Кой голф е най несполучлив
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Re: Кой голф е най несполучлив
Няма несполучлива кола-има несполучлив шофьор!
pesho_sl написа:чудя се как още не са ударилина темата
От година и половина притежавам тройката.Смея да твърдя,че е желязна.Нито един проблем досега.Ама си е стара кола.Сега си купих Тойота,но голфчето ще си остане в двора(никой уважаващ себе си сектант не трябва да се оставя без едно голфче)

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Spectre™ написа:Колкото и да не ми се иска да призная... 3-ката.., но това се знае отдавна...
Мда...правилно.Даже и професионалисти го твърдят въпреки че всеки луд с номера си...
- The_Game
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: ALH 1999
По здравина са 2-ките.Но 4-ките са добри, ся ше видим ка са ги издокарали 6-ците 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
The_Game написа:По здравина са 2-ките.Но 4-ките са добри, ся ше видим ка са ги издокарали 6-ците
2ката да не е здрава

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
мнения много !
Ще дам един пример, стария собственик на моята 2ка когато го продаде на баща ми каза, че иска да си вземе 3ка искал нещо по ново, мина се около 3-4 месеца и когато се срещнахме искаше да му я продадем 2ката. Каза че страшно много съжалява, че я е продал.
След няколко дни продаде и тройката.
Различно хора различно мнение!
Двойката е в нашето семейство от 5 години татко ми е страшно доволен от нея сега тя е при мен аз също съм доволен
и за тея 5 години са сменяни само задните армортисъори. Колата е БЕТОН!
Бях чел в едно списание но не си спомням в кое пишеше, освен че 2ката е най издръжлива като кола от цялата серия на голф е и най издръжлива на завой.
Както казах и преди различни хора различно мнение
Ще дам един пример, стария собственик на моята 2ка когато го продаде на баща ми каза, че иска да си вземе 3ка искал нещо по ново, мина се около 3-4 месеца и когато се срещнахме искаше да му я продадем 2ката. Каза че страшно много съжалява, че я е продал.
След няколко дни продаде и тройката.
Различно хора различно мнение!
Двойката е в нашето семейство от 5 години татко ми е страшно доволен от нея сега тя е при мен аз също съм доволен

Бях чел в едно списание но не си спомням в кое пишеше, освен че 2ката е най издръжлива като кола от цялата серия на голф е и най издръжлива на завой.
Както казах и преди различни хора различно мнение

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Gigabyte написа:The_Game написа:По здравина са 2-ките.Но 4-ките са добри, ся ше видим ка са ги издокарали 6-ците
2ката да не е здрава![]()
А не е ли?
- The_Game
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: ALH 1999
Gigabyte написа:The_Game написа:По здравина са 2-ките.Но 4-ките са добри, ся ше видим ка са ги издокарали 6-ците
2ката да не е здрава![]()
Извинявам се, бях прочел заглавието Koй голф е най сполучлив и за ва съм се объркал

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Ако ме питаш мен и най-несполучливата немска кола е по добра от която и да е френска.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Няма смисъл да сравнявате 10-15 годишни коли на 200+ хиляди километра твоята ли се троши повече или комшията. Ако изобщо е възможно някакво сравнение то е ако колите са нови....
- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
los_tigros написа:pesho_sl написа:чудя се как още не са ударилина темата
От година и половина притежавам тройката.Смея да твърдя,че е желязна.Нито един проблем досега.Ама си е стара кола.Сега си купих Тойота,но голфчето ще си остане в двора(никой уважаващ себе си сектант не трябва да се оставя без едно голфче)
и аз съм притежател на 3-ка и съм много съгласен с колегата. може да го плюете но е железен автомобил. никакви проблеми нямам с него и не ме е изоставял никога! Но както казаха колеги по горе-новата кола си е нова... не може да се сравнява толкова със старата!!! просто всеки с вкуса си и мнението си... това е

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Golfer_pz написа:los_tigros написа:pesho_sl написа:чудя се как още не са ударилина темата
и аз съм притежател на 3-ка и съм много съгласен с колегата. може да го плюете но е железен автомобил. никакви проблеми нямам с него и не ме е изоставял никога! Но както казаха колеги по горе-новата кола си е нова... не може да се сравнява толкова със старата!!! просто всеки с вкуса си и мнението си... това е
Колега никой не плюе 3ката просто обсъждаме

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
R@do написа:Ако ме питаш мен и най-несполучливата немска кола е по добра от която и да е френска.
Напълно те подкрепям колега

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
3ката за мен... 

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
R@do написа:Ако ме питаш мен и най-несполучливата немска кола е по добра от която и да е френска.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”