Белези от вратите на съвестни хорца !
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
vw_derby написа:ISRalien написа:каско
кой ще даде пари за една драскотина.![]()
по темата:кой не е патил от такива съвестни хора.Като се загледаш всяка колае издраскана от такива.Една кола има преобладаващ цвят+още 3-4 към него.
мен булинс ми платиха.. в смисъл готова е, само трябва да мина да взема парите.. мисля че към 160 лв беше.. ама моята драскотина е по-дълга.. не е от врата.. все едно, смятам, че ако ти се занимава да отидеш до тях ще ти платят.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така е бе колеги, не си го слагайте на сърцето.Аз като ги гледам тук(Англия) а и във Франция как паркират .... то не е за приказки, всяка кола е издрана, ама не преувеличавам(във Франция) а и в Англия се подпират при паркирането и не им дреме а това с вратите просто на никой не му прави впечатление.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
canyoubounce написа:Така е бе колеги, не си го слагайте на сърцето.Аз като ги гледам тук(Англия) а и във Франция как паркират .... то не е за приказки, всяка кола е издрана, ама не преувеличавам(във Франция) а и в Англия се подпират при паркирането и не им дреме а това с вратите просто на никой не му прави впечатление.
Така е ама ние Българите си обичаме колите.....

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам много коварна случка. Един ме зажули и избяга, ама дори не съм се и жалвал на никой. Питаха ме двама трима кво е тва и аз им казах. А при мен е кофти че е от предната врата до задната и е вдлъбнато.... абре кофти работа напрайха ми количката на нищо ама аз и за тва си я карам да ме вози пък кола за 1000 лв е дето има една приказка за кво да и се ядосвам.... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моето каско е в Армеец. За една година от както имам колата по този начин са ми 'маркирали' и 4-те врати. Като резултат от което си обявявам щети на паркинг и ми ги правят в сервиз на застрахователя.
Разбира се нервите и изгубеното време за огледи и после за боядисването никой не ги компенсира, а последния път колата ми отвися 3 седмици за боя
Разбира се нервите и изгубеното време за огледи и после за боядисването никой не ги компенсира, а последния път колата ми отвися 3 седмици за боя

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”