Пиромани в София, вече и в други градове
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Re: Пироман в София
Ония снощи който каза че снимал 7 мин клип как горяла колата ми изглежда подозрителен
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
sportul написа:Ония снощи който каза че снимал 7 мин клип как горяла колата ми изглежда подозрителен
И аз снимах...

Заподозрян ли съм?

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
кога снима?? в момента на палежа ли !
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата година - в Лозенец. 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Време е за правителствени оставки, защото това, което става в държавата вече е нетърпимо.
ае почна се

едно е сигурно - ако видите подозрителен тип да се мотае, спрете го за проверка
ако е той нае*ете го - и не бъдете егоисти - повикайте приятели
VWGT написа:също така че щели да криминализират пренасянето на запалими вещества (което вкл и бензин в туби, течност за bbq и тн)къде го чукаш, къде се пука ...
Да и ако някой път закъсаш някаъде на път или далече от бензиностанция да те вкарат в затвора,че искаш да си закараш колата до бензиностанция

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Че аз от Март до Септември постоянно мъкна тубата с бензина към село,я за косачка я за резачка,и не само аз то цялото село ги разнася.Сите ли сме пиромани ве,пак ги мислят с гъзъ си тея закони и закончета

-
- Автомобил:
- Двигател:
Това за тубата в багажника е пълен майтап.
Аз, в багажника на Жигулата имам туба 5л, защото бензиномера не показва. Подпалвач на автомобили ли съм?
Лодката за риболов е с моторче. Трябва ли да карам лодката с моторчето до бензиностанцията на колесар, за да заредя 3.5л бензин? А ако спре в морето?
Докъде стигнахме....И това го казват Г-н Борисов и г-н Цветанов! Не мога да повярвам!
Автомобилите, които се палят, са в диапазона около 6-9г. Точно тогава вече си спрял застраховката КАСКО. И при тази криза, нормално е да не подновиш договора си със застрахователните компании. Отново се връщаме в мутренските времена около 90г!
Върнете се в началото, една от първите запалени коли беше Мерцедес, на който КАСКОто беше изтекло преди 4 дни и не беше подновено.
Това не е пироман, а добра организация, където ще хванат извършителите, но не и поръчителите!
Аз, в багажника на Жигулата имам туба 5л, защото бензиномера не показва. Подпалвач на автомобили ли съм?
Лодката за риболов е с моторче. Трябва ли да карам лодката с моторчето до бензиностанцията на колесар, за да заредя 3.5л бензин? А ако спре в морето?
Докъде стигнахме....И това го казват Г-н Борисов и г-н Цветанов! Не мога да повярвам!
Автомобилите, които се палят, са в диапазона около 6-9г. Точно тогава вече си спрял застраховката КАСКО. И при тази криза, нормално е да не подновиш договора си със застрахователните компании. Отново се връщаме в мутренските времена около 90г!
Върнете се в началото, една от първите запалени коли беше Мерцедес, на който КАСКОто беше изтекло преди 4 дни и не беше подновено.
Това не е пироман, а добра организация, където ще хванат извършителите, но не и поръчителите!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
+3
Честито!
Старият ми Пасат имаше фабрично инсталирана метална туба 10л. в комбито, укрепена здраво.
Честито!

VWGT написа:също така че щели да криминализират пренасянето на запалими вещества (което вкл и бензин в туби ...
Старият ми Пасат имаше фабрично инсталирана метална туба 10л. в комбито, укрепена здраво.

Последна промяна от Ljubon на Чет 15 дек 2011 10:48, променено общо 1 път.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Никой няма да бъде хванат,никога за нищо
Времената са такива,добре дошли в гетото на света

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Vidol Nikolov написа:Никой няма да бъде хванат,никога за нищо
Верно е,а дали ги палят застрахователи или някоя политическа партия им прави мръсно за да искат оставката на Цецко шматката е отделен въпрос.Факт е обаче че им се смеят в лицето а те не могат нищо да направят,в най скоро време очаквам да идат и да запалят патрулките на паркинга на някое РПУ

А това че щели да забранят пренасянето на бензин в туби си е пълна глупост,както винаги като няма какво да кажат или направят започват да хвърлят кьор фишеци.
Все едно с шише коресилин или някакъв друг разредител не можеш да запалиш каквото и да било,каде се вика с шише по-силна ракия могат да ти запалят колата,тази година първака тръгна на 70 градуса не е шега работа ей...

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
forski написа:Vidol Nikolov написа:Никой няма да бъде хванат,никога за нищо
Верно е,а дали ги палят застрахователи или някоя политическа партия им прави мръсно за да искат оставката на Цецко шматката е отделен въпрос.Факт е обаче че им се смеят в лицето а те не могат нищо да направят,в най скоро време очаквам да идат и да запалят патрулките на паркинга на някое РПУ![]()
А това че щели да забранят пренасянето на бензин в туби си е пълна глупост,както винаги като няма какво да кажат или направят започват да хвърлят кьор фишеци.
Все едно с шише коресилин или някакъв друг разредител не можеш да запалиш каквото и да било,каде се вика с шише по-силна ракия могат да ти запалят колата,тази година първака тръгна на 70 градуса не е шега работа ей...![]()
![]()
Що дърпаш дявола за опашката?Сега ако криминализират и носенето на шише ракия?

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: Пиромани в София, вече и в други градове
Няма кой да му поиска оставката нито на Цецко
То се видя,че сме слаби и неорганизирани още на протестите за горивата,добре че петрола малко падна щото цените пак отиваха на майка си в ....
По мое мнение ще се вдигнем като поизгорят още 100-200 коли най-рано тогава,иначе ще си четем спокойно новините как на някой му изгоряла колата и ще си викаме'е.аси мамата,добре че не е моята'както си казват софиянци,а вече и други
Проблема си е в нас,не е в подпалвачите.Щото,ако не бяхме такива самоидейни и озлобени нищо от това нямаше да се случи.
Чувството за безнаказаност,което е обхванало една солидна част от народа води и до тези неща
,неминуемо е
,затова не се учудвам и чакам другите палежи,които идват..както правим всички 

То се видя,че сме слаби и неорганизирани още на протестите за горивата,добре че петрола малко падна щото цените пак отиваха на майка си в ....

По мое мнение ще се вдигнем като поизгорят още 100-200 коли най-рано тогава,иначе ще си четем спокойно новините как на някой му изгоряла колата и ще си викаме'е.аси мамата,добре че не е моята'както си казват софиянци,а вече и други

Проблема си е в нас,не е в подпалвачите.Щото,ако не бяхме такива самоидейни и озлобени нищо от това нямаше да се случи.
Чувството за безнаказаност,което е обхванало една солидна част от народа води и до тези неща

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
А във Франция като са изкарали специално за случая 45 000 полицаи да хващат подпалвачите я прочети колко са изгорелите коли
Интересно коя ли оставка са искали франсетата тогава
http://www.bolgari.net/nad_1000_koli_opozharixa_vyv_franciia_v_novogodishnata_nosht-n2-2886.html

http://www.bolgari.net/nad_1000_koli_opozharixa_vyv_franciia_v_novogodishnata_nosht-n2-2886.html
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:А във Франция като са изкарали специално за случая 45 000 полицаи да хващат подпалвачите я прочети колко са изгорелите колиИнтересно коя ли оставка са искали франсетата тогава
![]()
Тази статия си я прочел както дявола чете библията

Задържани са 549 души - тук колко са задържани
Малобройните инциденти бързо са били овладени-тук какво е овладяно
Палежите са характерни за гетата на Париж-тук ги палят навсякъде
До сблъсаци с полицията не се е стигнало-тук няма тълпа която да иска нещо,камо ли да се сблъсква с полицията.
Там палежите са равни на безредици организирани от големи групи хора,тук всичко е инкогнито.
Последна промяна от forski на Чет 15 дек 2011 15:30, променено общо 2 пъти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”