Шумахер - никога няма да има такъв пилот

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 27 окт 2006 11:21

Към dready и radotom: вече неколкократно казах, че признавам Шумахер за пилот, но е голяма гад!
Има собствен стил, но след битката с най-измисления шампион - (Вилньов) не уважавам тая немска гад!
Ако това е спортсменство...
Затова се радвам, че се махна...
А към вас и всички други, които ще се включат: :beer

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Пет 27 окт 2006 18:30

dready написа:Ам-гъл я да те питам нещо.Като толкова много се оплакваш.Я ми кажи кой спука гумата на Шуми а? Не беше ли фисикела а?
Но никой не се е оплакал ,защото и това го има в състезанието.Но не вие не го приемате ,щом шуми се е възползвал значи е гад мръсна и нечестен няма феърплей.Но когато Фиси му пука гумата ,няма проблеми мълчанието е злато.

абсолютно си прав
спука я му е гадта и след тва ни лук ял ни мирисъл
без да иска направи услуга на Шумахер който благодарение на тея тъпотии направи ФАМОЗНО последно състезание
я на Галнфонсо да му я спукат ше ми размахва заплашително ръце цело състезание
а след тва на пресконференцията огън и жупел "всички са против мен ..." или нещо от сорта на "Българиа не ме обича а аз съм ебати пича..."

Потребителски аватар
ChampioN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChampioN » Пет 27 окт 2006 19:31

Smeagol написа:Към dready и radotom: вече неколкократно казах, че признавам Шумахер за пилот, но е голяма гад!

Брей сега остава да признаеш и че дишаш :lol: Шумахер кара в Ф1 ->е пилот...
Нещото което трябва да признаеш е , че е най-великият пилот карал по тези писти...

Smeagol написа:Има собствен стил, но след битката с най-измисления шампион - (Вилньов) не уважавам тая немска гад!
Ако това е спортсменство...
Затова се радвам, че се махна...
А към вас и всички други, които ще се включат: :beer

За 1 инцидент с Вилньов и айде го намразват всички / не брои този с Хил, защото Хил сам си признава че е сбъркал с трагването си да изпреварва там/...
А когато баричело го пусна на Индианаполис мисля че беше, той го накара да се качи най-отгоре и да вземе той купата вместо него и после и на пресса да седне на мястото на 1-ят за което му сложиха 1м глоба, това нима не е спортсментсво ?
Сигурно си намразил всички пилоти в Ф1 , защото те са си въртяли безброй такива мръсни номера - Култард когато пусна газта и Шумахер го удари отзад на Спа и това реши до голяма степен титлата за хакинен ? Или пък може би алонсо дето нарочно намали скороста и за Шумахер нямаше начин освен да го изпревари за което му дадоха и 2 сек ли , а ден преди това засече и размахваше среден пръст срещу млад тест пилот и той ли е "спортсмен", че половината му фенове са защото е победил Шумахер - ама как не е ли пак с подли средства ? Стига вече с тая негавизация да се гледа - оня не ми харесва затова ше съм за съперника му, ами гледайте стойностното и не казвайте на черното бяло...

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Съб 28 окт 2006 13:21

Tyan написа:то се вижда.... две отпадания на Алонсо заради проблем и забравената гайка, останалото време безгрешен

три отпадания на Шумахер две заради техника (едното с 1 точка) и едно заради това че излизе два пъти на едно и също място и при третия път се фрасна в стената ..........

Тази година беше надигран категорично ...... както и ферари бяха.....
Ще повторя пост си:
Вебер: Рено се интересува от Шумахер
13.04.2006, Ерина Кръстева, Club F1
Рено се интересува от подписването на договор с Михаел Шумахер, заяви Вили Вебер. Мениджърът обаче обясни, че бившият световен шампион няма да взима под внимание никакви оферти преди да реши дали ще продължи да се състезава и след този сезон.
„Ясно казах на Флавио Бриаторе, че няма да преговаряме с никого, докато Михаел не реши какво ще прави. Флавио даде да се разбере, че иска да разговаряме с него преди да подпишем друг възможен контракт с Ферари. Той наистина изглеждаше заинтересован”, сподели Вебер.

Какъв е извода? Или тия от Рено и Ферари са най-големите балъци, да дават луди пари за залязващ пилот със спорни качества, или тук има неподозирани експерти, на които им свалям шапка. По света качествата се мерят с пари, а там нещата са безпорни!!!!

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Съб 28 окт 2006 21:11

Четох някъде (сигурна "Труд") изказване на Бриаторе, че Алонсо бил анти-Шумахер и сега се надявал да намери някой анти-Алонсо...

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Пон 30 окт 2006 12:48

Вече няма да пиша в тази тема :evil: ! Явно хората, които не обичат Пилето са мразени тук!
Съвет: все пак спазвайте приличен тон на изказванията, защото не всички колеги са компетентни по важните технически въпроси, но никой не ги плюе. А тук се изказаха много...
И както казах по-горе: :beer

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 30 окт 2006 23:34

Smeagol написа:Вече няма да пиша в тази тема :evil: ! Явно хората, които не обичат Пилето са мразени тук!
Съвет: все пак спазвайте приличен тон на изказванията, защото не всички колеги са компетентни по важните технически въпроси, но никой не ги плюе. А тук се изказаха много...
И както казах по-горе: :beer

Не се обиждай ,за това е интересна F1.Иначе ако всичко беше по мед и масло никой нямаше да се интересува от този спорт.Просто някой са по разгорещени ,други не чак толкова.Но всички и компетентни и некомпетентни имат право на мнение нали :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 30 окт 2006 23:43

Smeagol написа:Вече няма да пиша в тази тема :evil:

Пък и аз съм съгласен, че имаш право да мразиш Шуми и да смяташ, че е гад, нищо, че аз не съм на това мнение! :beer :beer
Ама си мисля, че от отбора на Ферарри май нищичко не остана...

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

ф

Мнениеот koko jumbo » Сря 01 ное 2006 9:23

все пак това е темата в която феновете на Шумахер изказваме своята възхита и съжаление че си тръгва
мисля че критиките и антифенклуба имат друго място на изява и тук са крайно неуместни !

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Сря 01 ное 2006 11:19

Peace, колеги!
Надявам се никой да не се е засегнал. Усещам, че тази тема се превръща във вечен спор. Всеки защитава своята позиция. Аз вече казах :beer ! Така вече може да се спори :lol:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Re: ф

Мнениеот Стиви Джи » Сря 01 ное 2006 11:22

koko jumbo написа:все пак това е темата в която феновете на Шумахер изказваме своята възхита и съжаление че си тръгва
мисля че критиките и антифенклуба имат друго място на изява и тук са крайно неуместни !

Къде остана свободата н словото?
Това може да е ТЕМАТА на Шумахер, но не е ФОРУМА на фен-клуба на Шумахер. Сигурно има такъв. Ако някой иска да чете само красиви думи за любимеца си да го потърси и да изпада в нирвана там.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 02 ное 2006 10:57

Стиви аз не мога да разбера какав е проблема.Колегите намекват тук д апишат само хора които са фенове на шумахер.Ако ти търсиш тема в която да се заяждаш и спориш си намери такъв форум и си спори там.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 02 ное 2006 10:58

Нито споря, нито се заяждам. Просто не мога да разбера от къде накъде някой ще ми казва в коя тема да пиша и какво да пиша.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”