IvoG написа:Тези диодни габарити май ги има в магазина на BOSH в Люлин, май са по 5лв. парчето. Тази инф. я писа един колега, но май каза че се по 5W но светят доста по-силно от габарит.
Колегата говореше за халогенни 8В.Ти за диоди ли имаш предвид?
SMEL написа:и на Е класата габаритите са с халогенни крушки,даже мисля да слагам на моя ГОЛФ такива,ако трябва ще приспособявам.Наистина светят като къси,а на двусекционните ми фарове габарита е в секция дълги.Така че като го направя,ще светят заедно с късите и се надявам да е супер.
astragt написа:POLO_SPORT написа:Ще мине- на големина е тлкова и не е за дневните светлини, а за габарита...виж на цокъла наистина не съм обърнал внимание, но ще разследвам случая
Това вече звучи интересно, питай го непременно, къде,как... защото това евентуално може да се използва за дневни светлини
Rabbit_TDI написа:IvoG написа:Тези диодни габарити май ги има в магазина на BOSH в Люлин, май са по 5лв. парчето. Тази инф. я писа един колега, но май каза че се по 5W но светят доста по-силно от габарит.
Колегата говореше за халогенни 8В.Ти за диоди ли имаш предвид?
AGS написа:astragt написа:POLO_SPORT написа:Ще мине- на големина е тлкова и не е за дневните светлини, а за габарита...виж на цокъла наистина не съм обърнал внимание, но ще разследвам случая
Това вече звучи интересно, питай го непременно, къде,как... защото това евентуално може да се използва за дневни светлини
kav4o написа:![]()
Това ме размаза-колега да не си надигнал някоя бутилка с разредител вместо вода в гаража
128 диода на фар-да не си хардуеър фен......все още мисля,че се бъзикаш ама като знам кви луди глави има на тоя свят
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта