Vettel написа:Със сигурност Уебър няма да смени Маса догодина. Марк си остава при нас и другия сезон.
Някви промени ще правите ли по болида за Германия ? Нови компоненти, подове, тавани случайно да разработвате ?
Vettel написа:Със сигурност Уебър няма да смени Маса догодина. Марк си остава при нас и другия сезон.
Ludia написа:Vettel написа:Със сигурност Уебър няма да смени Маса догодина. Марк си остава при нас и другия сезон.
Някви промени ще правите ли по болида за Германия ? Нови компоненти, подове, тавани случайно да разработвате ?
Ludia написа:Vettel написа:Със сигурност Уебър няма да смени Маса догодина. Марк си остава при нас и другия сезон.
Vettel написа:Ludia написа:Vettel написа:Със сигурност Уебър няма да смени Маса догодина. Марк си остава при нас и другия сезон.
Излизаме с нова версия на тирентифиринтизатора и фристифатора.
Ludia написа:Мисля, че това последното е забранено от женевската конвенция за защита правата на човека и конституцията на Израел !
Моли се ФИФА () да не Ви надуши
![]()
Vettel написа:Ludia написа:Мисля, че това последното е забранено от женевската конвенция за защита правата на човека и конституцията на Израел !
Моли се ФИФА () да не Ви надуши
![]()
"Автомобилната Ливанска Организация за Нерегламентирани Спойлерни Основни Елементи и Части с Установено Качество", или казано на кратко АЛОНСО Е ЧУК го разреши.
eras3r написа:Че "твоя" пилот не може да стъпи и на малкия пръст на Алонсо...
Ludia написа:И кой точно е по-добър ? Кажи ми кой освен пилотите на Редбул тази и миналата година може да се сравни с него ?
К.Одаджийски написа:Ludia написа:И кой точно е по-добър ? Кажи ми кой освен пилотите на Редбул тази и миналата година може да се сравни с него ?
Дефакто и те не могат да се мерят с него с оглед състоянието на колите им. Колкото и да не съм му фен не мога да не призная, че прави от нищо нещо, с кочина кола взимам максимума винаги и не напразно води в шампионата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта