Ярко жълти крушки
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
На един сайт бях гледал "слюди" за големите фарове на Голф 2 в няколко цвята, имаше и жълт.Мисля че така постигат жълтия цвят на стъклото.
Bomber-че, има пак такива жълти, нормални като твоите и моите H4, но с допълнителен крушовиден балон отгоре, естествено в жълт цвят
Евентуално при много голям мерак, може да си свалиш стъклото и да сложиш жълтия балон отпред, но пък металния отражател ще ти пречи
По-скоро тоя ксенон 3000к може да ти свърши работа, както е написал колегата по-горе.
Edit:Сега се сетих, че преди хората си кичеха по Москвичите едни халогени...огромни, по спомен с размерите на фар на Голф2 (с такова Ф) и с жълти стъкла...но може би греша в размерите
Bomber-че, има пак такива жълти, нормални като твоите и моите H4, но с допълнителен крушовиден балон отгоре, естествено в жълт цвят

По-скоро тоя ксенон 3000к може да ти свърши работа, както е написал колегата по-горе.
Edit:Сега се сетих, че преди хората си кичеха по Москвичите едни халогени...огромни, по спомен с размерите на фар на Голф2 (с такова Ф) и с жълти стъкла...но може би греша в размерите

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
chefito написа::офф Колеги, от както си боядисах червени мигачите на стоповете, то те ми мигат по червеникаво....и си мисля че не ме виждат много като завивам, ако купя жълти крушки ще има ли подобрение?
Че мен на 2 пъти не ме виждат , че съм спрял

Няма спасение от блейки е има - 1 БТР че , ама много е зле с разхода

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:chefito написа::офф Колеги, от както си боядисах червени мигачите на стоповете, то те ми мигат по червеникаво....и си мисля че не ме виждат много като завивам, ако купя жълти крушки ще има ли подобрение?
Че мен на 2 пъти не ме виждат , че съм спрялА пред мен има микробус и ТИР. То хубаво мен , че не ме вижда , ама микробуса -3,5 т и ТИР а и те ли не се виждат / Или ще ги прескача?
Няма спасение от блейки е има - 1 БТР че , ама много е зле с разхода
Но все пак има нещо позитивно, лятото си отива и вече ще гледаме по-малко по тротоарите и повече по пътя, поне аз

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”