Откраднат Пасата на dobrinb - платен!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
~~~~~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~~~~~ » Сря 06 фев 2008 11:49

Тия Дженерали имат ли връзка с нашия ген. ББ :)
Аз постоянно правя асоциации по името.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 06 фев 2008 11:49

DragoGT написа:
DIABLO 666 написа:нещо цялата компания куца,не случайно в края на миналата година задигнаха 10-тина скъпи автомобила на компанията просто реномето не и е като хората сред престъпния свят

на крадците отдавна не им пука коя кола при кой е застрахована...

нема начин да неим пука,навсякъде се знае коя група в кой район бара така че нема начин да не се знае и там дето е била колата все пак нема пишлемета да я крадат.всеки знае че си има имобилайзери и тем подобни.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 06 фев 2008 11:51

Какво ви е*е кой какво има връзка важното е че като му вземат колата му се изплаща до стотинка
като ти строшат нещо ти се изплаща до стотинка
до сега един недоволен не съм видял
ако ще и митко иванов и петко димитров да имат пръст там .. не ме интересува предполагам че и другите

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 06 фев 2008 11:53

Vizor написа:Какво ви е*е кой какво има връзка важното е че като му вземат колата му се изплаща до стотинка
ако ще и митко иванов и петко димитров да имат пръст там .. не ме интересува предполагам че и другите

какво и кой изплаща

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 06 фев 2008 12:19

DIABLO 666 написа:
Vizor написа:Какво ви е*е кой какво има връзка важното е че като му вземат колата му се изплаща до стотинка

какво и кой изплаща

Дженерали
потвърждавам - плащат добре и експресно за щети. за кражба - нищо не мога да кажа и се надявам и занапред да не ми се налага да зная.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 06 фев 2008 12:35

Bob.Baev написа:
DIABLO 666 написа:

какво и кой изплаща

Дженерали
потвърждавам - плащат добре и експресно за щети. за кражба - нищо не мога да кажа и се надявам и занапред да не ми се налага да зная.

знам колко са стриктни 7-8 месеца работих там във сентралния офис на дондуков.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 06 фев 2008 14:09

DIABLO 666 написа:
Bob.Baev написа:
DIABLO 666 написа:

какво и кой изплаща

Дженерали

знам колко са стриктни 7-8 месеца работих там във сентралния офис на дондуков.
и те изгониха за некомпетентност :idea:
гледам голам капацитет си станал :wink: нали се сещаш че тая тема са я видяли и в Дженерали :wink: земи престани да говориш глупости :idea: защото на Добрин ще му бъде платена колата :wink: при 300 мой коли застраховани 2 са ми изчезнали % изобщо не е голям :idea:
а и като ни крадат толкова колите що караш да застраховаш коли на Дондуков а :wink: май си противоречиш много :idea:

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Сря 06 фев 2008 14:48

не знам ама няква мафия набира сила стермглаво ми се струва... вече и от гаражите почнаха да крадат... мафията на автоморгите, а защо ли не и застрахователите?... има няква логика... абе уж имаше някаква управия с каскотата ама като гледам напоследък колко коли се изкрадоха просто не знам накъде отива нашта "мила татковина"...

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 06 фев 2008 15:09

santo_trafficante написа:и те изгониха за некомпетентност :idea:
гледам голам капацитет си станал :wink: нали се сещаш че тая тема са я видяли и в Дженерали :wink: земи престани да говориш глупости :idea: защото на Добрин ще му бъде платена колата :wink: при 300 мой коли застраховани 2 са ми изчезнали % изобщо не е голям :idea:
а и като ни крадат толкова колите що караш да застраховаш коли на Дондуков а :wink: май си противоречиш много :idea:

Значи и двамата сте пристрастни,а аз говоря като клиент.Честно казано са ми паднали в очите тея дженералчета и това си е.А по въпроса колко коли били откаднати щом били застраховани еди къде си и колко не---това какво е,плащам си каско за да не бъда ограбен ли,това кво е мирише на легализиран рекет.Когато си давам парите за каско мен лично ме боли ... коя била компанията щото съшите пари мога да ги дам и на втора и на трета,въпрос на личен избор.Но важното е при кражба всичко да бъде изплатено бързо точно и коректно.А при инцидент да бъде оказана компетентна помощ и съдействие,неща които изглежда са чужди на дамите и господата от дженерали.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 06 фев 2008 15:18

аз съм нямал ядове ..счупи ми се предното стъкло .... нито са ми искали протокол ...отидох снимаха изплатиха ...никакви ядове съм нямал с Дженерали....

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 06 фев 2008 15:33

Tyan написа:аз съм нямал ядове ..счупи ми се предното стъкло .... нито са ми искали протокол ...отидох снимаха изплатиха ...никакви ядове съм нямал с Дженерали....

Пътувай в чужбина колега и се моли да не стане нещо,да ги видиш колко са точни.Ама мен вече нищо не ме учудва все пак сме в BG --страната на изключенията.
Но темата отива в друга плоскост,да не забравяме че поредния автомобил е задигнат и дано всичко се оправи най-добре за собственика.Даже мисля че тази публичност на проблема ще е в полза и Дженерали ще имат и те ползата да платят на колегата задигнатата кола,все пак ще им направи добра реклама и ще поизмие малко имиджа им.А както всеки знае--за реклама платените пари винаги са малко защото тя е безценна.

VALKOV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VALKOV » Сря 06 фев 2008 15:48

Все пак нещо по точно ако може.... номера могат да слагат всякъкви,то бат Сали ще направи и документи. Например марка гуми, джанти стикер нещо по особен тунинг.Оня ден гледах една зелена същия модел, но от около 30-40 м. Ако съм знаел щях по отблизо......

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 06 фев 2008 15:51

Ако Добри си реши че има нещо полезно в тая тема ще си я отключи...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 14 юли 2008 9:53

Да ви събощя, че Дженерали платиха колата, с нищожно овехтяване, почти на сумата, за която я бях застраховал. Доволен съм от тях. Трябваше до 15 дни от представянето на документите да платят, забавиха се само 10-на дена в повече. Иначе отнема доста време, мен лично ме забави полицията поради смяна на дознателя, излизане в отпуск и т.н. Иначе в прокуратурата мина сравнително бързо. Общо взето от кражбата до плащането минаха 5 месеца: Полиция - три месеца и половина /мин. срок е два месеца/, Прокуратура - три седмици без малко, Дженерали - около 24 - 25 дни.
Много важно е своевременно да набавяте необходимите документи. Това е.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”