най-добрата халогенна крушка?!
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Не разбира се, за онзи другия със слабо светещите крушки. 

-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Абе не са слаби, скоро ще кача и снимки да се види 

- hitman0013
- Двигател:
Виж сега, с риск да ми покажат жълт или червен картон от форума ще ти споделя едно нещо.
Ти си от тия дето "не знаят, че не знаят". Иначе си си много добре-невежеството е блаженство, дори леко ти завиждам, че нямаш никва съвест и си пълен...
Замислял ли си се с не умната си глава защо на крушките пише Рали. Ти на рали ли си тръгнал. Хиляда човека ти писаха преди време в тая тема за тия крушки, че ще убиеш някой каращ срещу теб и ти пак продължаваш с простотията.
Имам в нас едни живачни лампи, малко бавно загряват, ама като светнат хубаво ще ти се иска тия 130 ватови крушки веднага да ги смениш с моите.
Ти си от тия дето "не знаят, че не знаят". Иначе си си много добре-невежеството е блаженство, дори леко ти завиждам, че нямаш никва съвест и си пълен...
Замислял ли си се с не умната си глава защо на крушките пише Рали. Ти на рали ли си тръгнал. Хиляда човека ти писаха преди време в тая тема за тия крушки, че ще убиеш някой каращ срещу теб и ти пак продължаваш с простотията.
Имам в нас едни живачни лампи, малко бавно загряват, ама като светнат хубаво ще ти се иска тия 130 ватови крушки веднага да ги смениш с моите.

-
- Двигател:
hitman0013 написа:Виж сега, с риск да ми покажат жълт или червен картон от форума ще ти споделя едно нещо.
Кое не зная че не знам, айде кажи ми кое не знам че да знам и аз

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Към колегата с крушките за рали : Колега след като дълго време караш с тези фенери, какво е впечатлението което си оставил в господата милиционери ? Интересно ми е в момента в който се появят на платното да ти метнат палката как реагират на твоя светлинен сноп ?
-
- Двигател:
Това какво общо има с темата ? "Моя светлинен сноп", ти кога ми видя "светлинния сноп" че знаеш какъв еСашо Белята написа:Към колегата с крушките за рали : Колега след като дълго време караш с тези фенери, какво е впечатлението което си оставил в господата милиционери ? Интересно ми е в момента в който се появят на платното да ти метнат палката как реагират на твоя светлинен сноп ?

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
valiosport написа:Това какво общо има с темата ? "Моя светлинен сноп", ти кога ми видя "светлинния сноп" че знаеш какъв еСашо Белята написа:Към колегата с крушките за рали : Колега след като дълго време караш с тези фенери, какво е впечатлението което си оставил в господата милиционери ? Интересно ми е в момента в който се появят на платното да ти метнат палката как реагират на твоя светлинен сноп ?Би трябвало да знаеш, че светлинния сноп не се мери на око и има автомобили които заслепяват "в пъти повече"
Една година карах със 100/90W и никой не ми е присветкал че го заслепявам, освен ако не вдигна фаровете, ама то и с 55 вата да карам ако го вдигна пак ми пресветкат, друг е въпроса ако крушките не правят светлинен сноп а светят във всички възможни посоки (имал съм такива крушки). Сегашните 130/100 ги сложих вчера и си направих реглаж на фаровете, моите наблюдения са, че на къси почти няма разлика от 100/90, обаче дългите имат осезаема разлика, имам си релета, с оригинални предпазители съм и да чукна на дърво няма проблеми, единственото което ме притеснява е да не се стопат фаровете, но пък всяко нещо е за сметка на друго
Мерсаж ся ще те помоля да минеш през Търново да ми обясниш кво е сноп.

- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
А този колега рано или късно ще си намери майстора,дано само този остреща не пострада.може и да е камион да не го види хубаво както го е заслепил и .... свещи.
Що не се замисляте малко.Или вие сте по умни от конструкторите на колите.Има една тема за Пасат 6 -Павлин много хубаво е описал как работят фаровете му.Впрегнете мозъка и си кажете има ли смисъл от толкова неща или могат да му праснат едни радджийски фарове и ....
Що не се замисляте малко.Или вие сте по умни от конструкторите на колите.Има една тема за Пасат 6 -Павлин много хубаво е описал как работят фаровете му.Впрегнете мозъка и си кажете има ли смисъл от толкова неща или могат да му праснат едни радджийски фарове и ....
Последна промяна от fly_free на Съб 28 юли 2012 10:01, променено общо 1 път.
- hitman0013
- Двигател:
Аз като му писах, че не знае че не знае, че целия форум го налива, ама колегата си е наглец и си защитава неговото. Интересно ми е на балкански път в тъмното и с включени дълги- нали има един момент дето на завоите леко заслепяваш насрещния, защото не знаеш че идва-ти какво ще го правиш насрещния с тия ватове?
-
- Двигател:
Паля му веждите и заминавамhitman0013 написа:Аз като му писах, че не знае че не знае, че целия форум го налива, ама колегата си е наглец и си защитава неговото. Интересно ми е на балкански път в тъмното и с включени дълги- нали има един момент дето на завоите леко заслепяваш насрещния, защото не знаеш че идва-ти какво ще го правиш насрещния с тия ватове?

-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
Колеги от кога влиза в действие закона за постоянно пуснати фарове
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Трябва да се обнародва в Държавен вестник.
Или просто се ослушвай по медиите.
Или просто се ослушвай по медиите.
-
- Двигател:
Колеги някой може ли да даде информация за Оsram Cool Blue Hyper 5000K и откъде могат да се закупят
Подочух че са Off Road и ми харесаха
Явно са бая силнички щом пише че са оff road 

-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
от philips eco vision има ли H7
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
valiosport написа:Колеги някой може ли да даде информация за Оsram Cool Blue Hyper 5000K и откъде могат да се закупятПодочух че са Off Road и ми харесаха
Явно са бая силнички щом пише че са оff road
http://store.emk-33.com/category/298/avrokrushki-farove-halogeni.html?page=4
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”