Малко помощ за лепенки за Гараж

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Re: Малко помощ за лепенки за Гараж

Мнениеот DragoGT » Пон 19 яну 2009 18:20

стойките се чупят с джипове като клечки за зъби...

а то не се знае и кой ги лепи лепенките

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 19 яну 2009 18:21

Мой приятел (културен и интелигентен човек) имаше подобни ядове със своя гараж. След много неуспешни опити за дискусия, предупреждения, молби и тн. реши да подходи творчески. Изряза си правоъгълно парче бяла пластмаса, намери се червена боя, взе възможно най-старата и одървена четка която намери и начерта крив знак "забранено паркирането и престоя" след което добави следния текст с криви и несъразмерни букви:
Не паркиргай оти пречиш и ке патиш!

Ефектът беше повече от поразителен :)

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 19 яну 2009 18:30

ISRalien написа:
Luciano написа:И аз написах на един наглец пред гаража ми бележка, а ония на сутринта викна полиция :shock Иначе аз от рекламна агенция си поръчах надпис за гаража!

Е, ако му напишеш УТРЕ АКО ПАК ПАРКИРАШ ТАКА СЛЕДВА КУРШУМ В ЧЕЛОТО дали няма да викне полиция mhihi mhihi mhihi

Писах му да се съобразява къде паркира и колко по-голям надпис да сложа, че да разбере, че има гараж!
P.S. Зад колата на колегата assd се вижда гаража ми. Щом от тук прави впечатление, че има надпис на него, трябва да си кьорав да не го видиш мама му стара.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 19 яну 2009 20:23

Внимавайте с гаражните разправии! Вчера ми се обадиха да водя дело срещу побойници точно по такъв повод!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 19 яну 2009 20:25

Напиши си това на гаража:
Изображение

:bowdown

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 19 яну 2009 22:34

офффф....
селяния душия ....
купих лепенки от бриколаж "Паркирането забранено, излаз на автомобил" иии ги лепнах тамън 2...стават общо 3 с предишната , забранено паркирането и си тръгнах доволен, няма и 20 метра изминати , дойде приятеля с рег Х и хоп от 3 гаража , точно пред моя.... :banghead:
поговорихмме си и си премести колата.. но утре кой ли ще е...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 19 яну 2009 22:37

добре де,някой познат от някоя СОД компания нямаш ли?

Кажи им да дойдат да поседят пред гаража няколко дни mhihi

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 19 яну 2009 23:13

The Red Guy написа:Има едни оранжеви стойки с катинар се заключват, позлват ги на много места, слагаш пред гаража и я заключваш с катинара.... Не вярвам, че струва повече от 30-40 лв. а ако не можеш да си намериш винаги може да се изработи нещо и да се хване в бетона пред гаража. А това да лепиш сткери по колата на хората - не е идея, никога не знаеш на какъв ще попаднеш, лично аз, ако видя някой да ми лепи нещо по колата ще го накарам да го изяде...

И аз подкрепям колегата

Потребителски аватар
SHARKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SHARKI » Вто 20 яну 2009 1:04

The Red Guy написа:Има едни оранжеви стойки с катинар се заключват, позлват ги на много места, слагаш пред гаража и я заключваш с катинара.... Не вярвам, че струва повече от 30-40 лв. а ако не можеш да си намериш винаги може да се изработи нещо и да се хване в бетона пред гаража. А това да лепиш сткери по колата на хората - не е идея, никога не знаеш на какъв ще попаднеш, лично аз, ако видя някой да ми лепи нещо по колата ще го накарам да го изяде...

цената им започва от 100/120 лв зависи от модела,но вършат доста добра работа :да:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 20 яну 2009 6:48

Сложихме такава стойка пред блока-за задните гаражи. Седя един месец свалена докато всички се снабдят с ключове. Вечерта в която я заключиха някой я отнесе. В буквалния смисъл. Не си струват тия стойки.

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Вто 20 яну 2009 8:05

Според мен си струват стойките. Тук наоколо нас има много такива и никой не виждам да ги отнася..... а ако гаража е без стойка квото и да пише си спират от пред. Вече ми е писнало да се занимавам с олигофрени, които даже и на бой налитат като им кажеш да си преместят малоумно паркираната кола..... ма си го ядат де... :smackbum

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Вто 20 яну 2009 8:57

hooligans - ако намериш кола пред гаража , звъниш ми , лично ще му покажем как се прави по Ямболски mhihi mhihi А и за тебе , наръце бих я пренесъл ако мога :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Лично аз съм спирал пред гараж служебната , когато се налага престой по малко от 30 минути , да оставя документи просто нещо такова. Е имал съм ядове , щото половин час си е половин час. Но това което най е вършело работа кога се оглежда да "запуша" някой гараж са тия стойки с ключа, вярно виждал съм и изкъртени такива, но ако държиш много , при заварчик , дебели железа, пък идеи много , за малко по висока стойка и доста по здрава от тия готовите!!! Много добра работа върши и колче с катинар, отключваш катинара вадиш колчето , вадиш колата и по обратния ред, там мисля ще се вмъкнеш до 100 лева за 2 колчета по метър високи! Едва ли някой ще си прежали бронята за да паркира въпреки че всякакви ги има.
Следващи и последен за мен вариант е рисунка на земята, и викане на паяк, ефективно , безболезнено .....

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kimif2008 » Вто 20 яну 2009 11:21

Luciano написа:Сложихме такава стойка пред блока-за задните гаражи. Седя един месец свалена докато всички се снабдят с ключове. Вечерта в която я заключиха някой я отнесе. В буквалния смисъл. Не си струват тия стойки.

Ха ха методи още я сънува.Сори за офа ама не се сдържах.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 20 яну 2009 11:35

Винаги, когато ми се налага да спра пред гараж, или по начин, по който бих попречил на някой, си оставям телефона на таблото. Звъняли са ми, слизам, местя, няма нерви, няма ритане на гуми и т.н.
Иначе колчета съм виждал като тия по тротоарите дето се слагат, само че с ключ, отключваш, буташ го напред, минаваш, вдигаш, заключваш. Тва при положение че някой не ти се е залепил зад задницата докато се наместиш в гаража mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 20 яну 2009 11:50

По повод на чупещите се стойки - една такава винаги може да се изработи от някой шлосер от здрав материал и да се хване в бетона на половин метър дълбочина, да речем. Ще струва не повече от 50-100 лв цялата операция и трябва да има един да изкопае дупката и да я направи здраво. Всеки, на който ръцете не са му заврени в задника, може да го направи тва, ако смята, че нервите, изхабени за разправии пред гаража струват повече от 100 лв и половин час копане и бетониране.

П.С. Стойката може да се направи толкова здрава, че да отнася картери.... Да им го начукам тогава на тези с джиповете.

Друга идея - легла за колчета, метални от дебели тръби - идваш да паркираш - махаш тръбата от леглото - и то на дълбочина половин метър, а тя се заключва с дебел катинар за него.... На всичките тези неща изпълнението е лесно...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”