rokera671 написа:Чудя се едно време как карахме само с летни ,не бяхме чували за зимни и катастрофите бяха много по малко.А сега сложихме зимните гуми и си мислим че сме НИЕ !
Е да ама тогава и колите са били по-малко, а и по-маломощни
rokera671 написа:Чудя се едно време как карахме само с летни ,не бяхме чували за зимни и катастрофите бяха много по малко.А сега сложихме зимните гуми и си мислим че сме НИЕ !
stefan4o написа:Колега, май с теб спорехме за регенератите. Сам си забелязал на магистралата, че тези гуми са за бавнодвижещи се превозни средства. Не че се заяждам, ама помня, че доста поспорихме за качествата на регенерата. Ако на 100 км/ч ти треперят фаровете от тях, не искам да си представям ако трябва да караш със 120-140км/чСигурно седалките ще ти правят масаж на тялото
Ако не си съгласен с мен мога да ти отстъпя моите Ханкук да опиташ пак със 100 км/ч и да ми кажеш има ли разлика
stefan4o написа:Гумите, които си карал за предни нови ли бяха или н-та употреба? Щото мисля и това е от значение?
feikot написа:Аз с моите-Good year UG 7+ съм толкова нещастен,че дори и на лед немога да лъзгам...Давам газ на лед и си отлепям,все едно си карам на асфалт...Препоръчвам ги.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта