Летни гуми - кои според вас са най-добрите
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги някой може ли да каже някакви впечатления за тези гуми: http://www.fulda.com/fulda_home_en/our_ ... gresso.jsp става дума за 195/65/15!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trunner написа:Колеги някой може ли да каже някакви впечатления за тези гуми: http://www.fulda.com/fulda_home_en/our_ ... gresso.jsp става дума за 195/65/15!
абе гледайте на tyretest.com кво казват хората...аз смятам, че на тея сайтове може да се вярва, затова си взех и тея дет сега са на 3-то място - KENDA KR-02 Komet.
Kumho са идеални за лятото поне аз карам с такива отзат и са супер!
Последна промяна от Lepoev на Вто 13 мар 2007 0:26, променено общо 1 път.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Това е уникална гума, но цената нещо не ми харесва. Преди 2 г като ходих да търся за мен с много отстъпки при вносителите ми обявиха 170 лв за бройка.
Е стига де, те зимните ми бяха по-евтини.... Кои други гуми са добри за мокър терен??? Много държа летните ми гуми да са добри за водни партита

-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
trunner написа:Колеги някой може ли да каже някакви впечатления за тези гуми: http://www.fulda.com/fulda_home_en/our_ ... gresso.jsp става дума за 195/65/15!
По-напред в темата писаха за тях. Гумата поне според мен е добра.
- chukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По темата за най-хубавите гуми бих казал следното:
Не може да се каже коя е най-хубавата гума, но:
- трябва да се има предвид, че 13 и 14-цоловите гуми, които са най-масово използваните в България, отдавна не са приоритет на производителите. Какво искам да кажа.
Големите производители изнестоха производството на тези модели в трети страни. Качеството на гумите вече не е същото.
Не бихме искали да сравняваме турско Пирели с Пирели, правено в Германия или Италия или произведен в Румъния Мишлен.
Така че като си харесате марка и производител погледнете къде е правена гумата
- трябва да се има предвид, че 13 и 14-цоловите гуми, които са най-масово използваните в България, отдавна не са приоритет на производителите. Какво искам да кажа.
Големите производители изнестоха производството на тези модели в трети страни. Качеството на гумите вече не е същото.
Не бихме искали да сравняваме турско Пирели с Пирели, правено в Германия или Италия или произведен в Румъния Мишлен.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chukov написа:По темата за най-хубавите гуми бих казал следното:
Как да го погледнеме ако не е тайна? Гледам я гумата в нета, как да разбера къде е правена?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”