Да не тръгнеш да пастираш пластмаси ей!!! Ше стант бели и ще им разкажеш играта....
Иначе наистина по добре с машина, аз и едно приятелче всяка година двамата неговото рено на ръчно за околоп 5 часа!!!

prj57 написа:Хубави марки за паста са 3М и Festo, перфектни са и ги има за различна употребе кеф ти едри кеф ти ситна и също за различните повърхности...
Да не тръгнеш да пастираш пластмаси ей!!! Ше стант бели и ще им разкажеш играта....
Иначе наистина по добре с машина, аз и едно приятелче всяка година двамата неговото рено на ръчно за околоп 5 часа!!!
Rumen написа:А я кажете до колко е вярно твърдението, че пастите в същност са изключително финен абразив и при пастиране се смъкват няколко микрона от лака? Имало и някакъв друг вид пасти, които били тип "вакса" - те пък полепвали по боята без да шлайфат лака, а подобно на все едно си си изваксал патъците - блести та свети![]()
Запознат ли е някой с това какво в същност се случва и ако да - нека разкаже.
ila написа:....
става ли да сложа на флекса една полиршайба от кече и да действам
versace написа:До колкото знам има три вида пасти:
1. Абразивна ...
2. Обикновенна паста ....
3. Вакса ...
Да, ще бъде полезно (не само за мен надявам се).versace написа:...една такава полска доста гъста в метална опаковка . Има невероятен ефект... Ако те интересува ще видя точното наименование.