Ludia написа:martineli написа:въъъъййй ако алонсо иде в ферари аз няма да гледам БиТиВи докато не свърши сеона.само немога да разбера кво му е доброто на алонсо.тоз не бива ни като пилот ни като нищо.къв изрод трябва да си за да сечеш съотборника си и да не му даваш път.и после се оправадавал че не ги бил виждал тея дет ги сечал.никва колегиалност няма в него.то е ясно че е индивидуално състезание ама и там си има правила
въйййййййй а кой победи Шумахер в последните му сезони?
пък дали ще гледаш или не си е твой избор
сечеш, много ясно..... Шуми не ги сечеше все едно..... аре моля ти се.....
100 пъти по-сърцат е от Кими, и половината пилоти.
Не му пука от нищо и никой, за тва ме кефи

Шумахер са го побеждавали много пилоти - Хил, Хакинен, Алонсо и т.н. Разликата м/у тях и Шуми беше, че те изгряваха, и после залязваха с по една-две шампионски титли, докато Шуми оставаше, и стана 7-кратен шампион. И смея да твърдя, че повечето фенове на въпросните Хил, Хакинен и Алонсо са едни и същи хора, които по-скоро бяха ПРОТИВ Шумахер, отколкото за еди кой си.
Според мен истинския наследник на Шумахер е Хамилтън. Другите - Кими, Алонсо и т.н. звезди са просто добри пилоти, също като Хил и Хакинен. Но нито един от тях не е пилот, по който да се равняват всички други.
Колкото до Маса - той си беше тестов пилот, и все още си кара като такъв - бърз е, но му липсва постоянство.