С чужда книжка в България

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
worldcoolesdude_
Автомобил:
Двигател:

Re: С чужда книжка в България

Мнениеот worldcoolesdude_ » Вто 02 юни 2009 5:14

Meн пък ме спряха миналото лято и тъи като нямам друга освен Хамериканска книжка ре6их да им дам Хамериканската си ли4на карта(викам да не земат да се заядат и да ми задържат книжката). :lol: След като е гледаха тъпо около 10 мин накрая разбраха 4е бе6е изтекла (за съжаление) и аз се направих на ударен и им показах американската книжка след което се по4наха некви уговорки да ми пи6ели акт. :shock и по4наха да ме убеждават 4е после сам 6тял да бера ядове на излизане от страната та по добре да ми пи6ат фи6. :lol: Аз се 4уди6, 4удих накрая се уговорихме да го пи6ат на 4и4о ми 4е аз да си нямам проблеми :roll: Аз пък после си направих кефа на магистрлата :twisted:, е верно изпарзаляха ме с 30 кинта ама нищо здраве да им е и те са хора. :drunk Ина4е да с Американска книжка можеш да караш по 3 месеца и после да излизаш за една кутия цигари до Гърция! Това бяха думите на полицията в ПЛД :applause:

Потребителски аватар
undisput
Автомобил: VW Golf 1.6 GL
Двигател: PN 1991
Контакти:

Мнениеот undisput » Чет 23 яну 2014 8:34

Има ли някакви други каузи с които някой от вас вече се сблъсквал наскоро, защото ме спряха бях пил 500 мл вино от магазина и кръвната проба ми показа много промили (1,56) не че съм бил толкова пиян че да не мога да карам, дори не ме беше хванало виното ама ето на взеха ми книжката и пробация, колата ми спряха от движение за 1 месец и за 5 ми взеха книжката. Имам човек който може да ми изкара от Англия книжка и дали ще мога през тези докато си взема моята да карам с английската.Не, че няма да си карам с английската за постоянно но все пак дали няма да има много проблеми.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 23 яну 2014 8:44

undisput написа:Има ли някакви други каузи с които някой от вас вече се сблъсквал наскоро, защото ме спряха бях пил 500 мл вино от магазина и кръвната проба ми показа много промили (1,56) не че съм бил толкова пиян че да не мога да карам, дори не ме беше хванало виното ама ето на взеха ми книжката и пробация, колата ми спряха от движение за 1 месец и за 5 ми взеха книжката. Имам човек който може да ми изкара от Англия книжка и дали ще мога през тези докато си взема моята да карам с английската.Не, че няма да си карам с английската за постоянно но все пак дали няма да има много проблеми.
С този начин на мислене би трябвало да ти отнемат свидетелството завинаги. http://1.bp.blogspot.com/-DbjzDLCwLT0/UqYlB2Rr5xI/AAAAAAAAKPU/2JXXgvbcE0A/s1600/typ.jpg

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 23 яну 2014 11:21

Ще имаш проблеми, защото като те спрат правят справка дали имаш Българска книжка.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 23 яну 2014 12:43

Мне не да му вземат книжката до живот а и 5 години да строи магистрали за едната манджа...не просто да го храним в кауша...Да седнеш да караш след като целенасочено преди това си седнал да пиеш си за затвора без никакви смекчаващи вината обстоятелства. Едно е да не прецениш бирата и да надскочиш с малко границата от 0.5. Съвсем друго е 1.5. Така мисля аз ама кой ме слуша в тая скапан държава. Много ми е интересно дали Англия ще си позволиш половин литър вино преди да седнеш да караш или пък в Германия.

Потребителски аватар
Golf4V6
Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
Двигател: 3.2 BFH 2003

Мнениеот Golf4V6 » Чет 23 яну 2014 13:34

Е, то и мене 500мл водка може да не ме хваща, ама това не означава че трябва да сядам да карам

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 23 яну 2014 18:28

Да си изпил половин кило вино и да седнеш да караш си е безотговорност.
Сега искаш пак да караш, без да си понесеш наказанието но:
Ако те хванат пак вече се явява рецидив и тогава отиваш по НК (Наказателен кодекс) като последствията са лишаване от свобода.
Ти си направи сметката дали си струва риска.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 23 яну 2014 18:31

Какъв риск, такива хора изобщо нямат място зад волана - до живот!

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 06 мар 2014 11:43

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”