pifilinio написа:Здр! Който си направи Застраховка в ДЗИ ще сгреши жестоко!Купих си голф 4 116п.д 2001 година и я оцениха на 8700лв,Но аз я застраховах на 7000лв и за това удоволствие платих 460лв!
Месец и 20 дена след застраховката ми откраднаха колата...Обадих се и всичко беше добре на пръв поглед ... когато отидох в компанията ме попитаха ходил ли съм 1 адрес в другия край на София...Но никой Не ме беше информиралче трябва да се минава от там, адреса го няма никъде само те го знаят!Отидох на адреса те ме върнаха обратно в офиса в орландвци и така се размениха 4-5 пъти!! Няма да ви разкрия колко ме въртяха и мъчиха да се откажа понеже винаг ми липсваше нещо което те не ми казваха че трябва да им представа!Както и да е след като представих всички документи и мина цялото разследване От 7000лв и месец и 20 дена от застраховката ми изплатиха 6300лв.Никой не ми каза ЗАЩО след като съм я застраховал на 7000, звънах назастраховател той каза овехтяване.700 еи тва е Хавата! В договора никъде не пиши колко трябва да ти изплатят...Единствено е написано реалната стойност в тяхната таблица а на моята кола Тя беше 8700лв! Ако някой намери логиката нека ми пише!
ДЗИ НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!!![]()
![]()
![]()
Поспестил си някой лев и си я застраховал за 7000. Нали не очакваш да ти платят 8700лв?