Формула 1, сезон 2008

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 24 мар 2008 14:00

ииииибаси, 1 път изпусна завой и айде - определихте че не го бива...
Хич не ме кефи, ама айде недейте така да го храните човека - колко от нас са се качвали на болид от Ф1, та коментираме кой къде трябва да отиде?! Те Ферари парите ги берат от дървото и ще държат някой дето ептен не го бива...
А Фетел май има договор с Ферари - Торо Росо с какви двигатели са?
И такъв трансфер би имал смисъл - Райконен още 1-2 години да предаде занаята, после Фетел да стане мастър на млад падауан :lsabre ...
Изображение

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 24 мар 2008 14:28

restless написа:ииииибаси, 1 път изпусна завой и айде - определихте че не го бива...
Хич не ме кефи, ама айде недейте така да го храните човека - колко от нас са се качвали на болид от Ф1, та коментираме кой къде трябва да отиде?! Те Ферари парите ги берат от дървото и ще държат някой дето ептен не го бива...
И такъв трансфер би имал смисъл - Райконен още 1-2 години да предаде занаята, после Фетел да стане мастър на млад падауан :lsabre ...
Изображение

Точно така колега, всеки гледа тоя дето е първи! И вече за всички е най-добрия! Като шумахер и т нт.

И все пак за мен най великия пилот в историята на Формула 1 е СЕНА друг такъв няма да има скоро! Мир на праха му! :?

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 24 мар 2008 14:31

Проблемът на Маса не е, че е слаб пилот, а че е много непостоянен в изявите си. Има страхотни състезания, когато няма кой да му стъпи, обаче има такива, в които е страшен провал. Точно поради тази причина винаги ще е след Кими, защото той кара с извънземното спокойствие, постоянство и по този начин свежда до минимум възможностите за грешка.
В крайна сметка ще кажа, че Маса е добър пилот, но може би не достатъчно добър, за да кара във Ферари!

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 24 мар 2008 14:31

въъъъййй ако алонсо иде в ферари аз няма да гледам БиТиВи докато не свърши сеона.само немога да разбера кво му е доброто на алонсо.тоз не бива ни като пилот ни като нищо.къв изрод трябва да си за да сечеш съотборника си и да не му даваш път.и после се оправадавал че не ги бил виждал тея дет ги сечал.никва колегиалност няма в него.то е ясно че е индивидуално състезание ама и там си има правила

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 24 мар 2008 14:34

Marto0 написа:Проблемът на Маса не е, че е слаб пилот, а че е много непостоянен в изявите си. Има страхотни състезания, когато няма кой да му стъпи, обаче има такива, в които е страшен провал. Точно поради тази причина винаги ще е след Кими, защото той кара с извънземното спокойствие, постоянство и по този начин свежда до минимум възможностите за грешка.
В крайна сметка ще кажа, че Маса е добър пилот, но може би не достатъчно добър, за да кара във Ферари!

точно.нали сте чували как викат на КИМИ-каменното лице.оня кара с адската концентрация и спокойствие и за това е някъв мноооооого бърз.ама мноо кофти му се износиха гумите предния път

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 24 мар 2008 15:05

martineli написа:въъъъййй ако алонсо иде в ферари аз няма да гледам БиТиВи докато не свърши сеона.само немога да разбера кво му е доброто на алонсо.тоз не бива ни като пилот ни като нищо.къв изрод трябва да си за да сечеш съотборника си и да не му даваш път.и после се оправадавал че не ги бил виждал тея дет ги сечал.никва колегиалност няма в него.то е ясно че е индивидуално състезание ама и там си има правила

въйййййййй а кой победи Шумахер в последните му сезони?
пък дали ще гледаш или не си е твой избор :wink:
сечеш, много ясно..... Шуми не ги сечеше все едно..... аре моля ти се.....
100 пъти по-сърцат е от Кими, и половината пилоти.
Не му пука от нищо и никой, за тва ме кефи :lol:

Потребителски аватар
venci&vento
Автомобил: VENTO
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот venci&vento » Пон 24 мар 2008 15:23

шуми го победиха защото годинките му станаха множко , колата му даваше проблеми и от Ферари го притискаха да напуска
някой беше казал , че скороста на пилота пада пропорционално на децата му

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 24 мар 2008 15:24

Tinko написа:
restless написа:ииииибаси, 1 път изпусна завой и айде - определихте че не го бива...
Изображение

Точно така колега, всеки гледа тоя дето е първи! И вече за всички е най-добрия! Като шумахер и т нт.

И все пак за мен най великия пилот в историята на Формула 1 е СЕНА друг такъв няма да има скоро! Мир на праха му! :?

да прав си колега, всеки гледа първия особено тук, а в този спорт отборите гледат парата ..
аз не съм привърженик на ферари, но макларен направиха грешка с алонсо, не харесвам хамилтън, но той е като машинка точен пилот, с кими щяха да са добър тандем, отбора се прави с допълващи се пилоти...
ето и моя отбор - кими и бътън, като заместници са ковалайнен и фетел...предпочитам да са в отбора на масларън, но това е невъзможно

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 24 мар 2008 15:33

Ludia написа:
martineli написа:въъъъййй ако алонсо иде в ферари аз няма да гледам БиТиВи докато не свърши сеона.само немога да разбера кво му е доброто на алонсо.тоз не бива ни като пилот ни като нищо.къв изрод трябва да си за да сечеш съотборника си и да не му даваш път.и после се оправадавал че не ги бил виждал тея дет ги сечал.никва колегиалност няма в него.то е ясно че е индивидуално състезание ама и там си има правила

Шумахер са го побеждавали много пилоти - Хил, Хакинен, Алонсо и т.н. Разликата м/у тях и Шуми беше, че те изгряваха, и после залязваха с по една-две шампионски титли, докато Шуми оставаше, и стана 7-кратен шампион. И смея да твърдя, че повечето фенове на въпросните Хил, Хакинен и Алонсо са едни и същи хора, които по-скоро бяха ПРОТИВ Шумахер, отколкото за еди кой си.
Според мен истинския наследник на Шумахер е Хамилтън. Другите - Кими, Алонсо и т.н. звезди са просто добри пилоти, също като Хил и Хакинен. Но нито един от тях не е пилот, по който да се равняват всички други.
Колкото до Маса - той си беше тестов пилот, и все още си кара като такъв - бърз е, но му липсва постоянство.

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 24 мар 2008 15:38

ACCELERATOR написа:
Ludia написа:

Шумахер са го побеждавали много пилоти - Хил, Хакинен, Алонсо и т.н. Разликата м/у тях и Шуми беше, че те изгряваха, и после залязваха с по една-две шампионски титли, докато Шуми оставаше, и стана 7-кратен шампион. И смея да твърдя, че повечето фенове на въпросните Хил, Хакинен и Алонсо са едни и същи хора, които по-скоро бяха ПРОТИВ Шумахер, отколкото за еди кой си.
Според мен истинския наследник на Шумахер е Хамилтън. Другите - Кими, Алонсо и т.н. звезди са просто добри пилоти, също като Хил и Хакинен. Но нито един от тях не е пилот, по който да се равняват всички други.
Колкото до Маса - той си беше тестов пилот, и все още си кара като такъв - бърз е, но му липсва постоянство.

Абсолютно съм съгласен за Шумахер, но не съм съгласен за това, че Хамилтън му е наследник. Ще видим и той колко време ще е постоянен. Може и на него да му изгрее звездата като на Жак Вилньов през 1997 г. и после да залезе.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 24 мар 2008 15:39

Пък аз защо ли си мисля, че ако титлата при конструкторите вземе застрашително да се отдалечава от Феррари, Маса ще се разболее и ще се наложи на негово място да кара третия пилот на Скудерията? :stll think:
Всъщност, това взех да си го мисля още след като обявиха името на третия илот на тима ;)

Потребителски аватар
venci&vento

Мнениеот venci&vento » Пон 24 мар 2008 16:13

radotom написа:Пък аз защо ли си мисля, че ако титлата при конструкторите вземе застрашително да се отдалечава от Феррари, Маса ще се разболее и ще се наложи на негово място да кара третия пилот на Скудерията? :stll think:
Всъщност, това взех да си го мисля още след като обявиха името на третия илот на тима ;)

времето ще покаже кой и как , но Шумахер беше човека който изгради ФЕРАРИ наново след дълга суша , а сега тези хора няма кой да ги задържи в тима особенно след като бюджета май не същия . и там сигурно някой дърпа чергата към себе си . защо имаше такъв огромен скандал ?

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 24 мар 2008 16:33

Бюджета на Ферари си е огромен. Шумахер си работи при тях. Колата на Ферари тази година отново е най-бързата. Тепърва ще се види дали е и надеждна. Само пилотите са... Кими ми се струва твърде пасивен, а Маса - твърде непостоянен, прави много грешки.
Хамилтън ми напомня за Шумахер по това, че взима голямо участие за създаването и настройките на колата. Освен това стилът му на каране е много изчистен и плавен, също като на Шумахер, за разлика от Алонсо, който кара много нервно и насечено. Ще поживеем, и ще видим :wink:

Потребителски аватар
venci&vento

Мнениеот venci&vento » Пон 24 мар 2008 16:43

имам питане към феновете на F1 от клуба
събирате ли се някъде в някое заведение с по халба бира да гледате стартовете :beer

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пон 24 мар 2008 16:49

ACCELERATOR написа: И смея да твърдя, че повечето фенове на въпросните Хил, Хакинен и Алонсо са едни и същи хора, които по-скоро бяха ПРОТИВ Шумахер, отколкото за еди кой си.

Знам я тая порода- Антишумахерист.
Всяко година си сменят любимеца, само и само да не са за Шумахер.
Фурнаджийски лопати.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”