помощ градушка ме удари б5
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ градушка ме удари б5
А каква е цената?
1. Има машина точно за тази цел, която издърпва дупката колкото да е по-малко кита отгоре
2.Кит се слага влагнест за да не се напука и отгоре обикновен
3. Оправя се лесно, не е никаква сложност...
4. Намери си хубав сервиз, не някой гараж просто защото ще ти излезе по-"ЕФТИНУ"
туй то
4. Намери си хубав сервиз, не някой гараж просто защото ще ти излезе по-"ЕФТИНУ"
туй то

- karnobatliev
- Автомобил:
- Двигател:
NORX написа:1. Има машина точно за тази цел, която издърпва дупката колкото да е по-малко кита отгоре
туй то
мерси колега за точната информация процедурата която обясняваш е сьщата преди боятя прьскат едно на ситни черни точки и го шкурят с водна шкурка незнам как се казва нещо от рода на водна контрола май беше но добре се справят пичовете

Това нещо се нарича ШПРИЦ и е нещо като грунд за боята 
Радвам се, че съм бил полезен..

- karnobatliev
- Автомобил:
- Двигател:
NORX написа:Това нещо се нарича ШПРИЦ и е нещо като грунд за боята
да знам какво е шприца но тези точки се прьскат вьрху него
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
онова на черните точици е Controler Spray, служи за по-лесно намиране на "шупли" по нанесената основа.
Черните точки се слагат за да може когато шкуриш шприца да контролираш колко да шкуриш..демек като изтриеш точките е готово мястото което шкуриш..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеи колега.Тук някъде във форума имаше подобна тема + видео материал(не български) повърхноста на вдлъбнатото се нагрява със пистолет за горещт въздух и веднага се пръска с някъв спрей които охлажда мястото веднага и от температурната амплитуда ламарината възвръща първоначалната си форма,съжалявам че не мога да се сетя обаче къде е беше тази тема(отдавна съм се ровил там) .Успех
на Газком прецедурата била с нещо като силикон се залепя и изтегля вдлъбнатото, след това силикона пада и няма нужада от китове бои и т.н. - чиста и бърза работа работа
за цена казаха - на место да се види колко и какво !
за цена казаха - на место да се види колко и какво !
- leido
- Автомобил:
- Двигател:
salama написа:Здравеи колега.Тук някъде във форума имаше подобна тема + видео материал(не български) повърхноста на вдлъбнатото се нагрява със пистолет за горещт въздух и веднага се пръска с някъв спрей които охлажда мястото веднага и от температурната амплитуда ламарината възвръща първоначалната си форма,съжалявам че не мога да се сетя обаче къде е беше тази тема(отдавна съм се ровил там) .Успех
И аз за това щях да пиша, даже се чудих как да го обясня. Гледал съм клипчета някъде по форумите, ама не помня къде. Няма заварки, няма китове, няма бои. Колега ако искаш може да се поразровиш и да потърсиш. Като гледах клипчетата по колата не останаха никакви следи, на живо не знам. Изрично споменаха, че след топлинната обработка, и изстудяващия спрей няма проблем за боята.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”