hooligan_sk написа:Луд, за неделя съм поръчал твоя човек да спука 2 гуми... минимум

Нямам думи... само иконки....
hooligan_sk написа:Луд, за неделя съм поръчал твоя човек да спука 2 гуми... минимум
Dead man написа:Аман от идиоти във Формула 1...![]()
BG_Golf4e написа:Хамчо WTF![]()
![]()
bai_ILIA написа:...Мисля да разпъвам огромното знаме на Ферари, над което ще има БГ флаг, на края на правата след Червената Вода...Оглеждайте се
Ludia написа:hooligan_sk написа:Луд, за неделя съм поръчал твоя човек да спука 2 гуми... минимум
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи... само иконки....
escrime написа:
escrime написа:Грожан е баннат от следващото състезание, Малдонадо получава +10 места, ама според мен са му малко...
stenly_m написа:И за мен такова наказание е малко пресилено...Хамилтън е правил къде, къде по безумни изпълнения и то срещу съотборника си - за справка Канада миналата година. В случая вината е на Грожан, но 20% поне от нея е по вина на Хамилтън - ако го беше пуснал всичко щеше да се размине...
stenly_m написа:И за мен такова наказание е малко пресилено...Хамилтън е правил къде, къде по безумни изпълнения и то срещу съотборника си - за справка Канада миналата година. В случая вината е на Грожан, но 20% поне от нея е по вина на Хамилтън - ако го беше пуснал всичко щеше да се размине...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Sky_is_the_Limit и 49 госта