това да гледам за някой който просто е решил ей така да изкочи посредата на платното за да види дали случйано не идва маршрутката, е днес щях да блъсна един такъв идиот на дондуков човека като се изтърча посредата на шосето и после бегом обратно, отсреща полицая блаженно пуши цигара и се кефи на следобедното слънце. е на косъм му се размина на тоя, ама утре може и да не му се размине . Може колата да е малка и да не се вижда, точно няколко секунди преди това се разминах с Бат Милко и той не ме видя а се разминахме на не повече от 40см, с пуснати фарове си карам.

незнам защо някой е внушил на пешеходците че могат да пресичат където, както и когато си поискат и това нещо остава бензаказано. Бил съм свидетел на катастрофа с жертва причинена от малоумен пешеходец който се изнесе със скороста на бит п.......т . за какво да минава през подлеза като може да се изтърчи говедото през шосето....

уф сори за дългите писания ама тоя тъпанар днес ми съкрати живота с няколко години, просто вече виждах как го отнасям, и то с 30 км в час, тъпо.....

Потребителски аватар
SPITFIRE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SPITFIRE » Пет 09 мар 2007 21:27

Ами да!Даже не само на тях ами и на автомобили всякакви..първият път когато подкарах колата след като взех книжка миналата година Ноември...още на петия светофар пуснах едно Ауди А3 (нагласено) и шофьора ми благодари!!! GL, ML, S и всякакви други класи пускам +Лади, Трабанти и най-вече руси мадами!!! :lol:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 09 мар 2007 21:32

Ами давам почти винаги,само ако се окаже некъв заспал(а) минавам преди него.Иначе давам на всеки засилил се да пресича, по добре малко изтъркани гуми отколкото счупени крака!

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Пет 09 мар 2007 21:41

винаги им давам предимство и намен ми се налага да ходя пеша понякога и знам какво е :wink: а шоферите дето се дразнят от това хич не ме впечатляват като се нервят особенно като съм с служебната кола :D само докат сляза и си глътват граматиката :twisted: :lol:

колеги пазете пешеходците и те са хора :!:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 09 мар 2007 21:48

mirror написа:винаги им давам предимство и намен ми се налага да ходя пеша понякога и знам какво е :wink: а шоферите дето се дразнят от това хич не ме впечатляват като се нервят особенно като съм с служебната кола :D само докат сляза и си глътват граматиката :twisted: :lol:

колеги пазете пешеходците и те са хора :!:

Проблема е, че и те сами не могат да се пазят, повечето инциденти са по вина на пешеходци,като незнаят каде и как, поне да НЕ,щото после ние обираме всичко!

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Пет 09 мар 2007 22:09

По принцип давам предимство но по някога има и шилета дето изкачат на пътя като крави на паша :evil:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 10 мар 2007 10:53

Пускам ги когато пресичат където трябва.А виж вечер не ги пускам щото не виждам особенно ако са в черни дрехи ужас.Требе с некви жилетки да ходят по тъмното пешаците. :!:

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Съб 10 мар 2007 11:29

SPITFIRE написа:Ами да!Даже не само на тях ами и на автомобили всякакви..
:да: Аз също ! Още повече ,че и аз до скоро бях пешеходец и знам кво е - има доста нагли шофьори ( и аз не съм идеален ама гледам да съм точен спрямо останалите участници в движението ) ;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”