В скоро време ще прехвърля всичко на деца,и ще я отбича тая пропаднала държавица като пътен знак.И без това освем данъци и глоби от нея друго не видях в частния бизнес.Да си плащат Съдии и Прокурори,ДАНС-аджии ,НАП-ъри,ония десетките хиляди скъпоплатени хрантутници по Министерства и Ведомства.Над 700 лева ми взема акциз на тон гориво,отделно ме облага с ДДС ,отделно винетка,отделно пари от прегледа взема,а не мога да стигна до входа на блока от трапове.А стига ! Взе да ми писва и от самодовяолни Тикви и от всичко.
Писна ми да ме пребиват.Добре че беше Марешки,за да свалят цените на лекарставата в нашия град,направо ни беха направили на маймуни апетекарчетата,по 30% надценка бичеха и мрънкаха,дойде той и оклюмаха.
Сутринта гледам пак поредното журналистическо разследване за злоупотреба на кмет и съветници за един милион...
Кучетата си лаят,кервана си върви !
Скоро ще го напусна това гето,както направиха вече половината Българи !
Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?
Re: Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?
Последна промяна от hooligans на Чет 21 яну 2016 13:20, променено общо 1 път.
Причина: Получаваш официално предупреждение.
Причина: Получаваш официално предупреждение.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Пък и да пишеш не те е научила държавата. Прав ти път. 

Ти си от писарчетата дето са на държавната кърмилка явно . Благодаря за пожеланието,лесно изпровождате,но като гледам темповете (вече над 2,5 милиона) май скоро няма да има кого да оскубете за да си получите заплатките !
Последна промяна от hooligans на Чет 21 яну 2016 13:21, променено общо 2 пъти.
Причина: Спри се, ще получиш второ!!!
Причина: Спри се, ще получиш второ!!!
- Крисчън
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Днес си я лепнах; При мен е със електриково-зелен цвят, дали в различните области е с различен цвят?
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Не, еднакви са за цяла България.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Цвета наподобява столевова банкнота....,да не забравяш като си я купуваш колко пари да си приготвиш. 

Последна промяна от Spas на Пон 25 яну 2016 10:05, променено общо 1 път.
Причина: Коментари само по темата!
Причина: Коментари само по темата!
- skydiver_pd
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1z 95
Ето защо трябва: http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/Photo/38663-g-zho-pavlova-patishtata-v-rumaniya-mai-imat-reotani
Последна промяна от hooligans на Пон 25 яну 2016 9:55, променено общо 2 пъти.
Причина: Изключително "достоверен" източник!
Причина: Изключително "достоверен" източник!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Ами дебелото Лиле нали е новата Искра Ф но явно трябва да събере още парички за да може да папка като нея 

Последна промяна от hooligans на Пон 25 яну 2016 9:53, променено общо 2 пъти.
Причина: Получаваш официално предупреждение!
Причина: Получаваш официално предупреждение!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ще купувам,няма как имам родители на възраст,които не живеят при мен и всеки месец пътувам да ги нагледам.Само се чудя дали да я лепя,не ми се купува после предно стъкло.Дядото(на жената баща и)го бяха глобили за незалепен стикер за преглед или за гражданска не помня точно колко.
Няма да си купя, защото е несправедливо да излизам 4-5 пъти в годината от града за по средно 150км в посока и да плащам, колкото кола, която пътува ежедневно междуградско. Трябва да се плаща според потреблението.
Трябва да има и отстъпка в цената за хора живеещи в райони без всякакви елементарни услуги като болници, аптеки и пощи.
Трябва да има и отстъпка в цената за хора живеещи в райони без всякакви елементарни услуги като болници, аптеки и пощи.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
skydiver_pd написа:Ето защо трябва: http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/Photo/38663-g-zho-pavlova-patishtata-v-rumaniya-mai-imat-reotani
Не ми казвайте че вярвате на тези простотии със снимките тип "колко е яко еди къде си " и "колко е зле у нас"

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
skydiver_pd написа:Ето защо трябва: http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/Photo/38663-g-zho-pavlova-patishtata-v-rumaniya-mai-imat-reotani
В момента в който цитираш дунавмост/брадва/секира и останалите подобия на новинарски сайтове, спира да има значение мнението ти.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Току що разбрах от новините,че проектът който цели облекчаване на международния трафик през Дунав Мост 2 чрез построяване на вискокоскоростна ЖП линия София - Видин вече не е в приоритетите на Държавата.Европарите предназначени за този проект ще се пренасочат към проекти в Столицата.............За София отново!
Вчера пътувах и мислех да напраея снимки на трасето Смирненски-Славотин -Арчар и после Видин пътят за митницата през Кула.
Кошмарът беше пълен !
Просто пътят не е проектиран за да поеме огромния трафик на Тирове и е станал като швейцарско сирене,с дупки убиици,и ако някой който не познава трасето мине нощем му гарантирам чеще се пребие като куче.
Това не е от година две,така е от десетилетия по това трасе.
Вече почти съм се отказал да си купувам винетка.Отказвам да подкрепям рахата на Софиянци,да си пътуват комфортно със служебните коли до морето и Банско .
Няма да стане !
Вчера пътувах и мислех да напраея снимки на трасето Смирненски-Славотин -Арчар и после Видин пътят за митницата през Кула.
Кошмарът беше пълен !
Просто пътят не е проектиран за да поеме огромния трафик на Тирове и е станал като швейцарско сирене,с дупки убиици,и ако някой който не познава трасето мине нощем му гарантирам чеще се пребие като куче.
Това не е от година две,така е от десетилетия по това трасе.
Вече почти съм се отказал да си купувам винетка.Отказвам да подкрепям рахата на Софиянци,да си пътуват комфортно със служебните коли до морето и Банско .
Няма да стане !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”