V-POWER

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 07 дек 2005 2:18

Незнам как са при вас , ама тука Шел са мноо добри , и като качество на бензин и дизел , аз вече трета година от тях си зареждам , и няма да ги сменя , (поне за сега де) , карал съм с Алпийски дизел , слаба работа , а верно вие мноо се оплаквате от Шел ,

аам ко да се прай кой от каде му отърва от да си слага ....
аре и успех

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Сря 07 дек 2005 21:38

Откакто забелязах че на OMV ме лъжат в литража ходя само в Shell и съм по-доволен от бензина им!

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Чет 08 дек 2005 21:43

Аз откокто съм си си взел колата и сипвам само 100 октана и зареждам само на Омв Шел и ЛукОил и на трите места съм доволен от бензина !!!

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пет 09 дек 2005 0:26

незнам за обслужването ама от няколко седмици зареждам 95 Vpower и съм много доволен верно че е малко по скъп ама се усеща и във варене и работа на двигатела,преди това зареждах от Лукойл но като направя сравнение този на шел е по-добър :wink:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 дек 2005 0:35

Аз пък си мисля, че по всички бензиностанций ни пробутват една и съща пик** и на всеки му се струва, че като сипе от друга, колата почва да върви по-добре... И аз съм така - като заредя 4-5 пъти от една, след това зареждам от друга и ми се струва, че върви по-добре, но не е така.

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пет 09 дек 2005 11:27

Знаят ме приятелите, че зареждам на Лук само...но на няколко пъти ми се наложи Шел и то 95 v-power и наистина както казва колегата има разлика в работата на двигателя, с v-power много по-леко и динамично работи, бях много изненадан /защото много пъти тук е имало критики към Шел(не казвам, че не са били основателни) и аз заради това ги отбягвах/

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 09 дек 2005 11:47

VW_FEN написа:Аз пък си мисля, че по всички бензиностанций ни пробутват една и съща пик** и на всеки му се струва, че като сипе от друга, колата почва да върви по-добре... И аз съм така - като заредя 4-5 пъти от една, след това зареждам от друга и ми се струва, че върви по-добре, но не е така.

точно така е :lol: останалото е въпрос на добавката която сипват от представителите на бензиностанциите(омв;шел;лукоил и т.н.)

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пет 09 дек 2005 18:15

От почти година наливам само Shell 93 V-Power,
ща не ща :) Само на едната кола де....
По хубаво гориво наоколо като че ли няма....

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Нед 11 дек 2005 11:36

що се връзвате те са длъжни да попитат искате ли Vpower ... и казваш мерси нормален

Потребителски аватар
maverick
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

шел?

Мнениеот maverick » Нед 11 дек 2005 12:35

""Вярно е че са немарливи ама поне горивата им са добри!!!""Вескоооо ти кога си зареждал на шел за последно бе пич?Аз лично преди 5г.оттогава неспирам даже да пикам на шел.А преди една седмица на шефа ми на Пазарджишкия шел му бяха сипали бензин вместо нафта.Незнам кефат ли те горивата им но аз небих рискувал

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Re: шел?

Мнениеот веселин » Нед 11 дек 2005 12:51

maverick написа:""Вярно е че са немарливи ама поне горивата им са добри!!!""Вескоооо ти кога си зареждал на шел за последно бе пич?Аз лично преди 5г.оттогава неспирам даже да пикам на шел.А преди една седмица на шефа ми на Пазарджишкия шел му бяха сипали бензин вместо нафта.Незнам кефат ли те горивата им но аз небих рискувал
Не си ме разбрал правилно -имам предвид ,че в OMV се разтакават,не знам как са Шел сега ,но навремето като карах Фиат 850-Пирин/Ловешки Фиат-1967/и зареждах от тях всеки месец чистих карбуратора от боклуци и гореше доста без да върви,тогава най добрия бензин в София беше на Би плюс до Горублянското ханче

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”