Andonov написа:Golf_Diesel_ написа:A автомобилите ТАТА имат ли нещо общо с камионите ТАТРА
Нищо. Татра са чешки а Тата са китайски.

martineli написа:а "ТАТА" от кога произвеждат коли и какви са и постиженията в автомобилостроенето
ако може някой да ме светне че не съм наясно
мерси
Ludia написа:не съм отварял линковете, някой може ли да каже колко ще е пробега с едно "зареждане" и макс скорост ?
blue_shadow написа:В предаването "Планетарните механици" по National Geographic даваха тази френска разработка на кола с въздух под налягане и изглеждаше добре, дори вече я бяха тествалиСамо коментара беше, че звучала като трактор
btkmobail написа:"Тата ще представи най-евтината кола в света на 23 март"
На 23 март индийската автомобилна компания Тата ще представи официално своя нов продукт "Нано", който е най-евтиният автомобил в света, съобщи говорител на компанията.
Очакваният с нетърпение "Нано" ще бъде представен на 23 март и това ще бъде голям ден за компанията, посочи говорителят Дебасис Рай. Колата ще бъде изложена в автосалоните на представителствата на Тата през първата седмица на април, а седмица по-късно ще бъде пусната в продажба.
"Нано" беше показан през януари миналата година в Делхи. "Народната кола" с двигател 624 куб.см. ще струва 100 000 рупии /2 000 долара/. Базовата й версия няма климатик, електрически стъкла, нито серво-волан.
Източник БГНЕС
е какво им е на количките![]()
Искрено се надявам да не плъзнат и тука тия коруби!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта