Въпрос относно удостоверение за наличие на катализатор
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Re: Въпрос относно удостоверение за наличие на катализатор
Като си регвах колата в общината попълвах една декларация и си подчертах в нея, че колата е с катализатор, обаче служителката каза че нямало катализатори на коли от 90-та година и отбеляза че няма. Това е цялата дилема - дълъг спор последва след това и накрая реших да спра, защото тая ме поизнерви. Обачи си мисля, че ако занеса бележката сега ще кажат, че е трябвало при попълването на въпросната декларация. Много загубена служителка беше горката ( за община Красно село става въпрос).
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
petarkolev написа:Като си регвах колата в общината попълвах една декларация и си подчертах в нея, че колата е с катализатор, обаче служителката каза че нямало катализатори на коли от 90-та година и отбеляза че няма. Това е цялата дилема - дълъг спор последва след това и накрая реших да спра, защото тая ме поизнерви. Обачи си мисля, че ако занеса бележката сега ще кажат, че е трябвало при попълването на въпросната декларация. Много загубена служителка беше горката ( за община Красно село става въпрос).
При мен се получи в общината която е до НДК. Пак така, тя вика - нямаш, аз има

Така, че колега намери и го носи. УСПЕХ!
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
според мен трябва да кажеш колко коня ти е колата защото над 74 kw и да имаш и да нямаш няма никакво значение ,така ми казаха в общината в дружба което лично за мен е голяма простотия, но какво да се прави всичко в нашата страна е пьлна противоположност на белите страни.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sstambo написа:според мен трябва да кажеш колко коня ти е колата защото над 74 kw и да имаш и да нямаш няма никакво значение ,така ми казаха в общината в дружба което лично за мен е голяма простотия, но какво да се прави всичко в нашата страна е пьлна противоположност на белите страни.
не четеш ли че неговата е 90 коня, тоест 66kw
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Колега Zoran, тиси я занесъл в рамките на седмица две, а при мене мина точно една година и отгоре. 

Golf 4, 2000 година, 77kw, 120 лева данък. Ако изкарам бележка за катализатор, ще ми смъкнат ли данъка?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
ЖороБотев написа: 77kw, Ако изкарам бележка за катализатор, ще ми смъкнат ли данъка?
Нe
-
- Автомобил:
- Двигател:
я кажете колеги къде може да се извади такава бележка, ходих до ГТП до нас и не искат???
ебаси държавата

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”