restless написа:2 KingpinИма ли някъде в оригинал официално изказано от служител на Порше съмнение във времената на ГТ-Ра?
Щото аз четох, че във Австралия в интервю инженер на Порше споделил, че с колеги били купили едно такова, пробвали се на Ринга, ава под 7.50 не слезли.
Което значи едно нищо, след като колата е била карана от
инженери на Порше, а не от истински шофьор и жив полубог като Валтер Рьол

Зависи какво визираш под "официално". Тая тема е дълга и ще ти кажа защо. Тошио Сузуки (тест-пилотът на Нисан, специализирал се само на GT-R) е човекът, който е настроил окачване, скорости, диференциали и всичко останало по GT-R. После от Porsche твърдят, че колата е карана със състезателни сликове, иначе няма вариант тая кола да направи 7:29. Отговорът на Нисан бил, че искат
НА ЗАТВОРЕНИ врати да обсъдят ситуацията. От Порше също така не излезоха официално с извинение към Нисан или каквото и да е "наказателно" действие към тоя техен инженер.
Това, че го е карал инженер нищо не значи. Сигурен съм, че аз, ти и който и да било от тоя форум ще кара по-зле от тоя инженер, особено на Ринга
И айде да бъдем искренни. Не може почти 2 тона автомобил с предноразположен мотор, 4х4 и уж 480 к.с. (щото и мощността му е спорна), да прави еднакво време с Carrera GT - суперспортна кола, тежаща само 1400 кила, 612 к.с. и среден мотор!! Да не говориме за SLR, Koenigsegg, F430 Scuderia, Zonda S, GT2 и т.н. и т.н.
Те ви най-добрите времена на Ринга
http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschlei ... _lap_timesTomcat написа:бат велко пак си се объркал малко.
Нисана от панаира не е продаван на търг, човека който го е купил е от София, стар клиент на Ауто Стейт. Платил си е цената която са му поискали.
На панаира са продали общо 3 такива автомобила, като другите 2 са поръчани още февруари месец и не е много ясно кога ще дойдат. Бройките за САЩ са страшно малко и не е лесно да се доредиш до подобна кола
Не съм запознат лично с конкретната ситуация, не ми и дреме особено. Знам какво ми каза една от представителките на щанда на автокъщата в панаира. И то беше, че ще го пуснат на търг, а дали и за колко е продаден се основавам на приказки из нета.