LCD и Колони за Коледа, какви?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Нед 21 дек 2008 16:17

quattro^^ написа:тея микролаб мноо пари бе :shock аз имам TMN-1 мислех, че са 30 лева, те сега 75 , преди 2 години колко ли са били(аз само, че не съм доволен, щот моя буфер дрънчи на метал от чарколяците му вътре, като удари баса, отварявх го кво ли не го правих нема оправия).Чудя се дали да не го продам и да си взема creative

Ами аз съм доволен от моите. А на сайта пишче, че TMN-1 са нов модел. Ти как ги имаш от две години :shock

Потребителски аватар
apchih
Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
Двигател:

Re: LCD и Колони за Коледа, какви?

Мнениеот apchih » Нед 21 дек 2008 18:26

BECK0 написа:Мисля това да бъде коледният подарък за вкъщи... бихте ли препоръчали какви да купя?

Замислям се за това 22" http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09042941 еЛДжи, какво ви е мнението? Дали ще е добро за тези пари? Не ми се дават над 350лв...

А изискването за колонките е да са до 150-70 лв. 5+1...

Монитора за какво ще го ползваш, интернет, филми, игри. Ако има6 DVI или HDMI изходи на компа ще искаш ли да ги ползваш за по добра картина, съответно ще трябва да ги имаш тези неща и на монитора, при игрите ако играеш по хубави игри 2ms ще е по добре от 5ms. Всичко това оскъпява много монитора. Ако си решил да взимаш монитор от Техномаркет накарай ги да ти го пуснат и виж за изгоряли пиксели, да не викаш после "ох боли". По принцип по едно време бяха пуснали на мн ниски цени (около 300лв) 22" мониторчета които бяха с дефекти и по точно изгорял пиксел, виж да не попаднеш на същия .... всъщност откъдето и да си купуваш монитор го тествай преди да го купиш.
За колони за мен само Creative.
Успех в пазаруването!

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 21 дек 2008 18:49

xcalibur написа:
quattro^^ написа:тея микролаб мноо пари бе :shock аз имам TMN-1 мислех, че са 30 лева, те сега 75 , преди 2 години колко ли са били(аз само, че не съм доволен, щот моя буфер дрънчи на метал от чарколяците му вътре, като удари баса, отварявх го кво ли не го правих нема оправия).Чудя се дали да не го продам и да си взема creative

Ами аз съм доволен от моите. А на сайта пишче, че TMN-1 са нов модел. Ти как ги имаш от две години :shock

ами като си купувах компа беше доста пари и ми ги дадоха като бонус, тоя сайт ме съмнява дали е скоро

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”