Некоректно отношение на търговец в автоморга
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Re: Некоректно отношение на търговец в автоморга
SANTOS ходи горе на колетото до Лукойл-а там цените са по приемливи 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Що не му каза на тоя, че не е единствения вехтошар, а има и други като него и му тегли една майна 

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Аз винаги съм искал да отида така в някоя морга и да си харесам каквото ми трябва дребно по голфа, ама на повечето не им се занимава и те отсвирват с космически цени или че я нямат тая част. Търсих едни болтове за голфа преди, тоя вика нямаме.. а аз ги виждам на 2 голфа пред мене, ама оня вика не му се разглобявало... С един съфорумник от тука ходихме да търсим алтенатор за опел астра исузу... искат му 300лв за втора ръка
вика 1000лв е нов, по-добра цена от тази няма да ти даде никой... ама 300лв за част 2-ра употреба която не знаеш в какво състояние е
Добре че са форумите и намерихме за 130...
+ за batetony добри цени и отношение, пусна ме като дете в пясъчник да обикалям из всичките голфове и да си търся дребни чаркове които ми трябваха за моя.

+ за batetony добри цени и отношение, пусна ме като дете в пясъчник да обикалям из всичките голфове и да си търся дребни чаркове които ми трябваха за моя.

-
- Автомобил:
- Двигател:
В таз морга преди радомир не съм ходил именно защото са ми казали, че цените са нереално високи 

Stefan написа:Що не му каза на тоя, че не е единствения вехтошар, а има и други като него и му тегли една майна
Щото там бият без предупреждение и се знае от местните....
Няма как да му влезеш в двора и да му търсиш сметка за поведението.....това още повече може да го побърка......
Иначе просто са си такива момчетата.....леко изнервени

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Stefan написа:Що не му каза на тоя, че не е единствения вехтошар, а има и други като него и му тегли една майна
Няма как да му влезеш в двора и да му търсиш сметка за поведението.....това още повече може да го побърка......
хаха, толко ли няма кой да му даде да захапе една метална тръба в тъмното ?

Ми явно няма...всичко се знае в нашето китно градче 

-
- Автомобил:
- Двигател:
има горе долу читава морга на софийско шосе посока Радомир,там цените са доста по приемливи,имат доста части за фауве.На горепосочената морга ми искаха 100лв за шенкел за Б3,а на тази на софийско го взех за 30.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Такива хора да ги ринеш с лопата. Това е, защото си е типичен българин човека.
"Той па на мене че ми влиза у мойот двор и че ми иска мойте части. Аз ся че го преебем, понеже имам морга и съм най-великиот у градо."
Никва мисъл в тая глава, че така рано или късно ще фалира и ще трябва да работи на някой друг и да си промени отношението.
"Той па на мене че ми влиза у мойот двор и че ми иска мойте части. Аз ся че го преебем, понеже имам морга и съм най-великиот у градо."

Никва мисъл в тая глава, че така рано или късно ще фалира и ще трябва да работи на някой друг и да си промени отношението.
- mitko89
- Автомобил:
- Двигател:
И в В.Търново отношението е същото.Просто сам разочарован от тях.Минала седмица тряше да купувам бензинова помпа за на приятелката ми уното.Отивам на пърата морга 50лв сториха ми се много отивам на втората оня почна да мранка вика,,Ходи си го търси и си го сваляи сам иначе цена 70лв.Отивам на трета нямат а отношението същото.Накрая се пребирам сас празни ръце и 80 навартяни на празно км.На другия ден отивам в магазина 35лв нова.Еми ко да говоря повече.Пък във магазина продавачките засмени весели и как хората да ходят по моргите като цените на частите са по скапи или като на магазина.Същата случка познат със астра отива да си търси огледала 32лв на моргата.36 на магазина.Еми просто мога само да им кажа на продавачите в моргите

dermeister написа:
Такава опасност не съществува....точно за тях

И аз съм патил от подобни марди.Искам хидравличен маркуч, петима стоят и пушат и ми викат това трудно се сваля,ето ти инструменти ако го свалиш взимаи го след като го платиш.Мразя да пазарувам в морги но въпросния маркуч струваше 400 лева в ауто+.Купих го от друга морга за 20 лева.При ония марди повече няма да стъпя.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Всеки търговец, сам си избира какво да му е отношението към клиентите, това не го прави некоректен , ами невъзпитан и лош търговец.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Скоро ходих тук в Русенските морги и положението е същото щом нещо се търси автоматично цената е космическа
След половин час караници и пазарлъци ми свали 50лв от цената която ми искаше за едно желязо което трябваше сам да си сваля от автомобил на който са му написали смъртният акт. Ама не ми пука хванах ключовете и след 20 мин бях готов е покрай рзглабянето квот свалих си го взех (ама това да не се чува)

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Stefan написа:Що не му каза на тоя, че не е единствения вехтошар, а има и други като него и му тегли една майна
Е като са такива да ходят да се лекуват пенделите....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”