Мнениеот orgasmatron » Пет 09 мар 2007 21:22
Гласувах с да, макар че има пешеходци които трявба да бъдат блъснат, газени, влачени и това което е останало да бъде изринато в канавката.
Пропускам винаги пешеходците но не съм някакакъв робот да следя какво прави малоумника пред мен, идиота зад мен, търбогъзето до мен и да се движа спазвайки някакви правила защото полицията дебне и като за капак на това да гледам за някой който просто е решил ей така да изкочи посредата на платното за да види дали случйано не идва маршрутката, е днес щях да блъсна един такъв идиот на дондуков човека като се изтърча посредата на шосето и после бегом обратно, отсреща полицая блаженно пуши цигара и се кефи на следобедното слънце. е на косъм му се размина на тоя, ама утре може и да не му се размине . Може колата да е малка и да не се вижда, точно няколко секунди преди това се разминах с Бат Милко и той не ме видя а се разминахме на не повече от 40см, с пуснати фарове си карам.
незнам защо някой е внушил на пешеходците че могат да пресичат където, както и когато си поискат и това нещо остава бензаказано. Бил съм свидетел на катастрофа с жертва причинена от малоумен пешеходец който се изнесе със скороста на бит п.......т . за какво да минава през подлеза като може да се изтърчи говедото през шосето....
уф сори за дългите писания ама тоя тъпанар днес ми съкрати живота с няколко години, просто вече виждах как го отнасям, и то с 30 км в час, тъпо.....