Дзи автокаско не плащат

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Re: Дзи автокаско не плащат

Мнениеот bnick » Съб 10 мар 2012 22:13

pifilinio написа:Здр! Който си направи Застраховка в ДЗИ ще сгреши жестоко!Купих си голф 4 116п.д 2001 година и я оцениха на 8700лв,Но аз я застраховах на 7000лв и за това удоволствие платих 460лв!
Месец и 20 дена след застраховката ми откраднаха колата...Обадих се и всичко беше добре на пръв поглед ... когато отидох в компанията ме попитаха ходил ли съм 1 адрес в другия край на София...Но никой Не ме беше информиралче трябва да се минава от там, адреса го няма никъде само те го знаят!Отидох на адреса те ме върнаха обратно в офиса в орландвци и така се размениха 4-5 пъти!! Няма да ви разкрия колко ме въртяха и мъчиха да се откажа понеже винаг ми липсваше нещо което те не ми казваха че трябва да им представа!Както и да е след като представих всички документи и мина цялото разследване От 7000лв и месец и 20 дена от застраховката ми изплатиха 6300лв.Никой не ми каза ЗАЩО след като съм я застраховал на 7000, звънах назастраховател той каза овехтяване.700 еи тва е Хавата! В договора никъде не пиши колко трябва да ти изплатят...Единствено е написано реалната стойност в тяхната таблица а на моята кола Тя беше 8700лв! Ако някой намери логиката нека ми пише!

ДЗИ НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!! :banghead: :banghead: :beat_butt2 :beat_butt2

Поспестил си някой лев и си я застраховал за 7000. Нали не очакваш да ти платят 8700лв? :screwy Да, колата през това време е овехтяла, всички така плащат. ДЗИ са мошеници, но в случая си е всичко точно...

Потребителски аватар
RO$$KO
Автомобил: VW MK6 GTI
Двигател: TSI EA888 2009

Мнениеот RO$$KO » Съб 10 мар 2012 22:18

сички застрахователи са 1 и сащи гледат да те извозат.

pifilinio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pifilinio » Съб 10 мар 2012 23:57

за 50 дена овехтява 700лв?по тази логика за 1 година трябва да овехтее 5000лв.. и ще ми изплатят 2000лв ли?
Не съм искал да плащат 8700,просто това за което съм сметнал че е редно околу 7000лв!Овехтяването е околу 90лв на месец поне така казаха когато попитах!Но защо са изплатили 6300... Никой неможе да ми отговори!

Бих искал да препоръчате Застрахователна компания, ако имате добри впечатлениязасега съм се спрял на Левинс :)

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Нед 11 мар 2012 2:51

ДЗИ са ... няма дума за това. Повечето са така. България е куца като цяло. Къде в Европа го има това овехтяване? Докато сме овце ще ни стрижат като такива...

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Нед 11 мар 2012 7:46

pifilinio написа:Поспестил си някой лев и си я застраховал за 7000. Нали не очакваш да ти платят 8700лв?

Очаквал е толкова за колкото е застрахована не 6300, чети... :screwy

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Нед 11 мар 2012 10:24

pifilinio написа:за 50 дена овехтява 700лв?по тази логика за 1 година трябва да овехтее 5000лв.. и ще ми изплатят 2000лв ли?
Не съм искал да плащат 8700,просто това за което съм сметнал че е редно околу 7000лв!Овехтяването е околу 90лв на месец поне така казаха когато попитах!Но защо са изплатили 6300... Никой неможе да ми отговори!

Бих искал да препоръчате Застрахователна компания, ако имате добри впечатлениязасега съм се спрял на Левинс :)

Най-малкото 6 мес я търсят. През това време овехтява...и накрая имаш 7мес х 90 лв :beer

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Нед 11 мар 2012 11:26

правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове. :012:

До колегата пуснал темата, моята е с права като твоята. Оценка 20хил 790лв на година като имам право на обезщетение по експертна оценка, по фактури представени от мен, влизане неограничен брой пъти в сервиз с изключение на официалните представителства. Ако искаш да влизаш в официални представителства още 25% завишение на премията и нямаш ядове. Вкарваш си колата в порше и знаеш , че всичко ще е ново и оригинално. Няма на ДЗИ глупостите ама един път фактури, ама втори път да не са от официалното представителство, ама третия път експертна оценка... Няма самоучастия, няма дърво, кражбите... ми на Бул Инс колите най-малко се крадат.
Колко си платил за каско в ДЗИ, ако не е тайна ?

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Нед 11 мар 2012 17:17

към алианца бях преди доста време- доволен :lol:

pifilinio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pifilinio » Нед 11 мар 2012 22:11

Най-малкото 6 мес я търсят. През това време овехтява...и накрая имаш 7мес х 90 лв

Какво като търсят колата 6 месеца.. като са ми я откраднали на 2рия? Какво ме засяга мен това? А Колата се търси 10 години.Иначе на 2рия месец излиза документ от прокурора който ти позволява да си вземеш обезщитението от застрователите!6 месеца.. такъв срок никой не ми е казал :)Нямаше и 3 месеца и ми излатиха но 5 месеца откакто я застраховах.
Таак че ако някой се интересува какво да прави ако му откраднат колата да ми пише.. ще му спестя много обикаляне и чакане !

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пон 12 мар 2012 0:50

pifilinio написа:Най-малкото 6 мес я търсят. През това време овехтява...и накрая имаш 7мес х 90 лв

Какво като търсят колата 6 месеца.. като са ми я откраднали на 2рия? Какво ме засяга мен това? А Колата се търси 10 години.Иначе на 2рия месец излиза документ от прокурора който ти позволява да си вземеш обезщитението от застрователите!6 месеца.. такъв срок никой не ми е казал :)Нямаше и 3 месеца и ми излатиха но 5 месеца откакто я застраховах.
Таак че ако някой се интересува какво да прави ако му откраднат колата да ми пише.. ще му спестя много обикаляне и чакане !

Оценката на колата в момента на сключване на договора е малко пазарен трик. Някъде в най-ситния текст на общите условия по полицата вероятно ще откриеш нещо от сорта "размерът на обезщетението при тотална щета или кражба не може да бъде по-голям от действителната пазарна стойност на автомобила по време на настъпването на застрахователното събитие".Обаче изобщо как определят тая действителна пазарна стойност когато опре до плащане от тяхна страна е пълна мъгла, по едно време подочух, че някои компании ползвали обявите в Мобилето... :screwy

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Пон 12 мар 2012 18:02

дзи са много зле :не: плащат само ако си с връзки там всички се познават държат се много приятелски аз не познавах никого и ме игнорираха не ми плащаха и ме караха да пиша глупости докато връзкарите се разбираха с две думи без да пишат нищо

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пон 12 мар 2012 18:09

Яаз пък съм доволен от ДЗИ!Правете си застраховките при познати,които се занимават от доста време с това!

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 29 мар 2012 8:20

Темата е изместена в друга посока, но да попитам нещо относно каско + ГО в ДЗИ.
При сключване на двете застраховки наведнъж, какви отстъпки се ползват?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 29 мар 2012 9:04

joromnt написа:Темата е изместена в друга посока, но да попитам нещо относно каско + ГО в ДЗИ.
При сключване на двете застраховки наведнъж, какви отстъпки се ползват?

При мен специално 08.2012 ми направиха 30% отстъпка при плащане веднага на цялата сума.

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 29 мар 2012 9:37

само да вметна, че процента отстъпка е нещо много измамно. Аз мога да ти набия висока стартова цена и да ти дам най-високата отстъпка и пак да ти взема повече пари :bishop

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”