Формула 1, Сезон 2011
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1, Сезон 2011
Алгерсуари? Кобаяши? Вие малките не ги еб@в@те за 5 стотинки... Също и Пол Ди Реста... Я вижте Тийм Лотус каква скорост имат, а Ковалайнен какво прави с болида... Последното състезание бие съотборника си с 1 секунда в квалификацията и 1 обиколка пред него в състезанието...
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Vettel написа:Алгерсуари? Кобаяши? Вие малките не ги еб@в@те за 5 стотинки... Също и Пол Ди Реста... Я вижте Тийм Лотус каква скорост имат, а Ковалайнен какво прави с болида... Последното състезание бие съотборника си с 1 секунда в квалификацията и 1 обиколка пред него в състезанието...
Не мисля че тези се движат по-бързо от автомобилите си. Реално когато си 5сек назад е много по-лесно да наваксаш 1 сек, отколкото за топ тимовете да спечелят и 1 десета! Специално пък за Ковалайнен няма смисъл да го коментираме. Човека беше в Макларън каквото е сега Маса във Ферари. Добри пилоти, но нищо повече

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А, не не не не... Става въпрос за каране малко над това, което колата позволява, а не за наваксване на изоставане! Това наваксване на 1 секунда назад в колоната може да се дължи на грешки на предния...
- hooligan_sk
- Модератор
Vettel написа:А, не не не не... Става въпрос за каране малко над това, което колата позволява, а не за наваксване на изоставане! Това наваксване на 1 секунда назад в колоната може да се дължи на грешки на предния...
Имам предвид изоставане в развитието на колата, не в състезание. Мисълта ми е че изостаналите тимове имат много по-голям мегдан за развитие от водещите и не е толкова трудно пилотите им понякога да изскачат напред.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е аз не ти ли говоря за такава разлика в Тийм Лотус? Еднаква кола, двама пилоти, единия с 1 секунда в квалификацията пред другия и с 1 обиколка по-напред в състезанието.
- hooligan_sk
- Модератор
Vettel написа:Е аз не ти ли говоря за такава разлика в Тийм Лотус? Еднаква кола, двама пилоти, единия с 1 секунда в квалификацията пред другия и с 1 обиколка по-напред в състезанието.
Ами точно тва е, че колата им е смотана и зависи главно от кефа на пилота колко ще върви точно! За това такива разлики не ме впечатляват. Впечатлява ме когато има разлики при коли които се движат на лимита и въпреки това се намират няколко пилота които ги бутат още напред. Най-добрия пример точно за този ефект беше Кубица с Рено. Същото прави Алонсо с Ферари в момента. За ред бул се колебая дали Фетел е от тези пилоти или просто Уебър е трагичен

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Уебър тази година го няма никакъв. Но не изостава колкото Маса спрямо Алонсо. А ако Фетел не кара над възможностите, какво ли щеше да бъде ако го правеше?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Vettel написа:Уебър тази година го няма никакъв. Но не изостава колкото Маса спрямо Алонсо. А ако Фетел не кара над възможностите, какво ли щеше да бъде ако го правеше?
веднага ти казвам - Алонсо в Редбула ще бъде по-бърз от Фетел. точка

както искаш го разбирай

ПС : Хамилтън също...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:веднага ти казвам - Алонсо в Редбула ще бъде по-бърз от Фетел. точка![]()
както искаш го разбирай
което май вече си е мечта за тях

- hooligan_sk
- Модератор
LILO&STICH написа:Ludia написа:веднага ти казвам - Алонсо в Редбула ще бъде по-бърз от Фетел. точка![]()
както искаш го разбирай
което май вече си е мечта за тях
Шах и мат... ами така е, каквото и да говорят няма да са вечно на по 25г тея пилоти

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Vettel написа:Уебър тази година го няма никакъв. Но не изостава колкото Маса спрямо Алонсо. А ако Фетел не кара над възможностите, какво ли щеше да бъде ако го правеше?
веднага ти казвам - Алонсо в Редбула ще бъде по-бърз от Фетел. точка![]()
както искаш го разбирай
За твое огромно съжаление думите ти остават като глас в пустиня, тъй като няма да можеш да го докажеш. Аз си мисля, че няма да е така най-малкото заради любовта на Марко, Хорнер и Нюи към хлапето. Ще стане същото както с Алонсо в Мак. Имат си един фаворит и това е. Другите да блоуджопват.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Vettel написа:Ludia написа:Vettel написа:Уебър тази година го няма никакъв. Но не изостава колкото Маса спрямо Алонсо. А ако Фетел не кара над възможностите, какво ли щеше да бъде ако го правеше?
веднага ти казвам - Алонсо в Редбула ще бъде по-бърз от Фетел. точка![]()
както искаш го разбирай
За твое огромно съжаление думите ти остават като глас в пустиня, тъй като няма да можеш да го докажеш. Аз си мисля, че няма да е така най-малкото заради любовта на Марко, Хорнер и Нюи към хлапето. Ще стане същото както с Алонсо в Мак. Имат си един фаворит и това е. Другите да блоуджопват.
Изобщо не съжалявам, защото ако следеше мненията ми ( което разбира се не си длъжен да правиш ) щеше да помниш, че някъде по-назад казах, че не искам да гледам фаворита си в най-бързия болид на пистата. Искам да има конкуренция и в собствения му отбор и в другите на стартовата решетка.
В мнението което цитираш ти, единствено споделям субективното си убеждение, че Алонсо е много по-добър и бърз пилот от сега действащия СШ. Защото не смятам, че колата прави някой СШ. То и Маса с кола с 1 сек по-бърза от другите щеше да спечели, не така безапелационно пред съотборника си, но щеше да има големи шансове.
Искрено се надявам догодина да гледаме редбули по-бавни с 1 сек от Ферари и Макларън. И то не за друго, а за да добия представа наистина за качествата на пилотите на редбул. Дано ме разбереш правилно

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
ще са по-бавнички от колкото сега според мен (разликата между отборите). няма да го имa двойното дифузьорче и няма да има кой да го обдухва...но пак може би, ще са по-бързи...дано да е малко ако въобще са по-бързи...
много пъти сме виждали как за една зима се променя съотношението на силите....
много пъти сме виждали как за една зима се променя съотношението на силите....
Доминацията им ще свърши с тази състезателна години
Срамота ще е за отбори с традиция и възможности,като Ферари и Мак,да изпуснат за 3-та поредна година ситуацията

Срамота ще е за отбори с традиция и възможности,като Ферари и Мак,да изпуснат за 3-та поредна година ситуацията

- hooligan_sk
- Модератор
BG_Golf4e написа:Доминацията им ще свърши с тази състезателна години![]()
Мани ше вземе онзи Алонсо да бие и ше се чудим кво да го правим

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”