POLO_SPORT написа:Днес научих нещо полезно- халогенни габарити. Светят като късите на лада, а са само 8w и светлината е кристално бяла. Красота![]()
?
POLO_SPORT написа:Един прятел ме светна за тях. Купи си ги от магазина на BOSCH в бургас. На него оригиналните са му такива- Кара A8L. Цената им е цитирам:
"май някъде около 8 лева е едната, ако не бъркам" Като се видя с него ще снимам.
FELIPE написа:То аз обикновенни бели диодни габарити не мога да намеря ,та камо ли халогенни...днес търсих в София понеже вземах на дядото епикризата от Пирогов
...посетих двата ауто плюса с/у Принсес(Мария Луиза) и една ауто мания малко по надолу...като спомена че търся крушки за габаритите за Г3 в магазина настава странна суета(все едно търся блоуофф клапан за турбината на изключително рядко срещан модел на Мазерати) ровене на каталози,търсене в компютъра и т.н. и накрая ми предлагат лампичка без цокъл
...та така,а свържа ли в едно изречение габарит,бял и диод следва пълен блокаж.
Странна работа -ние тук във форума сме напред във времето ли,продавачите по магазините ли са назад...но фактите са 1:1 както ги описвам.
Търсенето продължава...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта