stanko_g написа:колегата по-горе ти го каза!Всяка кола има такива забележки и ръжди който после не се виждат от мръсотиятакакво няма да излизат криви те вече в китай го дават на децата в час по трудово да ги сглобяват
![]()

stanko_g написа:колегата по-горе ти го каза!Всяка кола има такива забележки и ръжди който после не се виждат от мръсотиятакакво няма да излизат криви те вече в китай го дават на децата в час по трудово да ги сглобяват
![]()
chefito написа:Любчо, ще ти разлепят афишите из магазините и няма да можеш скоро и хляб да си купиш.
Продават ти една купчина евтина пластмаса и тенекия, сглобена от нископлатени пияни работници с части, които са им дадени по възможно най-ниската оферта...ако очакваш 34400000 карата диамант, изпипан до перфектност, никога няма да си купиш кола.
веселин написа:Любо - сори - ама темата ти не е за Основен![]()
R@do написа:morfei1 написа:Сигнализира ли в КЗП за откритите нередностите и опита на Тойота да измамят тяхните бъдещи клиенти?
Предполагам, също и спирачните дискове са били корозирали, сподед мен трябва да се сменят на 100%. Прегледа ли ДОТ-а на гумите дали съотвества на настоящата година?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Теодор написа:R@do написа:morfei1 написа:Сигнализира ли в КЗП за откритите нередностите и опита на Тойота да измамят тяхните бъдещи клиенти?
Предполагам, също и спирачните дискове са били корозирали, сподед мен трябва да се сменят на 100%. Прегледа ли ДОТ-а на гумите дали съотвества на настоящата година?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре де какво ви става на всички
Взимате човека на подбив а иначе все някой реве че е купил дефектна стока а го мотаят с гаранцията
Май този път се смеете за своя сметка
Чудомир написа:Историята ми напомня за нещо: Като ученик имах свободно време бол и обикалях по магазините да си правя гаргара с продавачите на сателитна техника (от скука). Та малко като на lyubobg ставаше работата - на 3тото изречение се чудеха накъде да хванат, защото просто не можеха да отговорят на въпросите, които им задавах (просто тогаваха знаех много на тая тема). На всеки продавач му беше ясно, че едва ли ще си купя. Просто хората понякога наистина са любезни и искат да се отнесат подобаващо с клиента.
Много отбих от темата...Само 3 неща ме интересуват:
1. На колко години е колегата
2. Друга работа няма ли си
3. Какво точно искаше да чуеш от продавача? Че ще ти смени маслото от кумова срама? Че лично той е направил rat look на тва там дето имало ръжда? "Вие ги изкупувате на безценица..." Пазарна икономика му се вика това, или взимаш, или бегаш...
Брада...гребенче...Крава....мляко....Някой да те е натикал зорлем там да купуваш? Това са правилата на играта...Или мислиш, че като разбереш, че след 3 год. колата ти е изгубила 50% и нагоре от стойността КЗП ще дойдат да те успокоят?
lyubobg написа:Я сега ми кажи колега-модератор преди да ме биеш, защо не отговаря? Ей така ми изброй няколко стабилни причини.
Това е главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen.
lyubobg написа:...
Купи си нова Дачия тогава, хем нова, хем евтина.propparo написа:Но тайничко всеки си мечтае да помирише найлоните на чисто новата си кола някой ден--няма какво да се лъжем новото си е ново.
Чудомир написа:lyubobg написа:...
1. Не вярвам някъде, независимо от марката "предпродажбено обслужване" да включва смяна на маслото, и то на кола на "заводски км"
2. Ръжда може да има на много места по много причини, и дори след първия дъжд след като я купиш вече колата ще е "накапана"
3. Изхождаш от гледната точка, че продавача знае "как се прави бизнес". Аз не бих го изисквал...Малко бъркаш един-човек-фирма с голяма такава. Първия би застанал (ако иска де) на челна стойка, само да ти вземе левчетата, докато на другия му е все тая...Заплатка плюс комисионна, ако не си ти Човека, то ще дойде друг...Коли са се продавали и пак ще се продават...Тойота няма да фалира, ако ти си купиш VW...И така...
Като чета с кви работи си прекарваш времето...А пък аз си записвам час за смяна на масло за 3 седмици напред, щото иначе няма как и кога...и почвам да завиждам (благородно!) че все още има хора, който имат време в излишък....
lyubobg написа:следя от много време насам прИмоцията на Тойота
Не съм тръгнал да си купувам нова кола, но като гледам колко съм притенциозен и как това не се оправдава, ще си карам кола 2-ра ръка и да знам, че всичко е както аз искам
Чудомир написа:lyubobg написа:...
1. Не вярвам някъде, независимо от марката "предпродажбено обслужване" да включва смяна на маслото, и то на кола на "заводски км"
2. Ръжда може да има на много места по много причини, и дори след първия дъжд след като я купиш вече колата ще е "накапана"
3. Изхождаш от гледната точка, че продавача знае "как се прави бизнес". Аз не бих го изисквал...Малко бъркаш един-човек-фирма с голяма такава. Първия би застанал (ако иска де) на челна стойка, само да ти вземе левчетата, докато на другия му е все тая...Заплатка плюс комисионна, ако не си ти Човека, то ще дойде друг...Коли са се продавали и пак ще се продават...Тойота няма да фалира, ако ти си купиш VW...И така...
Като чета с кви работи си прекарваш времето...А пък аз си записвам час за смяна на масло за 3 седмици напред, щото иначе няма как и кога...и почвам да завиждам (благородно!) че все още има хора, който имат време в излишък....
Теодор написа:Чудомир написа:lyubobg написа:...
Като чета с кви работи си прекарваш времето...А пък аз си записвам час за смяна на масло за 3 седмици напред, щото иначе няма как и кога...и почвам да завиждам (благородно!) че все още има хора, който имат време в излишък....Ами стой си у швабско и си чакай по 3с за смяна на масло
А и там заплатите са доста по различни от тук но това явно не го слагаш във сметката.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта