Вие как бихте постъпили, ако "майсторът" си играе

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 15 авг 2008 22:25

Нема лабаво - ти си похарчил повече пари, отколкото цялата кола струва. Обаче щом те радва - кеф цена няма.
Дано нямаш проблеми повече и само да си караш с кеф. :D

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пет 15 авг 2008 22:36

connor cane написа:Нема лабаво - ти си похарчил повече пари, отколкото цялата кола струва. Обаче щом те радва - кеф цена няма.
Дано нямаш проблеми повече и само да си караш с кеф. :D

Много тъпо изказване.

ПП. Колега а моята 1-ка колко струва, та да ти кажа колко съм похарчил. Повечко от двойната цена на твоята кола.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 15 авг 2008 23:57

Вярно даста пари за АБУ си дал. Аз и в момента имам едно ЕЗ за под 200 лв го давам целия мотор. Но за сметка на това за труд направо все едно нищо не са ти взели, така че както са казали колегите - ходи го черпи човека.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 16 авг 2008 6:47

Ами в интерес на истината този двигател го избрахме сред купищата в автоморгата. Моргаджията мислеше, че ми продава 1.3 с 5-степенна кутия, което още тогава ме учуди. Можех да видя номера на мотора и да разбера още тогава какво купувам, но тъй като там беше доста мръсно и моторът беше пооцапан не ми се чистеше. Плюс това не съм голям познавач като някои от вас, за да разбера още от пръв поглед какво купувам :oops: Просто исках да купя нещо с документи и да сменя моя, който беше вече издъхнал. Цената, за която го взех, както вече споменах беше 650 лв. като в нея влиза и скоростната кутия. Не са малко пари наистина, взех го само и единствено защото ме достраша да карам нередовен автомобил.
Нема лабаво - ти си похарчил повече пари, отколкото цялата кола струва. Обаче щом те радва - кеф цена няма.

Да, донякъде е така. Почти бях купил една Шкода Фелициа "тАлЯнка", ама в последния момент се отказах от нея, просто човекът, който ми я продаваше ми се видя съмнителен. В интерес на истината не съжалявам, че така се развиха нещата. Реално за парите, които бих взел за колата преди да я ремонтирам + парите, които съм дал за ремонта не мога да взема нищо читаво, на което да се радвам и което да не ремонтирам. А относно труда - ами за смяната на мотора наистина малко пари ми взе, другаде съм питал под 200 лева никой не ми каза... Само този ремък дето ми го каза 60 лева ми се видя, че ме натовари с цената, не знам не съм питал колко струва в магазина. А ходенето пеша... всеки божи ден го псувах докато ходех на работа :lol: Сега остава да ми сложат и нова плочка за газовата и да си перкам за без пари, както преди, че този бензин 2.20...

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 16 авг 2008 11:35

Аз пък мисля, че трябва да си доволен и щастлив от цялата работа... 2 седмици пеша на работа не е болка за умиране.Аз 2 месеца с таксита на работа ? дали ми беше добре ?И все пак като си я взех ми мина всичко още като седнах вътре :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”