на място 3 градуса при втора степен на вентилатора.
Golf3 ABF
Колко градуса ви духат най ниско климатиците(климатрониците)
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Re: Колко градуса ви духат най ниско климатиците(климатрониците)
Време е вече да се изкашля някой с минусова температура при изгасен двигател
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 - минимална измерена температура на духалките след 3-4 мин работа на 2-ра степен и на място 2.3С Миналата година когато го напълниха измерих -4.5С минимална. Мерил съм с калибриран инфрачервен термометър, колко е вярно незнам ...
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Wish_Master написа:Golf 3 - минимална измерена температура на духалките след 3-4 мин работа на 2-ра степен и на място 2.3С Миналата година когато го напълниха измерих -4.5С минимална. Мерил съм с калибриран инфрачервен термометър, колко е вярно незнам ...
тея инфрачервени термометри ги забрави... и аз на работата имам такъв дето е калиброван но показва глупости...
Най-ниската температура моя е показвал 7 градуса. Passat B3
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Има значение на коя степен на вентилатора е. При мен показа 1 градус, ама на 1ва степен. След включване на 4та показа 7 градуса.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми е интересно като колата е на слънце, спряла и навън е 40 градуса - тогава как ви работи климатика. Щото моя в този случаи престана да духа ледено студено и става доста неприятно. Иначе в движение си е ок
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
правих различни опити и най-ниската температура която показа термометъра беше 1,5 градуса.това е на първа степен след добро охлаждане на въздуха в купето на 3 и 4 степен и при около 2000 оборота.
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
3.6 ГРАДУСА В КУПЕТО,при външна 32,дерзайте и мечтайте 

- ace_ventura
- Автомобил:
- Двигател:
Хладилника в нас показва 3 градуса в "купето". 

- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
При пасата ми от 95 миналата година на 2 и макс на хладно,колата на място 3,4 градуса.с медицински тернометър-100% е верен.При фиата ми вада различно на място 4,2градуса,а на мът ми даде 2,5градуса.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Замериха ми климатика при зареждането. На 4-та степен даде 9 градуса на духалките.
ПП
Днес изнамерих читав термометър и го замерих на първа степен на духалката:

ПП
Днес изнамерих читав термометър и го замерих на първа степен на духалката:

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Ако разбирам правилно въпроса в заглавието на темата "Колко градуса ви духат най-ниско климатиците"...
Сондата съм я бутнал в духалката и е преди клапата. Колата е на 2000 оборота след като на път за работа не съм спирал климатика поне 20 минути. Степента на духалката е първа (най-ниска), режимът на климатика е рециркулация (върти вътрешния въздух).
Това е най-ниската температура която можах да измеря. Както писах по-горе на 4-та степен дава 9 градуса.
Климатика е зареждан преди 20 дни. Колата е Г3 92-ра 2Е. Климатика е с R12 фреон. По данни от машината на климатикаджията събра един литър фреон и 50 милилитра масло.
Както всички знаем температурата от духалките е непостижима за купето. Трябва да замеря някой ден какви градуси достига самото купе, но ме съмнява да е под 16-17 градуса.
Сондата съм я бутнал в духалката и е преди клапата. Колата е на 2000 оборота след като на път за работа не съм спирал климатика поне 20 минути. Степента на духалката е първа (най-ниска), режимът на климатика е рециркулация (върти вътрешния въздух).
Това е най-ниската температура която можах да измеря. Както писах по-горе на 4-та степен дава 9 градуса.
Климатика е зареждан преди 20 дни. Колата е Г3 92-ра 2Е. Климатика е с R12 фреон. По данни от машината на климатикаджията събра един литър фреон и 50 милилитра масло.
Както всички знаем температурата от духалките е непостижима за купето. Трябва да замеря някой ден какви градуси достига самото купе, но ме съмнява да е под 16-17 градуса.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”