Хиляди безаварийни от мене:)
Аз имам кетап от 1994.....1998 отнета за алкохол-6.88 промила
Незнам дали ви се верва-за промилите де-на мен не ми се верваше при положение че бех пил една бира-затва заведох дело и го спечелих обаче след 4 години.....през тия 4 години карах без книжка.
2002 си я взех-оправдан от Пловдивски районен съд-в решението пише,че до абсурдната поба се е стигнало след неправилно взета кръвна проба-тва е друга тема.... обаче 2004 ми я отнеха отново в гр.Белене

-тогава верно бех пил -сгащиха ме на един паркинг....седех си в колата и чеках да изтрезнея за да поема към Пловдив след като на един купон се скарах с приятелката си....обаче полицаите не го признаха и.....
Там обаче делото беше в град Левски-съдията беше мой набор....размина ми се...сравнително леко.
Глобата беше към 600 лева.....наложи се да изчакам да иизтече давността на акта.....скоро изтече....та оттогава карам без книжка:)
От 1994 до ден днешен имам навъртяни над 500 000 км. по-голяма част от тях без книжка....и без винетка....смятам че държавата ми е длъжна....затова че бях 4 години без книжка....и затова че пътищата по които минавам са в окаяно състояние.....

Нямам нито едно ПТП....ставал съм свидетел на много такива.
Извинявам се за лиричното отклонение,но се присетих за моята история като видях темата за навъртяните километри:)