Возя си едно комплектче Валео в багажника.
Още не мога да се навия да си махна старите чистачки, на всичкото отгоре шоферската ми има и ветробран и това е една от причините да не съм ги сменил. Мисля нещо за смяна само на перата, но ще видим.
Иначе то на пазара като че ли няма друго на нопрмална цена и качествено.

Чистачки Valeo
- ivo penkov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Чистачки Valeo
От две години съм с"VALEO" и досега не съм имал никакви проблеми.Става въпрос за Пасат В3.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
От две години съм с"VALEO" и досега не съм имал никакви проблеми
И аз съм така на голфа и съм вече голям фен на Валео.

AYSI написа:...но мисля пак да си взема тези безименните да с карам един сезон и да си ги сменя...
Преди време и аз се чудех защо да давам 20 лв. за чистачки като има за 4-5 и изглеждат "нормални". Само че евтините приличат на чистачки в началото, после се накланят, мажат и въобще нямат трайност. Накрая взех едни Шампион и разбрах каква е разликата при 20-левовите. Лошото е че като става дума за единична има разни по 7-8лв което хем изглежда почти в категория "скъпи" хем може и да е евтения с голяма надценка.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
От половин година карам с най-евтините 3лв. 2те предни!
Няма никакви грижи чистят перфектно, нито скърцат нито мажат. 48см. са и идално обхващат от край до край на Голф 2ката. Даже съм им сложил и ветробрани, които са май за фаца от колкото за функция, ама не виждам смисал в скъпите чистачки, при условие, че даже и снега от стъклото си събарях с тях и нищо им няма след 1 есен 1 зима и 1 пролет сега!

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само аз ли съм се наиграл с бош за 35 лева предни?Избягвайте ги една година и край задната ми е шампионка за 6 лева и засега съм доволен ама е на 3 месеца.Хайде някой да препоръча читави безшарнирни за Г3.
- blagi1972
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: ALH
Карах с Valeo точно един ден,защото някои ми ги гепи през ноща.
alex_zazy написа:От половин година карам с най-евтините 3лв. 2те предни!Няма никакви грижи чистят перфектно, нито скърцат нито мажат. 48см. са и идално обхващат от край до край на Голф 2ката. Даже съм им сложил и ветробрани, които са май за фаца от колкото за функция, ама не виждам смисал в скъпите чистачки, при условие, че даже и снега от стъклото си събарях с тях и нищо им няма след 1 есен 1 зима и 1 пролет сега!
Сигурно не гледаш с трезв поглед, а с мисълта че си минал с 3лв. 100% са ти кльопнали настрани чистачките и бършат колкото да отбият номера. Иначе аз накрая взех 1 бр. Бош за 5.50 и смятам, че ще върши работа идната 1 година.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Не са клюпнали ми си седят перфектно и си чистат като нови. Относно нетрезвения поглед често е такъв, ама не карам в такова състояние!
п.п. Графитени са някакви чистачките
п.п.2. Тоя Бош за 5.50 мислиш ли, че е Бош и, че е много по добър от мойте

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
ACDelco за по 22-23 лв. Доволен съм много.
alex_zazy написа:Не са клюпнали ми си седят перфектно и си чистат като нови. Относно нетрезвения поглед често е такъв, ама не карам в такова състояние!
Ами първо е 5.50 за 1 бр, т.е. излиза 11лв за комплект. Второ - слагам я за задна и съответно я пускам доста по-рядко. От евтините се отказах когато веднъж в проливен дъжд ми се счупи едната в движение и то тая пред мен - трябваше да се надигна да гледам през дясната част на прозореца, защото нямаше как да спра рязко.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”