Аз постоянно правя асоциации по името.
DragoGT написа:DIABLO 666 написа:нещо цялата компания куца,не случайно в края на миналата година задигнаха 10-тина скъпи автомобила на компанията просто реномето не и е като хората сред престъпния свят
на крадците отдавна не им пука коя кола при кой е застрахована...
Vizor написа:Какво ви е*е кой какво има връзка важното е че като му вземат колата му се изплаща до стотинка
като ти строшат нещо ти се изплаща до стотинка
до сега един недоволен не съм видял
ако ще и митко иванов и петко димитров да имат пръст там .. не ме интересува предполагам че и другите
DIABLO 666 написа:Vizor написа:Какво ви е*е кой какво има връзка важното е че като му вземат колата му се изплаща до стотинка
ако ще и митко иванов и петко димитров да имат пръст там .. не ме интересува предполагам че и другите
какво и кой изплаща
Bob.Baev написа:DIABLO 666 написа:Vizor написа:Какво ви е*е кой какво има връзка важното е че като му вземат колата му се изплаща до стотинка
какво и кой изплаща
Дженерали
потвърждавам - плащат добре и експресно за щети. за кражба - нищо не мога да кажа и се надявам и занапред да не ми се налага да зная.
и те изгониха за некомпетентностDIABLO 666 написа:Bob.Baev написа:DIABLO 666 написа:Vizor написа:Какво ви е*е кой какво има връзка важното е че като му вземат колата му се изплаща до стотинка
какво и кой изплаща
Дженерали
потвърждавам - плащат добре и експресно за щети. за кражба - нищо не мога да кажа и се надявам и занапред да не ми се налага да зная.
знам колко са стриктни 7-8 месеца работих там във сентралния офис на дондуков.
santo_trafficante написа:и те изгониха за некомпетентност![]()
гледам голам капацитет си станалнали се сещаш че тая тема са я видяли и в Дженерали
земи престани да говориш глупости
защото на Добрин ще му бъде платена колата
при 300 мой коли застраховани 2 са ми изчезнали % изобщо не е голям
![]()
а и като ни крадат толкова колите що караш да застраховаш коли на Дондуков амай си противоречиш много
Tyan написа:аз съм нямал ядове ..счупи ми се предното стъкло .... нито са ми искали протокол ...отидох снимаха изплатиха ...никакви ядове съм нямал с Дженерали....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта