batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
kickcho написа:batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
Колега ,градиш си много грешно мнение като слагаш всички под общ знаменател ! ДА- има ги и такива .
Сега ще ти кажа за мен лично и откровенно : Още откакто имам скутерчето го карах с каска . ВИНАГИ ! Откакто карам ЦБР-а ,мога смело да твърдя , че досега не съм излизал без каска ,ръкавици и поне горницата на екипа ми.
......И да изпреварвал съм от дясно няколко пъти... Разминавал съм се между 2 тира , изпреварвал съм по осевата линия , но това не ме прави герой - ни най-малко .Даже обратното
За скоростта ще ти кажа само : Когато съм в града спазвам ограничения , извън него - ДА нарушавам ги понякога признавам . Но то е само когато съм сам на мотора и няма никой по пътя! Аз съм на принципа "Ако ще се трепя ,да трепя само себе си - НЕ НЕВИННИТЕ ХОРА "
Като за последно ще ти кажа ,че НИКОГА не съм бил агресивен към водачите на 4-колесни МПС-та , никога не съм засичал ,не раздавам каруцарско правосъдие и много рядко избликвам към другите шофьори (и то само за заслужилите )
И въпреки всичко признавам си грешките ,който правя с мотоциклета , но това Ваше (4-колесните шофьори) изградено мнение ,че мотористите са камикадзета е много банално !
Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
asentm написа:не си прав, затова у нас сме такива ...защото всеки си прави каквото иска и всичко е личен избор .... когато ти влезе примерно муха в окото и те се забиешв другата кола, това личен избор ли е ?
примери много ...и аз не съм доволен че сме бастуни, ама когато аз, ти и още няколко почнем да спазваме правилата се някога и всички комплексирани идиоти ще почнат ...надявам се
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 157 госта