VW Golf 2 възможно ли е да се постигне това (снимка)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Golf 2 възможно ли е да се постигне това (снимка)

Мнениеот nigga » Нед 29 мар 2009 15:07

братле както и да искаш да нагласиш едно голфче трябват много кинти:
започваме

1 трябва ти кола - най-добре PB или КР-средно около 2500лв-в горе-долу читав вид
2 боя - тука готвиш едно 1500лв,ако няма ламаринки за подмяна
3 "кристализация" - тука вадиш едни 600лв и за ксенонче още 200лв

справка: ilkomotor,guru,santo_trafficante:
viewtopic.php?f=48&t=67561
viewtopic.php?f=48&t=111729
viewtopic.php?f=48&t=64667
4 джанта и гуми - според цолажа но едно от 500лв нагоре

справка чичо ти alpine:
viewtopic.php?f=48&t=108458
5 за да има вид трябва да е ниска - окачване отново поне 500лв

справка бате doktora_gti

тизи кинти + още некоя друга стотачка за бъзици като една чистачка,фолио,крушки,огледала,решетка
и вече си близо 6000 камъка death

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Нед 29 мар 2009 15:14

после ти е интериорчето,музика,двигателче-още толко почти

г-н Марков написа: Немисля че ще рискувам да хвърля пари по тунинга на голф 2 който е на 20 години и ще струва примерно 10 000 лв. като мога да купя 4-ка за същите пари която да е почти нова и на 8-9 години.

Обаче си заслужава :screwy

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 29 мар 2009 18:04

Ако имаш парата кеш, по-добре си я вкарай направена директно от Германия; Англия (волана ще се обърне лесно на Г2 за сметка на по-ниската цена) и въобще не се занимавай да я правиш. При тая стегнация по-евтино ще ти излезне да я вземеш направена и само тук там да се пипне :!:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Нед 29 мар 2009 18:45

Можеш да я направиш естествено. Въпросът е, дават ли ти се толкова пари за такава кола и преправянето й, което естествено гони някаква цел или е по-удачно да си купиш далече по-нова и комфортна кола, достатъчно мощна за да не се притесняваш. Аз бих избрал второто. Golf 2 е един спартански автомобил и е изживял времето си. Но зависи какво търсиш. Да инвестираш толкова пари, в такава кола и тя да ти е ежедневна ..... Аз се вкарах в такъв филм с бившата ми тройка, джанти, окачване, фарове, ксенон, стопове, халогени, мигачи, спортен филтър, спирачки ... над 3000 лв. без да пипам ламарините. Добре си прави сметката.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 29 мар 2009 19:44

Ако всичко това което го искаш ти доставя удоволствие го направи.Аз правя моята кола от години и винаги има какво да правя по нея.По скоро даже си се забавлявам.Цената няма да я коментирам но ефекта е поразителен вижда се от всеки( стари, млади мъже и жени).Кой ме хвали ,кой ме критикува mhihi но важното е на мен да ми харесва .

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Нед 29 мар 2009 19:58

г-н Марков написа:Извинявам се че съм постнал темата на неподходящото място и още повече се извинявам че постнах почти същата тема, защото чаках с часове да ми се побликува първата тема, и като нямаше резултат си помислих че е станала грешка и бам написах втора тема. Моля редакторите да истрият едната. :oops:
Задавам тези въпроси защото още несъм на 100% решен да направя крачка към проекта, защото искам да разбера колко пари ще ми струва. Немисля че ще рискувам да хвърля пари по тунинга на голф 2 който е на 20 години и ще струва примерно 10 000 лв. като мога да купя 4-ка за същите пари която да е почти нова и на8-9 години.
Някой разбирач може ли да каже някаква груба крайна сума за да си направя преценка.

е когато започваш да правиш такива сметки, означава че не можеш да си го позволиш
когато искаш нещо БЪРЗО, ЕВТИНО И КАЧЕСВЕНО ...трабва да избереш само 2 варианта

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”