Извън града 100,по магистрала 120 в града обаче ми е много трудно с тия 50.Обикновено с 30 отгоре ако няма много коли.Що тъй 80 ми се струва идеална скорост за града .Не говоря за уличките де,а за булеварди и тъй нататък
Под 200 не падам Абе гледам да карам възможно най-бързо иначе няма тръпка, а аз съм любител на силните усещания. Обаче за сега не съм карал на дълго с Полото, ама с предишната ми кола (Фиат Типо 1.4 карбуратор) към морето с 130-140 средно си го поддържам, ама повече от 180 не искаше да направи (а 180 да ги направи му трябваха 5 километра да ги набере). Сега е друго нещо, малкия самолет мисля че ще направи поне 230 (защото 220 ги прави без проблеми по околовръсното, ама там е малко гадно, друго си е на Autobanо).
Само на магистрала карам с над 120, че иначе по тия наши прекрасни пътища има леко опастност да "литнеш" някъде извън пътя. Пък и то 90% от колите дет се движат по второстепенните пътища карат мах. със 110, така че и да караш по-бързо все ще се намери някой да ти убие инерцията
При идеални условия спазвам златното правило за +20км/ч т.е. 140-150 на магистрала и 110 на останалите пътища. Но както се сещате по наште пътища освен дупки се срещат и разни ЗИЛ-ове, запоржки и всякакви каруци с двигатели и скороста си пада значително.
Зависи от много неща, никога неможе да се поддържа постоянна скорост...На магистрала с около 150-160, но на първолкасен има моменти с 150 има моменти с 60 .... зависи от трафика, колегите пред и зад мен, от метеорологичните условия.... Абе от много неща Но горе-долу гледам да не се набивам на очи, и да си пазя колицата
Нормално изван-гратско карам с 100-120 (ако патя го позволява). По магистралата от 120 до 150 понякога и по барзо.До сега с този Passat сам вдигал най-много 190км.