най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 14 дек 2006 23:58

POLO_SPORT написа:Днес научих нещо полезно- халогенни габарити. Светят като късите на лада, а са само 8w и светлината е кристално бяла. Красота :idea: :wink:

?

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пет 15 дек 2006 0:30

По-напред в темата ставаше дума за габарити....и по-точно за бели габарити. Даваха се идеи за диодни габарити, но мисля, че по-добро от тези халогенните няма. Наистина са страхотни!

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Пет 15 дек 2006 0:38

POLO_SPORT написа:По-напред в темата ставаше дума за габарити....и по-точно за бели габарити. Даваха се идеи за диодни габарити, но мисля, че по-добро от тези халогенните няма. Наистина са страхотни!

Къде си ги гледал колега...,магазин,кола.. :?: :arrow:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пет 15 дек 2006 0:49

AGS написа:
POLO_SPORT написа:По-напред в темата ставаше дума за габарити....и по-точно за бели габарити. Даваха се идеи за диодни габарити, но мисля, че по-добро от тези халогенните няма. Наистина са страхотни!

Къде си ги гледал колега...,магазин,кола.. :?: :arrow:
снимка,портрет? :P :lol: :D

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Пет 15 дек 2006 9:31

POLO_SPORT написа:Днес научих нещо полезно- халогенни габарити. Светят като късите на лада, а са само 8w и светлината е кристално бяла. Красота :idea: :wink:

Дай инфо .... ?!

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пет 15 дек 2006 10:48

Един прятел ме светна за тях. Купи си ги от магазина на BOSCH в бургас. На него оригиналните са му такива- Кара A8L. Цената им е цитирам:
"май някъде около 8 лева е едната, ако не бъркам" Като се видя с него ще снимам.

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Пет 15 дек 2006 10:55

POLO_SPORT написа:Един прятел ме светна за тях. Купи си ги от магазина на BOSCH в бургас. На него оригиналните са му такива- Кара A8L. Цената им е цитирам:
"май някъде около 8 лева е едната, ако не бъркам" Като се видя с него ще снимам.

Това най-вероятно са му дневнте светлини и вероятно си има отделно и габарити ?
Защото ако си се води габаритна, трябва и цокъла да и е съвместим с нашите габаритни, иначе как ще се захване и как ще мине през малката дупка на рефлектора за габарити ...

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пет 15 дек 2006 11:01

Ще мине- на големина е тлкова и не е за дневните светлини, а за габарита...виж на цокъла наистина не съм обърнал внимание, но ще разследвам случая :wink:

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Пет 15 дек 2006 11:09

POLO_SPORT написа:Ще мине- на големина е тлкова и не е за дневните светлини, а за габарита...виж на цокъла наистина не съм обърнал внимание, но ще разследвам случая :wink:

Това вече звучи интересно, питай го непременно, къде,как... защото това евентуално може да се използва за дневни светлини :)

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 15 дек 2006 11:12

За такива ли става дума:
http://www.autobulbsdirect.co.uk/produc ... 597&page=1

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пет 15 дек 2006 11:17

Да така изглеждаха, само че не синеят, а са бели като нормална халогенна крушка. Освен това гледам, че тези са 5w, а онези са 8w. Иначе мисля, че и тези са доста подходящи :wink:

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 15 дек 2006 16:28

То аз обикновенни бели диодни габарити не мога да намеря ,та камо ли халогенни... :cry: днес търсих в София понеже вземах на дядото епикризата от Пирогов :lol: ...посетих двата ауто плюса с/у Принсес(Мария Луиза) и една ауто мания малко по надолу...като спомена че търся крушки за габаритите за Г3 в магазина настава странна суета(все едно търся блоуофф клапан за турбината на изключително рядко срещан модел на Мазерати) ровене на каталози,търсене в компютъра и т.н. и накрая ми предлагат лампичка без цокъл :shock ...та така,а свържа ли в едно изречение габарит,бял и диод следва пълен блокаж.
Странна работа -ние тук във форума сме напред във времето ли,продавачите по магазините ли са назад...но фактите са 1:1 както ги описвам.
Търсенето продължава... :climb

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Пет 15 дек 2006 17:04

FELIPE написа:То аз обикновенни бели диодни габарити не мога да намеря ,та камо ли халогенни... :cry: днес търсих в София понеже вземах на дядото епикризата от Пирогов :lol: ...посетих двата ауто плюса с/у Принсес(Мария Луиза) и една ауто мания малко по надолу...като спомена че търся крушки за габаритите за Г3 в магазина настава странна суета(все едно търся блоуофф клапан за турбината на изключително рядко срещан модел на Мазерати) ровене на каталози,търсене в компютъра и т.н. и накрая ми предлагат лампичка без цокъл :shock ...та така,а свържа ли в едно изречение габарит,бял и диод следва пълен блокаж.
Странна работа -ние тук във форума сме напред във времето ли,продавачите по магазините ли са назад...но фактите са 1:1 както ги описвам.
Търсенето продължава... :climb

Ако отбележиш успех, сподели мястото :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 15 дек 2006 17:12

FELIPE написа: и накрая ми предлагат лампичка без цокъл :shock ...

фелипе, на двусекционния фар на Г3 габарита е без цокъл ;)

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Пет 15 дек 2006 18:08

Тези диодни габарити май ги има в магазина на BOSH в Люлин, май са по 5лв. парчето. Тази инф. я писа един колега, но май каза че се по 5W но светят доста по-силно от габарит.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”