G60 написа:Много ме учудва как все се намира някой да коментира нещо от което си няма представа
Как давате мнение за нещо което не сте ползвали ?!?
Аз имам лични наблюдения от тези гуми и продължавам да твърдя ,че зимните гуми на КАМА са страхотни.
За мен са руския еквивалент на Гиславед, това си е мое мнение всеки е свободен да си купи каквито гуми намери за добре.
Много хора плюят и ЛАСА но за мен са едни от най добрите зимни гуми(поне старите модели на марката)
Ами смятам,че след като все още се занимавам с продажба на гуми,бил съм в около 6-7 завода на известни и не толкова известни производители на гуми за леки,товарни и селскостопански гуми,бих могъл по някакъв начин да изкажа мнението си и това,което знам за съответната марка,с което естествено не задължавам никой да се съгласява или съобразява.А това,че всеки хвали гумите,с които е в момента е отделен въпрос.Само едно ще Ви кажа,купувайте си гумите според предназначението и не робувайте на марки.Вече чета за случаи,в които "Мишелин","Гудиър","Пирели","Континентал" за някой колеги е пълна скръб,а "Ласа" за други е божество на което се кланят повече от 10 год.(в което няма нищо лошо).Това,че днес имате не 400 лв.,а 900 лв. за гуми,не означава,че трябва да си купите гуми от по-висок клас,които ще карате отново 5000-8000 км на година и ще ги смените отново,защото са нацепени,остарели или опечени.Пожелавам Ви да сте живи и здрави и всички да имаме възможност да караме с нови зимни гуми всяка година.Бъдете внимателни при избора си,четете,гледайте тестове,следете датата на производство и винаги вземайте касова бележка,фактура или някакъв законен документ,за да няма изненади след това.99% от продавачите на гуми мразят хората,четящи форуми,гледали тестове,защото не могат да им продадат това,което те искат и се налага да говорят за съответният продукт малко повече,нещо което те не могат и не знаят как.Винаги съм щастлив да продам гуми и да поговоря с човек чел,имащ мнение и знаещ,какво търси.Поздрави!