Ами в интерес на истината този двигател го избрахме сред купищата в автоморгата. Моргаджията мислеше, че ми продава 1.3 с 5-степенна кутия, което още тогава ме учуди. Можех да видя номера на мотора и да разбера още тогава какво купувам, но тъй като там беше доста мръсно и моторът беше пооцапан не ми се чистеше. Плюс това не съм голям познавач като някои от вас, за да разбера още от пръв поглед какво купувам

Просто исках да купя нещо с документи и да сменя моя, който беше вече издъхнал. Цената, за която го взех, както вече споменах беше 650 лв. като в нея влиза и скоростната кутия. Не са малко пари наистина, взех го само и единствено защото ме достраша да карам нередовен автомобил.
Нема лабаво - ти си похарчил повече пари, отколкото цялата кола струва. Обаче щом те радва - кеф цена няма.
Да, донякъде е така. Почти бях купил една Шкода Фелициа "тАлЯнка", ама в последния момент се отказах от нея, просто човекът, който ми я продаваше ми се видя съмнителен. В интерес на истината не съжалявам, че така се развиха нещата. Реално за парите, които бих взел за колата преди да я ремонтирам + парите, които съм дал за ремонта не мога да взема нищо читаво, на което да се радвам и което да не ремонтирам. А относно труда - ами за смяната на мотора наистина малко пари ми взе, другаде съм питал под 200 лева никой не ми каза... Само този ремък дето ми го каза 60 лева ми се видя, че ме натовари с цената, не знам не съм питал колко струва в магазина. А ходенето пеша... всеки божи ден го псувах докато ходех на работа

Сега остава да ми сложат и нова плочка за газовата и да си перкам за без пари, както преди, че този бензин 2.20...