Четох, четох, четох, но не видях никой да съобщава защо и чисто новите и то скъпи чистачки скърцат или не чистят. Моите наблюдения са, че не е толкова важно какви са перата, а какво е състоянието на рамената.
Първия проблем е в остарелите притискащи пружини - просто вече не притискат перото достатъчно силно. Това се отнася най-много за задната чистачка защото пружината е къса ибързо се разтяга. Не знам, как могат да се натягат тези пружини с подръчни средства - новото си е ново.
Втория проблем е наклона на перото, спрямо стъклото. Този наклон се определя основно от рамото, а след продължителна експлоатация това рамо се осуква. Това осукване се предизвиква най-вече от залепеното перо към стъклото, особено през зимата, когато е замръзнало - и така всяка сутрин осукване по малко. След такова осукване перото поляга върху стъклото при правия ход на чистачката и съответно е наклонено срещу движението при обратния ход. При тази ситуация, каквото и перо да сложиш, то ще чисти докато е ново, но бързо след това работата ще се влошава.
Аз лично съм карал доста коли, и почне ли да ми скърца или
трака чистачката, взимам едни яки клещи и регулирам този наклон, като осуквам в обратна посока шината на рамото. След това малко вода в/у стъклото и проба ... пак осукване, пак проба. Малко пипкава работа е, но при добър късмет с 4-5 проби всичко е като ново. И тогава идва опита на
kiril_p написа:Купих си и аз Шампион преди около година. 30 и колко лева дадох за 2 броя. Отначало първите 3-4 месеца чистеха перфектно - "направо изсушават" както казва един колега. Но сега след близо година употреба почнаха да оставят следи, да поскръцват и т.н. Май много много няма смисъл да се дават много пари за уж хубави чистачки дето карат по не повече от година. Май за в бъдеще ще си вземам от тия дето са по 5-6 лв бройката и ще си ги сменям през 3 месеца.
Само, че след корекцията на рамената, и най-евтините перца, изкарват поне по около една година.
И още една елементарна хитринка: наливайте масло във втулката на остта на всяко рамо поне 2 пъти в годината (рамената трябва да се свалят, няма как). Ако там има ръжда, тя прави голяма хлабина, което също допринася за шум при работа на чистачките.
И да не се лъжем: има "Shampion" (original), но има и друг "Shampion"

. Не знаеш на какъв ще попаднеш.