най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Re: най-добрата халогенна крушка?!

Мнениеот hitman0013 » Пет 27 юли 2012 21:21

Не разбира се, за онзи другия със слабо светещите крушки. :banghead:

valiosport
Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот valiosport » Пет 27 юли 2012 21:24

Абе не са слаби, скоро ще кача и снимки да се види :drunk

Потребителски аватар
hitman0013
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Пет 27 юли 2012 21:38

Виж сега, с риск да ми покажат жълт или червен картон от форума ще ти споделя едно нещо.
Ти си от тия дето "не знаят, че не знаят". Иначе си си много добре-невежеството е блаженство, дори леко ти завиждам, че нямаш никва съвест и си пълен...
Замислял ли си се с не умната си глава защо на крушките пише Рали. Ти на рали ли си тръгнал. Хиляда човека ти писаха преди време в тая тема за тия крушки, че ще убиеш някой каращ срещу теб и ти пак продължаваш с простотията.
Имам в нас едни живачни лампи, малко бавно загряват, ама като светнат хубаво ще ти се иска тия 130 ватови крушки веднага да ги смениш с моите. :screwy

valiosport
Двигател:

Мнениеот valiosport » Пет 27 юли 2012 21:44

hitman0013 написа:Виж сега, с риск да ми покажат жълт или червен картон от форума ще ти споделя едно нещо.
Ти си от тия дето "не знаят, че не знаят". Иначе си си много добре-невежеството е блаженство, дори леко ти завиждам, че нямаш никва съвест и си пълен...
Замислял ли си се с не умната си глава защо на крушките пише Рали. Ти на рали ли си тръгнал. Хиляда човека ти писаха преди време в тая тема за тия крушки, че ще убиеш някой каращ срещу теб и ти пак продължаваш с простотията.
Имам в нас едни живачни лампи, малко бавно загряват, ама като светнат хубаво ще ти се иска тия 130 ватови крушки веднага да ги смениш с моите. :screwy

Кое не зная че не знам, айде кажи ми кое не знам че да знам и аз :да: Доколкото виждам темата е специално за крушките и аз споделям лично мнение, нито искам да се карам с някой, нито да споря, мисля че всеки има право на мнение или да сподели своя опит :beer

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пет 27 юли 2012 23:51

Към колегата с крушките за рали : Колега след като дълго време караш с тези фенери, какво е впечатлението което си оставил в господата милиционери ? Интересно ми е в момента в който се появят на платното да ти метнат палката как реагират на твоя светлинен сноп ?

valiosport
Двигател:

Мнениеот valiosport » Съб 28 юли 2012 4:15

Сашо Белята написа:Към колегата с крушките за рали : Колега след като дълго време караш с тези фенери, какво е впечатлението което си оставил в господата милиционери ? Интересно ми е в момента в който се появят на платното да ти метнат палката как реагират на твоя светлинен сноп ?
Това какво общо има с темата ? "Моя светлинен сноп", ти кога ми видя "светлинния сноп" че знаеш какъв е :Mr Green Fun Би трябвало да знаеш, че светлинния сноп не се мери на око и има автомобили които заслепяват "в пъти повече" facepalm Една година карах със 100/90W и никой не ми е присветкал че го заслепявам, освен ако не вдигна фаровете, ама то и с 55 вата да карам ако го вдигна пак ми пресветкат, друг е въпроса ако крушките не правят светлинен сноп а светят във всички възможни посоки (имал съм такива крушки). Сегашните 130/100 ги сложих вчера и си направих реглаж на фаровете, моите наблюдения са, че на къси почти няма разлика от 100/90, обаче дългите имат осезаема разлика, имам си релета, с оригинални предпазители съм и да чукна на дърво няма проблеми, единственото което ме притеснява е да не се стопат фаровете, но пък всяко нещо е за сметка на друго :да:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Съб 28 юли 2012 7:32

valiosport написа:
Сашо Белята написа:Към колегата с крушките за рали : Колега след като дълго време караш с тези фенери, какво е впечатлението което си оставил в господата милиционери ? Интересно ми е в момента в който се появят на платното да ти метнат палката как реагират на твоя светлинен сноп ?
Това какво общо има с темата ? "Моя светлинен сноп", ти кога ми видя "светлинния сноп" че знаеш какъв е :Mr Green Fun Би трябвало да знаеш, че светлинния сноп не се мери на око и има автомобили които заслепяват "в пъти повече" facepalm Една година карах със 100/90W и никой не ми е присветкал че го заслепявам, освен ако не вдигна фаровете, ама то и с 55 вата да карам ако го вдигна пак ми пресветкат, друг е въпроса ако крушките не правят светлинен сноп а светят във всички възможни посоки (имал съм такива крушки). Сегашните 130/100 ги сложих вчера и си направих реглаж на фаровете, моите наблюдения са, че на къси почти няма разлика от 100/90, обаче дългите имат осезаема разлика, имам си релета, с оригинални предпазители съм и да чукна на дърво няма проблеми, единственото което ме притеснява е да не се стопат фаровете, но пък всяко нещо е за сметка на друго :да:

Мерсаж ся ще те помоля да минеш през Търново да ми обясниш кво е сноп. mhihi

Потребителски аватар
fly_free
Автомобил: т5
Двигател: вrr
Контакти:

Мнениеот fly_free » Съб 28 юли 2012 8:03

А този колега рано или късно ще си намери майстора,дано само този остреща не пострада.може и да е камион да не го види хубаво както го е заслепил и .... свещи.
Що не се замисляте малко.Или вие сте по умни от конструкторите на колите.Има една тема за Пасат 6 -Павлин много хубаво е описал как работят фаровете му.Впрегнете мозъка и си кажете има ли смисъл от толкова неща или могат да му праснат едни радджийски фарове и ....

Последна промяна от fly_free на Съб 28 юли 2012 10:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hitman0013
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Съб 28 юли 2012 9:58

Аз като му писах, че не знае че не знае, че целия форум го налива, ама колегата си е наглец и си защитава неговото. Интересно ми е на балкански път в тъмното и с включени дълги- нали има един момент дето на завоите леко заслепяваш насрещния, защото не знаеш че идва-ти какво ще го правиш насрещния с тия ватове?

valiosport
Двигател:

Мнениеот valiosport » Съб 28 юли 2012 18:04

hitman0013 написа:Аз като му писах, че не знае че не знае, че целия форум го налива, ама колегата си е наглец и си защитава неговото. Интересно ми е на балкански път в тъмното и с включени дълги- нали има един момент дето на завоите леко заслепяваш насрещния, защото не знаеш че идва-ти какво ще го правиш насрещния с тия ватове?
Паля му веждите и заминавам :063: :Mr Green Fun

malinakis
Автомобил: VW GOLF 3 GT
Двигател: 1.6 AEK

Мнениеот malinakis » Съб 28 юли 2012 23:16

Колеги от кога влиза в действие закона за постоянно пуснати фарове

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Нед 29 юли 2012 10:48

Трябва да се обнародва в Държавен вестник.
Или просто се ослушвай по медиите.

valiosport
Двигател:

Мнениеот valiosport » Пон 06 авг 2012 14:26

Колеги някой може ли да даде информация за Оsram Cool Blue Hyper 5000K и откъде могат да се закупят :screwy Подочух че са Off Road и ми харесаха :Mr Green Fun Явно са бая силнички щом пише че са оff road :kissy:

malinakis
Автомобил: VW GOLF 3 GT
Двигател: 1.6 AEK

Мнениеот malinakis » Пон 06 авг 2012 14:56

от philips eco vision има ли H7

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 06 авг 2012 15:10

valiosport написа:Колеги някой може ли да даде информация за Оsram Cool Blue Hyper 5000K и откъде могат да се закупят :screwy Подочух че са Off Road и ми харесаха :Mr Green Fun Явно са бая силнички щом пише че са оff road :kissy:

http://store.emk-33.com/category/298/avrokrushki-farove-halogeni.html?page=4

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”