Формула 1, Сезон 2011
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1, Сезон 2011
Баси един да направи бърнаут и да ми дават Виа Диагоналис и супер "спортния" джип на КИА 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:Баси един да направи бърнаут и да ми дават Виа Диагоналис и супер "спортния" джип на КИА
тва тоя дето попречи на борещите се за 14-та позиция ли ?!

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
BG_Golf4e написа:...пък как я докара до финала за разлика от Хамчо...
Абе, кръстник, аз бях в заведение и въпреки това чух като на Хамстера му казаха "Имаш проблем със скоростите, нищо не можеш да направиш по въпроса..."
Ти пак пропусна нещо съществено от тийм радиото...

Доста скучно състезание иначе.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютно най-скучното състезание този сезон. За мен повреда в скоростите на Фетел нямаше. Искаха Марк да спечели за да може да се мотивира за другия сезон. Доста добре написан сценарий и много добре изигран. Най-бързата обиколка на Фетел доказа, че всичко е нагласено. А и да поддържаш разликата с Алонсо константна с по-ранно превключване на предавки...
Относно инцидента между Сена и Шумахер: За мен не трябваше да има наказание. Първо Бруно го удари, после дедо не му остави място. Или поне като наказаха бразилеца трябваше да лепнат и на Мишо минаване през бокса.
ДРС не оправда очакванията. Много къса права, която не бе достатъчна. Максималната скорост на дългия старт-финал беше 290 км/ч. Мое мнение е, че масово болидите бяха настроени за мокро и това повлия на изпреварванията.
Относно инцидента между Сена и Шумахер: За мен не трябваше да има наказание. Първо Бруно го удари, после дедо не му остави място. Или поне като наказаха бразилеца трябваше да лепнат и на Мишо минаване през бокса.
ДРС не оправда очакванията. Много къса права, която не бе достатъчна. Максималната скорост на дългия старт-финал беше 290 км/ч. Мое мнение е, че масово болидите бяха настроени за мокро и това повлия на изпреварванията.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:Доста скучно състезание иначе.
да бе скучно

Кога ще "видиш/чуеш" Сена през 2011

А ти беше на 1-я ред все пак

Последна промяна от LILO&STICH на Пон 28 ное 2011 9:51, променено общо 1 път.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
На мен пък ми беше супер интересно. Много борба за 3тото място, незнаеш кой кога и дали ще хвърли котва 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vettel написа:Относно инцидента между Сена и Шумахер: За мен не трябваше да има наказание. Първо Бруно го удари, после дедо не му остави място. Или поне като наказаха бразилеца трябваше да лепнат и на Мишо минаване през бокса.
Обективно погледнато Сена трябваше да се е примирил със загубената позиция и да е натиснал спирачките още на края на правата... първия удар беше нормално стечение на обстоятелствата, но втория и третия бяха с ясното съзнание на Сена, че ще се случат

- escrime
Борбата за третото място не беше толкова напечена... Алонсо беше много по-бърз с меките гуми и изпревари лесно, а после Бътън беше много по-бърз с медиум и изпревари лесно.
Нещо, което споменах и в заведението - Бътън няма неуспешни маневри на пистата!
Абе готино е в това заведение, ама щеше да е по-добре да се сяда на един ред около телевизора... така както е там все някой с гръб.
Нещо, което споменах и в заведението - Бътън няма неуспешни маневри на пистата!

Абе готино е в това заведение, ама щеше да е по-добре да се сяда на един ред около телевизора... така както е там все някой с гръб.

Eми да де,те и двамата имаха проблеми със скоростите,Хамчо гръмна както си му е реда,а Фетел не само,че остана,ми въртя и най-бързи с уж повредена! 

BG_Golf4e написа:Фетел уж имаше сериозни проблеми с предавките и беше на косъм,пък как я докара до финала за разлика от Хамчо и то даже успя да задържи Алонсо и Бътън и въртеше най-бързи по-едно време,явно,не е било толкова сериозно,май пуснаха Уебър напред с добре изигран сценарии,абе изпипана работа
- escrime
Пфу аз като прочетох ми прозвуча друго, че Хамчо сам си е виновен за предавките.
Преди кафето не бива да пиша май.
П.П.: Ама честно казано се зарадвах като отпадна. Тоя сезон си го заслужава, даже му е малко. С това дръвнишко каране много ме подразни. Да не го сравнявам с някои други, че да не влизаме в пререкания с колегите...
Дано догодина напомни защо толкова много хора му станаха фенове!

Преди кафето не бива да пиша май.

П.П.: Ама честно казано се зарадвах като отпадна. Тоя сезон си го заслужава, даже му е малко. С това дръвнишко каране много ме подразни. Да не го сравнявам с някои други, че да не влизаме в пререкания с колегите...

Дано догодина напомни защо толкова много хора му станаха фенове!
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
escrime написа:Дано догодина напомни защо толкова много хора му станаха фенове!
Бих казал така: Догодина да НЕ напомни защо толкова хора му станаха АНТИфенове.
Като неможе да кара поне да не блъска.

Последна промяна от Barboukov на Пон 28 ное 2011 16:09, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
е, аз пък сега чета че в кутията на Фетел на финала е имало само изпарения на масло и е финиширал на магия... в крайна сметка телетрията като температури на агрегатите е достъпна, не виждам как Ред Бул ще я фалшифицират.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
restless написа:е, аз пък сега чета че в кутията на Фетел на финала е имало само изпарения на масло и е финиширал на магия... в крайна сметка телетрията като температури на агрегатите е достъпна, не виждам как Ред Бул ще я фалшифицират.
Мдаааа това се данни които са достъпни и за ФИА и за другите отбориж

- escrime
Vettel написа:escrime написа:Дано догодина напомни защо толкова много хора му станаха фенове!
Бих казал така: Догодина да НЕ напомни защо толкова хора му станаха АНТИфенове.
Като неможе да кара поне да не блъска.
Айде, много моля, господин Crash Kid да не налива масло в огъня...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”