акумулатор марки ?
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
embi4a написа:Аз купих колата с Бош Силвър. Вече я таркалям две години с него, а на колата явно е доста отдавна. Много съм доволен от акумулатора, но вече си отива. Баща ми си купи пък преди 2 години Искра и сега пак си търси акумулатор. Искрата за 2 години и свърши. Тъкмо и беше изтекла гаранцията.
И аз от вчера съм с Искра 77ампера-160 лв с отстъпката в нашия магазин

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
chicki написа:embi4a написа:Аз купих колата с Бош Силвър. Вече я таркалям две години с него, а на колата явно е доста отдавна. Много съм доволен от акумулатора, но вече си отива. Баща ми си купи пък преди 2 години Искра и сега пак си търси акумулатор. Искрата за 2 години и свърши. Тъкмо и беше изтекла гаранцията.
За 8 кинта отгоре щеще да купиш Гигават - ама нейсе!

- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:chicki написа:embi4a написа:Аз купих колата с Бош Силвър. Вече я таркалям две години с него, а на колата явно е доста отдавна. Много съм доволен от акумулатора, но вече си отива. Баща ми си купи пък преди 2 години Искра и сега пак си търси акумулатор. Искрата за 2 години и свърши. Тъкмо и беше изтекла гаранцията.
За 8 кинта отгоре щеще да купиш Гигават - ама нейсе!
А някой запознат с гаранцията как стоят нещата,че моя човек горкия и той не знае.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
whity написа:Здравейте, нали имат индикатор за мощност, това диот ли е и може ли да изгори 4е си зареждах акумулатора 12 часа и пак не свети в зелено.
Не е диод!!!
Това е една пласт масичка която е като,поплавък която когато акумумалорът е зареден и електролитът му е с достатъчна гъстота- тогава изплува нагоре и свети зелено.
Незнам какъв ти е Акумулатора,но мисля че имаш нужда от доливане на вода!!!
- PESHERLAN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги!
Някой от вас ползвал ли е тази марка акумулатор,и ако да какво му е впечатлението?
http://www.topla.pl/
Някой от вас ползвал ли е тази марка акумулатор,и ако да какво му е впечатлението?
http://www.topla.pl/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”