Място за паркиране през деня - темата е за коша

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
genisi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Място за паркиране през деня

Мнениеот genisi » Пон 09 мар 2009 18:13

Да разбрах, мерси за картата

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Пон 09 мар 2009 18:13

Pichaga написа:ааааааааааааааааа
свалките на лични :banana

е то вече ни писна на лични,със смс-и,обаждания,тука е по интересно!хахах

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 09 мар 2009 19:17

Колежката моли за място за паркиране , а не възможни паркинги и алтернативни улички.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 09 мар 2009 19:24

Само да попитам какво значи "моли за паркиране"? В крайна сметка всички, които работят в района искат да паркират някъде там и действа принципа "кой превари той завари". Някой да и пази място ли или какво, че аз нещо не разбирам. Мисля, че цяла София е разграфена, къде синя зона, къде по местоживеене и там където може да се паркира си плащаш и готово. Един приятел живее в центъра отскоро и му трябваше някакво одобрение, което трая незнам колко си дни, за да му издадът пропуск и то от-до определени пресечки, пък се намират хора, които да искат място за паркиране в центъра :screwy . Колежката ако иска да си спира, или на синя или на платен паркинг друга алтернатива не виждам. А и в крайна сметка всички са се юрнали с колите на работа в центъра!, то за тва е такава ръганица по цял ден там, направо ми е жал за хората, които живеят там и имат законно право да паркират пред дома си.
Аз нещо не я разбирам тази молба. :roll:

genisi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот genisi » Пон 09 мар 2009 19:32

Към emohrisstov
Мисля, че подробно съм обяснила защо питам за място за паркиране. В крайна сметка не искам нищо даром. След като ти нямаш желание или възможност да помогнеш - ОК. Не съм длъжна да се съобразявам с твоите идеи и мнения - живеем в свободна страна. Ако някой има интерес към обявата нека ми пише на лични. Лека вечер

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Пон 09 мар 2009 19:40

Идеята е супер! Ако живеех на центъра и имах гараж, щях да го давам през деня, когато ме няма. Така хем аз щях да взимам някой лев, хем на който го давам ще е спокоен за колата си, хем ще е по-малко натоварването по улиците.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 09 мар 2009 19:52

към genisi

Колежке споко, имам желание да ти помогна, но нямам възможност. Ако искаш мога да ти уредя масто в Овча Купел 1 за спиране по всяко време. :) Мисълта ми е, че в центъра няма места за хората, които живеят там!, а ти търсиш някой да ти услужи с място за паркиране в най-натоварената част от деня и седмицата. Не знам как ще стане, ако стане трябва много да черпиш. Разбери, че ситуацията с движението и паркирането в София е толкова ла*няна, че няма на къде повече.
Както и да е, успех с намирането на място :Mr Green Fun

genisi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот genisi » Пон 09 мар 2009 20:13

Моята идея е, че ако човек живее в центъра и работи в Бизнес-парка(например) така или иначе освобождава място си за паркиране в часовете които искам да паркирам. Има много празни места във вътрешни дворове или пред гаражи по мой наблюдения. В 18 аз си тръгвам за Горна Баня и той си паркира колата. Така и аз ще съм спокойна и той доволен и няма да пълним гушата на "Паркинги и гаражи". Между другото идеята не е моя - видях я в един американски сайт. Дано имам успех

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 09 мар 2009 20:51

Да права си, това е идея, но нали се сещаш, че като човек Х, който живее в центъра, сутрин като тръгне за работа, неговото място веднага се заема от други хора и няма как да стане. Пак този моят същия приятел (живеещия в центъра) се базика, че по кварталите вечер няма места, защото всички се прибират от работа, а в центъра пред тях се освобождават. Неговото пред кооперацията е заето по цял ден, вечер се освобождава :wink:

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пон 09 мар 2009 21:58

hooligans написа:Колежката моли за място за паркиране , а не възможни паркинги и алтернативни улички.

те щото местата за паркиране висят от дърветата...

а, genisi, ако наистина искаш сигурно място за паркиране и не ти е проблем да платиш, вариант е и да се свържеш с АЕГ-то, вярвам ще ти се зарадват много. То и без тва почнаха да спират секви хора, така поне и двете страни ще са доволни.
Пробвай, може да се разберете за едно място, те никога не се запълват - нито учителите, нито учениците ходят редовно ;)

Това между другото е много добра идея за училищата в центъра на града с повечко свободно място

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пон 09 мар 2009 22:35

Не разбирам какъв ти е проблема, колежке - ако искаш да плащаш, вземи си от общината служебен абонамент и ще имаш място!

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пон 09 мар 2009 22:59

Явно проблемът е,че не иска да дава около 200-ина лева на месец за паркинг около/под носа колежката. Мисли си,че за 50-ина лева някой ще я уреди с топ място за паркиране по желание на клиента-ще го пази докато тя дойде на работа, и ще си го взема обратно, когато тя си затръгва .... :roll:

genisi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот genisi » Пон 09 мар 2009 23:01

служебния абонамент е 400 лева на месец. По-евтино ще ми излезе да идвам с такси :) Това за АЕГ е идея само, че към кого да се обърна?

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пон 09 мар 2009 23:02

200 лева ще ти излезе синята зона с талончетата.

genisi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот genisi » Пон 09 мар 2009 23:11

на синя зона не може да се стои повече от 4 часа така, че благодаря ! Пак казвам, че обявата се отнася за хора които имат интерес и могат да ми пишат на лични

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”