misho_golfa написа:Честито! Успех с проекта.

misho_golfa написа:Честито! Успех с проекта.
Изобщо не ме вълнува пробегът, защото така или иначе моторът ще се ревизира, а състоянието на купе и ходова част е повече от задоволително!alex_zazy написа:Километрите са малко съмнителни,... Но няма толкова значение идеална кола много успешна сделка и успех със проекта.
МЕРСИ! Ще се постарая да обясня нагледно на хората, дето твърдят, че моното е куцо и не бяга... че са в голяма грешка! Просто идеята на моното е да е по-добро от карб и да е икономично, пъргаво и с малко изгорели газове. Като се лишим от икономичното и газовете - понавървява леко!Tyan написа:сега вече не можем го стигнем ......не че преди можехме де
Честито машина
Мерси, Васе! Почнах да му събирам части, до 2-3 месеца ще е на пистата (че само в неделя мога да го правя). Сега му смених джантите и по-късно ще кача снимки. Днес или утре ще му затъмня и фаровете и предните мигачи. Това като за начало, докато почнат да пристигат частите от Германияdevil_vas написа:Батко Митко, голям маняк си няма спор! Като знам в онез далечни години, когато бях още млад, как беше направил вентото, не се и съмнявам какво ще постигнеш с голфа.
![]()
Vento написа:Имах аз една мечта,
Golf със Перник-номера!![]()
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта