Аз лично съм много доволен от Еко, не зареждам там заради отстъпка или нещо подобно, просто най-харесвам поведението на колата с техния бензин.
Понеже някои колеги говорят за притрисане на обороти и т.н...., търсете причината във вашия монтьор....

dobrin написа::applause: ..
K написа:Писах ли го, не го ли писах, забравил съм.
Накратко: мой приятел пътува с колата си в из Европа. Зарежда си оттам бензинец, колата върви екстра. Прибира се, свършва му горивото и айде на Еко. Не знам какво к-во бензин е заредил, но след плащането, качва се в колата и не пали. Как да е, запалил, и няколко дни му се разказало играта. Придърпвала, не вървяла изобщо и разхода скочил доста.
K написа:Писах ли го, не го ли писах, забравил съм.
Накратко: мой приятел пътува с колата си в из Европа. Зарежда си оттам бензинец, колата върви екстра. Прибира се, свършва му горивото и айде на Еко. Не знам какво к-во бензин е заредил, но след плащането, качва се в колата и не пали. Как да е, запалил, и няколко дни му се разказало играта. Придърпвала, не вървяла изобщо и разхода скочил доста.
hitman0013 написа:K написа:Писах ли го, не го ли писах, забравил съм.
Е вие тук за мезе ни взехте, не ми пука за Еко, но да не са му заредили на колонката бензин чак до двигателя, нали трябва да мине малко време за да дръпне новия бензин
Kuncavia написа:...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта