Незнам как са при вас , ама тука Шел са мноо добри , и като качество на бензин и дизел , аз вече трета година от тях си зареждам , и няма да ги сменя , (поне за сега де) , карал съм с Алпийски дизел , слаба работа , а верно вие мноо се оплаквате от Шел ,
аам ко да се прай кой от каде му отърва от да си слага ....
аре и успех
V-POWER
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Знаят ме приятелите, че зареждам на Лук само...но на няколко пъти ми се наложи Шел и то 95 v-power и наистина както казва колегата има разлика в работата на двигателя, с v-power много по-леко и динамично работи, бях много изненадан /защото много пъти тук е имало критики към Шел(не казвам, че не са били основателни) и аз заради това ги отбягвах/
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
VW_FEN написа:Аз пък си мисля, че по всички бензиностанций ни пробутват една и съща пик** и на всеки му се струва, че като сипе от друга, колата почва да върви по-добре... И аз съм така - като заредя 4-5 пъти от една, след това зареждам от друга и ми се струва, че върви по-добре, но не е така.
точно така е

- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
шел?
""Вярно е че са немарливи ама поне горивата им са добри!!!""Вескоооо ти кога си зареждал на шел за последно бе пич?Аз лично преди 5г.оттогава неспирам даже да пикам на шел.А преди една седмица на шефа ми на Пазарджишкия шел му бяха сипали бензин вместо нафта.Незнам кефат ли те горивата им но аз небих рискувал
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: шел?
Не си ме разбрал правилно -имам предвид ,че в OMV се разтакават,не знам как са Шел сега ,но навремето като карах Фиат 850-Пирин/Ловешки Фиат-1967/и зареждах от тях всеки месец чистих карбуратора от боклуци и гореше доста без да върви,тогава най добрия бензин в София беше на Би плюс до Горублянското ханчеmaverick написа:""Вярно е че са немарливи ама поне горивата им са добри!!!""Вескоооо ти кога си зареждал на шел за последно бе пич?Аз лично преди 5г.оттогава неспирам даже да пикам на шел.А преди една седмица на шефа ми на Пазарджишкия шел му бяха сипали бензин вместо нафта.Незнам кефат ли те горивата им но аз небих рискувал
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”