Аз лично съм много доволен от Еко, не зареждам там заради отстъпка или нещо подобно, просто най-харесвам поведението на колата с техния бензин.
Понеже някои колеги говорят за притрисане на обороти и т.н...., търсете причината във вашия монтьор....

Сега ако ми кажеш, че боклуците са се събрали само от последните 3-4 зареждания, пък и че бензиновата ти помпа от това е изгоряла ...
dobrin написа::applause: ..
K написа:Писах ли го, не го ли писах, забравил съм.
Накратко: мой приятел пътува с колата си в из Европа. Зарежда си оттам бензинец, колата върви екстра. Прибира се, свършва му горивото и айде на Еко. Не знам какво к-во бензин е заредил, но след плащането, качва се в колата и не пали. Как да е, запалил, и няколко дни му се разказало играта. Придърпвала, не вървяла изобщо и разхода скочил доста.
K написа:Писах ли го, не го ли писах, забравил съм.
Накратко: мой приятел пътува с колата си в из Европа. Зарежда си оттам бензинец, колата върви екстра. Прибира се, свършва му горивото и айде на Еко. Не знам какво к-во бензин е заредил, но след плащането, качва се в колата и не пали. Как да е, запалил, и няколко дни му се разказало играта. Придърпвала, не вървяла изобщо и разхода скочил доста.

hitman0013 написа:K написа:Писах ли го, не го ли писах, забравил съм.
Е вие тук за мезе ни взехте, не ми пука за Еко, но да не са му заредили на колонката бензин чак до двигателя, нали трябва да мине малко време за да дръпне новия бензин
ако и там така играе,ще си остана в ОМВ и Лукойл и там където работя 
Добавих разбира се и малко повечко Castrol TDA за всеки случай. Платих даже се възползвах от клубната карта (Thank you кардане
)Въртим ключа и изненада... запали
Покарах из задръстването слизам на дружба гааааааз... е мога с ръка на сърцето да каже че на вървеж ми допадна супер и най-вече (видимо което се прецени) пушека от зад... Почти липсваше. Преди слагах OMV със същата добавка и в ниските изпушваше и вече на червено, докато при Eko-то само леко изтрелваш малко и край
За разход не мога да говоря а и едва ли ще го засека точно, но определено ми хареса как се държи колата.
Ще видим за напред как ще е, като за момента мисля да зареждам само от Младост...Kuncavia написа:...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта