vaiper 1 написа:Като ги купувате гледаите каучука да е с тъмен цвят,минусовите температури неги плащат,високите ги износватНа пипане требва даса меки,там е разликата с всесезонните
Zdravko Zankov написа:vaiper 1 написа:Като ги купувате гледаите каучука да е с тъмен цвят,минусовите температури неги плащат,високите ги износватНа пипане требва даса меки,там е разликата с всесезонните
Не е точно така.Дебица фриго2 е доста по-мека от Гоодрича,но от БФ съм доста доволен.
hooligan_sk написа:wolff1 написа:Колко може да се кара 1 зимна гума, говорим ако има достатъчно добър грайфер?
Зависи и от гумата, ония ден карах една кола с 5 годишни зимни гуми - няма мърдане в снега, само върти. Такаче до 4 сезона е разумно бих казал
110afn написа:Преди време бях писал, че си взех Гудиър УГ7+. Сега вече мога да си кажа и впечатленията. Това е гумата за всички зимни условия. Убедих се ,че гумите са Мишелин-Гудиър и всички останали
wolff1 написа:110afn написа:Преди време бях писал, че си взех Гудиър УГ7+. Сега вече мога да си кажа и впечатленията. Това е гумата за всички зимни условия. Убедих се ,че гумите са Мишелин-Гудиър и всички останали
за зимата, тия мишелини, няма как да бият контитата, а пък и за лятото. според мен, гумата е само 1, и тя е континентал във всички сезони и след това останалите...
110afn написа:Преди време бях писал, че си взех Гудиър УГ7+. Сега вече мога да си кажа и впечатленията. Това е гумата за всички зимни условия. Убедих се ,че гумите са Мишелин-Гудиър и всички останали
batko_miro написа:Michelin Alpin A3. Не съм доволен. На мокро ги бива, но на утъпкан сняг, заледено, киша са гола вода. На неутъпкан сняг се справят задоволително. Няма да повторя следващата зима с тях.
110afn написа:hooligan_sk ,да ти кажа честно въобще не ме интересуват официални тестове. Карам много и познавам на колите си и кътните зъби. А карам до втръсване по едни и същи маршрути. Доста нови гуми съм слагал, но все по-евтинджос. Най-премиум съм бил с Дънлоп Уинтърспорт3д. Много добра гума без забележки.Затова си позволявам да изкажа мнение за УГ7+ щото разликата много се усеща. Карал съм с втора употреба Мишелини от които пак съм впечатлен.
Тая зима на Кадито съм с Файърстоун Ево2, които са просто зле. По зле са от гуми като Дебица фриго2, които пак по мое мнение са нелоши гуми спрямо цената си
А и тия тестове са като избор за кола на годината и ли като мис България. Винаги остават съмнения за истинския победител, щото продажбите на победителя отиват напред и нагоре
tisho_psg написа:wolff1 написа:110afn написа:Преди време бях писал, че си взех Гудиър УГ7+. Сега вече мога да си кажа и впечатленията. Това е гумата за всички зимни условия. Убедих се ,че гумите са Мишелин-Гудиър и всички останали
за зимата, тия мишелини, няма как да бият контитата, а пък и за лятото. според мен, гумата е само 1, и тя е континентал във всички сезони и след това останалите...
Гумите са за сцепление с пътната настилка,не се бият.А кой имат по-добро сцепление се съмнявам,че ти знаеш.
А по продажби контито няма да стигне мишелина вероятно до като сме живи ние с теб,дори и още 5 чифта нови контита да си вземеш![]()
Иначе мога да похваля гудрича ми,копат яко в дебелия сняг,даже малко съм учуден от тези им качества,но нали са на мишелин марка
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: dalgia-73 и 82 госта