едни приятели си купиха такава преди година и половина - 96-а година 1.5 около 90коня.
За около 350-400 смениха консумативи (ангренаж, ролки, хидравлични течности, масло, 150 само за труд, май един опелджия с Манта в Малинова долина го прави)
Върви прилично, оттогава 25К км без нищо да се прави по колата.
Прави ми впечатление че маздата им е височка -клиренса е доста голям, почти като на Голф2.
Същественото е че те държаха на този модел и избираха 3 месеца - обиколиха страната, ходиха дори до Варна! Накрая от Благоевград си я взеха, казаха че за 3 месеца и 10-15 такива Мазди тази е била най-читава.

Мнение за този модел на Мазда ВЕЧЕ КУПЕНА :)
stavrev написа:точно такава мазда купих на сина ми.
Прилична кола, глупакоустойчива, здрава,с климатик, визия...
неговата е 1,5 инжекцион, напълно достатъчно за 22год. момък
Таман и аз съм на почти толкова на 21

- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
приятелката ми имаше такава (1.5 ) и много беше доволна. Карал съм я доста,прили4но се държи на пътя има ряз,икономи4на е (поне в нвйните ръце),частите не са много солени,за кола с толкова екстри и на тези години си е оферта Маздата. Нейната беше 4ерна с полукожа,клима и тъмни джамове правени в Германия!!! Кара я 2г. без да е сменяла ништо освен консумативи!!!
Не се колебай,отнасяй !!!
Не се колебай,отнасяй !!!

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Ако можеш да си позволиш лукса да храниш В6... 144 коня при 6000рпм, 180НМ при 5000рпм,213 максимална 0-100 около 9 и малко.И разхода е подобаващ градско 14,извън 9 .До колкото знам по-големия мотор е по-склонен да се чупи ,както и има доста течове на масло,спирачките (дисковете и накладките) бързо се износват, този модел с този мотор много рядко може да намериш с читав мотор.Повечето са съдиране от каране,чудно защо ли?fast_t написа:Никой ли няма да изкаже мнение за 2.0 V6 двигателя?Ако модел кола, към който съм се ориентирал има малолитражен V6, никога не бих взел 4-цилиндров!
- varnahack
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това беше една мнооого голяма глупост. Имах такава. Ударих я два пъти за едно лято и два пъти оправих предницата. Става дума за истински удар а не за драскотина. Части има, цените са нормални. моята беше на 205 000 км и не бараше масло, а при нормална скорост 120 km/h разход 5.5 как ти звучи? Много стабилна кола. Ако не я удряш, няма да смениш нищо друго освен консумативи. Такава кола можеш да намериш в ценови )диапазон от 3000 до 6000 лева. Зависи от екстрите и годината :lrlmodo написа:Добри колички са, само изп.колектор се пуква много - явно им е детска болест ма маздите
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”