Кой в какво се е блъскал/удрял
-
- Автомобил:
- Двигател:
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Докато карах служебен бус (Пежо Боксер), на една бензиностанция ОМВ, ченгета бяха решили да минат да си купят понички и кафе и се бяха паркирали точно зад мене с една чисто нова Астричка
Въпреки , че се огледах преди да тръгна ги подпрях лекинко. За мое щастие им се беше огънал само номера и се разминах даже само с предупреждение 

- VW_Golf_2
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.8 T AGU
...............
Ами аз нямам ПТП досега но един мои приятел наскоро се срещна със една каменна стена и доста добре си размаза Полото горката кола но добре че той се размина без поражения.Най лошото е че това ПТП стана по вина на друг шофьор на VW Golf които най вероятно е бил на няколко чашки защото е навлязъл в насрещното и моя приятел не е има друг избор освен това да се забие в стената или в него и навярно по инерция или рефлекс се е набил в стената.
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
За моите 500км който съм изминл за сега с мойта GTI 2E имам само няколко котки.
Първата котка беще виновна че стоеше в средата на пътя и ме гледа и не мърда.Аз карах на 2-ра с 80км на 6000 оборота на red и котката стои и ме гледа и не мърда.И минах от горе и с 80км стана доста бързо.
Втория случаи котка пресича и не се оглежда и аз пак от горе и с 30км.За сега е само това.Но съм изпадал и в досста гадни ситуаций.
Първата котка беще виновна че стоеше в средата на пътя и ме гледа и не мърда.Аз карах на 2-ра с 80км на 6000 оборота на red и котката стои и ме гледа и не мърда.И минах от горе и с 80км стана доста бързо.
Втория случаи котка пресича и не се оглежда и аз пак от горе и с 30км.За сега е само това.Но съм изпадал и в досста гадни ситуаций.
- [V]ipe[R]
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В дърво на заден ход паркирах на огледала с мойта лада (след удара открих че в огледалата на ладата не се виждат чак толкова неща колкото в огледатала на другите коли) и 1 куче ударих случайно скокна между 2 паркирани коли точно когато минавах просто нямаше как да го избегна или да реагирам удари се отстрани във вратата и ми одра боята ама не мина под задната гума за щастие, аз обичам животните.
- masterbench
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На първото Г2 един стар фиат ,ми омаза цялата дясна страна с него други приключения нямам.С втория Г2 изпреварвайки рейс, ми излезна напреко една газка(шофьора си блеел някъде и изобщо не се огледал).Аз се залепих за рейса,гръмнах гума, джанта на яйце ,а лявото огледало се разцепи в роговете на газката.Едно спиране в теглич на пасат 3-малко се поразковах от него,но нищо сериозно.На един 8 март ,след две безсънни денонощия, забърсах леко улична лампа.И последното най-тежко-с Г3 през ноща се разминавам с кола,карам на къси с около 120км и като включих дългите на 15м двама мангали с каруца без светлоотразители!!!Ляв да ги избегна и от там едно въртене,салта та в един канал към 3м нагоре с колелата.Големия късмет извадих- понатъртен с една драскотина на едната ръка без колан естествено
Куките не си направиха труда да настигнат виновните, можеха, но явно не им се занимаваше
Карайте внимателно, а по тъмно винаги с едно на ум!!! 

- enchoss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 3
С мойто голфче на едно крастови6те един циганин с малко рено някво , помня че беше бяло (мангустата нямаше книжка) та той реши да ми сече путя и почтизави на ляво, и прас с около 40 го смазах буквално....
аз фарче счупих и мигачите на бронята, а неговата кола се разпиля, оказа се че сам го населил с гредата под фара, и на Голфа нищо... а на ренцето жална му майка.... оставих с полицаите и пове4е не се видяхме,
скоро научих че имал 3600 лв. актове
аз фарче счупих и мигачите на бронята, а неговата кола се разпиля, оказа се че сам го населил с гредата под фара, и на Голфа нищо... а на ренцето жална му майка.... оставих с полицаите и пове4е не се видяхме,
скоро научих че имал 3600 лв. актове

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми ... аз имам няколко случки!
1. 12 клас ... книжка ... на бащата Пасата - една от най-бързите в града - т.е. Гъзареем
Паркът е Кайлъка ... завоят е всеизвестен ... на дъжд ... нашия (Аз) не успявам да спра ... както на сухо и .. влизам в завоя има няма с около 90 ... по рпинцип се взима с 50
по ограничение май е 30. Тръгвам да излизам ... не ми се лети .... помагам с ръчната .. пързулвам го .... от 3 на 2 ... въртене на гуми и опит да издрапам ... приближавам края на асфалта ... прас задна дясна джанта ... не пускам газта с надеждата че ще се измъкна ... прас леко предна джанта ... и влизам в пътя! Спирам ... пораженията са 2 джанти, 1 тас и савсем леко огънат праг преди задна дясна гума!
2. 12 Клас .. книжка ... личен Автомобил (най бързата Застава в Плевен
) ПРибирам се от училище ... яко съм я настъпил (60км/ч) .. една лелка прави престрояване от 3 ленти и тръгва да прави обратен завой .... въпреки всичките ми опити да я избегна я ударих
Щях да я счупя от бой ... добре че бях с приятели ... нищо не стана, освен че имах смачкан калник на заставето ... ама след 3 дена на един паркинг ... някъв чичко ме натисна с голям бус .... казаха ми кой е ... намерих го .... и неговата застраховка ми даде 150лв тогава ... с които оправих цялата ходова част и спирачки и си платих 1/3 бензинова помпа
3. Кръговото на излизане от Плевен към София (до Шела) ... в една студена вечер .... наближавам ... късам кормилен болт на предно дясно ... колата се разкрачва ... спирачки ... обаче леко заледило ... бам в бордюра на кръговото! Поражения - преден десен носач, дясна полуоска, дясно каре, десен лагер, джанта и ножа на бронята .... а да ... и маркучето на кондензатора на горивните пари
Ченгетата .... пишат ми Акт ... излиза постановление .. обжалвам ... печеля ... няма АКТ
4. С половерчето съм София ... бул. Черни Връх ... посока ... към хладилника ... От последната пресечка излиза Пич с Б1 .... бам в двете десни врати ... сервиз 2 месеца
Даже имаше тема със снимки някъде 

1. 12 клас ... книжка ... на бащата Пасата - една от най-бързите в града - т.е. Гъзареем

2. 12 Клас .. книжка ... личен Автомобил (най бързата Застава в Плевен

3. Кръговото на излизане от Плевен към София (до Шела) ... в една студена вечер .... наближавам ... късам кормилен болт на предно дясно ... колата се разкрачва ... спирачки ... обаче леко заледило ... бам в бордюра на кръговото! Поражения - преден десен носач, дясна полуоска, дясно каре, десен лагер, джанта и ножа на бронята .... а да ... и маркучето на кондензатора на горивните пари

Ченгетата .... пишат ми Акт ... излиза постановление .. обжалвам ... печеля ... няма АКТ

4. С половерчето съм София ... бул. Черни Връх ... посока ... към хладилника ... От последната пресечка излиза Пич с Б1 .... бам в двете десни врати ... сервиз 2 месеца

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”