Спасение няма !
Всичко е от човека ... ако си разумен имаш шанса да живееш, ако не пропиляваш ЖИВОТА за стотни от секундата
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
checheneca написа:Всичко е от човека ... ако си разумен имаш шанса да живееш, ако не пропиляваш ЖИВОТА за стотни от секундата
Да беше сам на пътя - да се съглася с тебе...
Никога не знаеш на какъв пиян/дрогиран/малоумен кретен ще попаднеш и тогава нито разумът ще ти помогне, нито нищо. Това е причината ситуацията да е наречена "Войната по пътищата". Нищо не зависи само от теб, мен или от друг... Зависи от всеки един! Ако се замислиш в БГ си е чист късмет да шофираш редовно и да си още жив. Така ще е още дълго време поне докато спре да се налага да си гледаме пътя пред нас (за да не скочим в някой трап) вместо ситуацията и другите участници в движението...
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Катастрофите колега не стават заради дупки ! А заради несъобразена скорост и от мн.др.фактори.Ти си карай спокоино и ще избягваш дупките ... ако караш по бързо от 100 - 120 може да станеш причина за катастрофа в опита си да избегнеш някой трап ...
Мисля че тази тема е за споделяне с неприятностите, а не за спорене кой е отговорен за дупките в БГ или не .. или защо изобщо ги има ..Такава ни е пътната система.Трябва да се премерим с положението и толкова.Нито ти, нито аз, нито 1000 или 2000 човека могат да променят ФАКТИТЕ !Просто внимавай, старай се да пазиш себеси и тези които возиш пък да става квото е писано !
Мисля че тази тема е за споделяне с неприятностите, а не за спорене кой е отговорен за дупките в БГ или не .. или защо изобщо ги има ..Такава ни е пътната система.Трябва да се премерим с положението и толкова.Нито ти, нито аз, нито 1000 или 2000 човека могат да променят ФАКТИТЕ !Просто внимавай, старай се да пазиш себеси и тези които возиш пък да става квото е писано !
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Miro de la Valcea написа:Извинявам се за това което ще кажа,но българите сме простаци и глупаци!
Няма нужда да се извиняваш, защото си напълно прав.
Честно казано ми се повръща от цялата ситуация и от това как всеки е по-по-най от другите. Хващал съм се и аз как съм правил глупости на пътя и ми иде да се шибна в някоя стена. Слава Богу до сега не съм имал никаква катастрофа и се надявам така да си остане.
Много е важно когато настъпиш педала да се замислиш "защо го правя" както и колко е опасно за себе си, за хората, които возиш и за околните.
Вярвам, че точно в този форум трябва темата да се обсъди по-широко, защото знаем какви "голфъри" има по шосетата, колко вярват на возилата си, а всъщност те да са толкова остарели, че едвам да се крепят на колелата, камо ли да удържат на по-сериозно натоварване.
- pitona34
- Автомобил:
- Двигател:
това е лудост
Всичко идва от,безмозъчните-вечно правещи се на кои е по по най,Българи...И като се вземе в предвид лошите пътища и подкупните органи на КАТ.....всичко си идва на мястото,реалността в БГ -тук винаги има някакво съревнование-кои е по богат,кои спял с най яките гаджета или кои имал най скъпата и бърза кола,след което бърза да се докаже и като състезател.Проблема е нерешим докато се правим на деца вечно мерещи си пишките. 

Re: това е лудост
pitona34 написа:Всичко идва от,безмозъчните-вечно правещи се на кои е по по най,Българи...И като се вземе в предвид лошите пътища и подкупните органи на КАТ.....всичко си идва на мястото,реалността в БГ -тук винаги има някакво съревнование-кои е по богат,кои спял с най яките гаджета или кои имал най скъпата и бърза кола,след което бърза да се докаже и като състезател.Проблема е нерешим докато се правим на деца вечно мерещи си пишките.
колегата е прав,за съжаление!аз пътувам доста често,преди време това ми беше и работата,и от известно време забелязвам че голям процент от хората по пътищата малко пооспокойха топката и според мен това се дължи на новите закони(не всеки може и иска да плати 150лв. заради 20км. отгоре)обаче S-класите и А8-ците тоя закон не ги лови,полицайчетата дори не ги и спират!....ами България колеги.............
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... edmess.flv
Този клип може да накара някой поне съвсем малко да помисли....дори и за миг.....
Този клип може да накара някой поне съвсем малко да помисли....дори и за миг.....
- danaildimitrov1982
- Автомобил:
- Двигател:
аз мисля че освен изброените по горе ред причини за нашата простащина по пьтищатане са виновни чак толкова дупките,разбитите пьтища кой каква кола кара,а манталитета ни начина по който мислим като сме на пьтя
и мисля сьщо че,ако не ние то поне нашите деца трябвада са по добри от нас но,това за виси от нас!!!та нали ние ги вьспитаваме

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Историята на един "зелен" състезател, който докато вземе книжка е карал колело и който още дълго време ще си кара колелото
http://vbox7.com/play:f6e31aec

- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Аман от "шофьори"....не че аз съм цвете за мирисане ама....ще ми се качва да шофира при положение че не може да си стои на краката и да си каже името....като оня дето го даваха по новините... репортерката го пита за катастрофата, а тои "Каква катастрофа??" или пък келешчетата дето днес го гледаш в учебната кола кара едвам едвам със 30км,утре зема книжка, тати му зема кола или му дава собствената си и малкия вече се мисли за пилот от Ф1....
На мен ми харесва идеята за категория Б1...само че мисля че трябва да я задължат до 21г. и тогава да може да се зема "Б"....
На мен ми харесва идеята за категория Б1...само че мисля че трябва да я задължат до 21г. и тогава да може да се зема "Б"....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”