DragoGT написа::shock
да не ходи в сибир
пълен резервоар му стига
пътуваме минимум 3-пъти седмично софия търново от доста години вече
и досега само един път съм попадал в "задръстване" заради обърнат тир
2 часа чакахме и го оправиха...
айде не сме чак толкова абсурдна държава...
грешиш. сигурно има и по-абсурдни де, ама и нас си ни бива. 2 януари миналата година- тръгнах от елена към добрич. т.е. се минава през варна, другата възможност просто не си я и помислих- заобикаля варна, но пътя е супер селски и изоставен. на магистрала варна нулева видимост, бурен вятър, тъмно и снеговалеж, пътя непочистен, всичко е бяло и не можеш да разбереш къде е пътя- дали няма да се окажеш на завой в следващата секунда, затова всички се движат до мантинелата. колите около мен както си карат направо и вятъра като ги напъне и някой изхвърчха в полето. малко бяхме с вериги... па макари и аз да бях с летни гуми. след варна, на 30 км преди да се прибера в нас се събрахме няколко коли непознати и се разбрахме този с най-добрите фарове да кара и да води, защото вече и мантинела няма, а всичко е бяло.... и така до 10 км преди добрич, където джипове и коли бяха закъсали на 20 санта сняг, а аз с пръдливата си ниска кола откъм проходимост нямах никакъв проблем с веригите. това стана в 23 часа, бяхме колона, зад мен имаше автобус. дойдоха машини в 6 сутринта:)